http://mobile.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-holidays/Recipe-2af8ad052bb3431006.htm
לא היה לי ברדני אז שמתי וודקה
ולא שמתי גרידת לימון/תפוז כי למי יש כוח באמצע הלילה
התפחתי יותר זמן כי יחסית קר פה.
אהבתי שאין בזה הרבה סוכר (יחסית למתכונים אחרים שראיתי )
ושזה עם שמן ולא חמאה
טיפ לטיגון שלא מופיע שם- להתפיח כל עיגול סופגניה על נייר אפייה חתוך ולשים בטיגון יחד עם הנייר אפיה (כשהנייר כלפי מעלה), הוא נשלף בקלות ומחזיקים בו כך שההתפחה לא נהרסת.
יצא אוורירי וטעים



)

