איזה תחתונים הייתן ואתן לובשות במהלך ההריון? הרגילים שלכן? גדולים יותר? ואיזה סוג עם/בלי גומי וכדו? ב"ה אני בשבוע 17 ומרגישה שהם כאילו מתגלגלות לי למטה וזה מציק.. מחפשת פתרון..
וגם כמה חששות.. אני זוכרת שבעבר פעם נראה לי אכלתי פול ככה שלא מכירה רגישות. ראיתי שאין בעיה לאכול בהריון ובאמת אכלתי בנחת. ואחכ עלו לי קצת חששות שאולי חלילה זה לא טוב.
וגם משתדלת ממש ולא אוכלת ביצים רכות בכל הצורות אלא רק קשות ומבושלות לגמרי. ומי כמוני אוהבת ביצים רכות או חצי מבושלות זה הכי טעים! השבוע הכנתי ביצים והם היו כמעט מוכנות כבר לא יכלתי.. אז הורדתי בכפית את מה שהיה טיפה כמעט נוזלי ואכלתי את השאר. ואז נהיו לי חששות.
במהלך כל ההריון אני משתדלת ומתחזקת באמונה ובקב"ה. להאמין ולא לפחד,להישאר חיובית ועם מחשבות טובות ורגועות וכמובן מתפללת. כל הזמן שהכל ימשיך ויהיה תקין וההריון ימשיך ויהיה בבריאות ושמחה והעובר יתפתח טוב וישאר ויהיה תמיד בריא ושלם. ובעיתו ובזמנו לידה קלה ושכולם ירגישו טוב. גם בעלי ואני בעז"ה. לא על אף אחד, אנחנו אחרי 2 הפלות. וכל כך מודים לקב"ה על המתנה על ההריון הזה! לא מובן מאליו! וכל צעד וכל דבר רואים איך הקב"ה איתנו ועוזר..
אשמח שתתנו חיזוקים (: (: ומה אתן עשיתן ואיך חוויתן ועברתן דברים במהלך ההריון