ועוד עומק בעוד דיוק.
רגע להרפות מכל הכותרות ולבחון פרט פרט במה שאמרת ובמה שאת מרגישה.
לעשות לעצמך רגע סדר בראש ובלב.
מה ניסיתי עד עכשיו?
מה עבד לי וזרם לי?
מה פחות?
מה אני מרגישה מתוכי שנכון לי כרגע? (כרגע כי באמת יש בחיים תקופות וכל פעם צריך לבחון איפה אנחנו אל מול התקופה הנוכחית, החיים דינמיים ואנחנו מתגמשות ומתפתחות ומשתנות וגדלות יחד איתם... ומאוד יכול להיות שמה שהתאים לי לפני 20 שנים לא מתאים היום, ומה שמתאים היום לא יתאים בעוד שנתיים וכן הלאה...)
ולהמשיך למפות רגע את הדברים
כמה שיותר לפרטי פרטים ולרזולוציות של דיוק שלך עם עצמך
איפה עוד את מרגישה נשימה עמוקה ורחבה, שיחרור, אפילו רק במחשבה?
איפה את מרגישה כיווץ ומחנק וצימצום?
איפה את מרגישה שזה נוגע בך ושייך לך?
ואיפה שלא?
וממש כל מילה אפשר רגע למרקר
ולהעמיק בה.
אפילו רק על המילה שיווק שכתבת שזר לנפש שלך.
רגע לעצור.
למרקר את זה
ולעשות התבוננות פנימה:
אז אני הנפלאה "ללא מוצא" (השם האמיתי שלך כמובן
) מרגישה ששיווק זר לי.
נפלא.
מדוע אני מרגישה כך?
מה בשיווק מרגיש לי זר?
מה אני כן מביאה איתי?
מה כן נכון לי?
(בנקודה הזו ספציפית יכולה מאוד מאוד להזדהות איתך ועשיתי שם דרך גדולה ועדיין עושה כבר קרוב לעשור בתחום הזה.
שנים רבות הייתה לי אלרגיה רק מלומר את המילה הזו "שיווק" ופשוט הנחתי אותה בצד וזהו.
אבל לאט לאט עם דיוקים ולימוד על זה בכללי ועליי בתוך זה בפרטי אני מנסה לבחון האם ואיך בכל זאת ניתן כן לגעת במילה הזו, אבל תמיד תמיד רק במה ואיך שמתאים ונכון לי, וממש להתרחק ממה שלא.
כל מה שקרוב אלייך, כל מה שהוא את - כן
כל מה שרחוק ממי שאת, שעושה לך רע ולא שייך - לא.
אבל יש הרבה שכן יכול להיות. וזה באמת מסע ולימוד שלם בתוך זה.
אני באמת עדיין בעיצומו של הלימוד בעצמי גם לאחר הרבה שנים, יש לי עוד דרך ארוכה ללמוד שם מי אני הקטנה בתוך הים העצום הזה ומה ואיך כן אפשרי וכן מדבר אליי (לצד כל המה ממש לא וממנו באמת להתרחק).)
ומאוד יכול להיות שהדיוק הנוסף אצלך יהיה בסוף שבאמת המשפט ששיווק זר לנפשך נשאר כזה וזהו, למרות כל ההתבוננות, הדיוק הנוסף, הלימוד בתוך זה וכו', גם זה בוודאי אפשרי וייתכן!
רק מראש לא לפסול עד הסוף עבורך ולסגור דלתות הרמטית.
וגם לגבי הנקודה שכתבת שחסרה בך איכות מסוימת שהיא הגורמת להצלחה אנושית בכל התפקידים - כדאי עוד להעמיק במשפט הזה.
במהי אותה איכות מסוימת?
וגם בשאר המשפט.
ושוב להמשיך עוד להעמיק ולדייק ספציפית אלייך את הדברים.
כתבת למשל כמה דיוקים שכבר הגעת אליהם בצורה מודעת וחכמה מאוד במהלך השנים:
דייקת לעצמך שהקושי שלך הוא בעצם קושי בתחום הבינאישי. ובתוכו גם חילקת לתתי סעיפים
אז הבנת שקשה לך בתחום הבינאישי:
* לייצר קשרים
* להתחבר בקלות ובזרימה
* שאת בנוכחות שלא מעוררת עניין
* שיש בך הססנות
* שיש בך חוסר ביטחון שמקרין
קודם כל תראי איזו נפלאה את על המודעות העצמית וכל הדרך הזו שעברת!
זה ממש מעורר השראה ובטוח שלא מובן מאליו האיכויות *הללו* גם שבך 
ועכשיו אפשר רגע אחרי שמיקדת לעבור דבר דבר ובו עוד להעמיק ועוד לדייק.
* ייצור קשרים - האם יש דרך ללמוד זאת מעוד כיוונים וזוויות אחרות?
האם ניתן לקחת מקרה אפילו אחד שבו כן יצרת קשר, קשר כלשהו, והייתה לך הצלחה שם?
האם ניתן לבודד את המשתנים באותו מקרה ולנסות לזהות מה הבאת איתך לאותה הצלחה? ולנסות לשחזר אותה הלאה?
האם יתאים לפנות לגורם מקצועי שמתמחה ביצירת קשרים ולעבור שם דרך יותר מדויקת ומלווה ועוטפת אולי?
משהו אחר?
* כנ"ל על להתחבר בקלות ובזרימה.
וגם אם לא מצליח בקלות או בזרימה - אז להתחבר *בדרך שלך*.
זה לא בהכרח פחות טוב - זה פשוט שונה. זו הדרך שלך. וגם זה בסדר גמור.
* הנוכחות שלא מעוררת עניין - אולי. ואולי אפשר אחרת כנ"ל. ואולי גם אם זה נשאר כך ניתן ליצור קשרים וכד' גם בנוכחות הספיצית והייחודית שלך.
ולדייק עוד איך דווקא מי שאת בדיוק יכולה להעביר הלאה, או יכולה להביא את עצמה או מעצמה
וקשה בכתב להעביר הכל אבל בדיבור ודו שיח תוכלי עוד ועוד לדייק את המקום הזה ולנסות למצוא אולי אולי יש שם מפתח חדש שטרם ניסית ודווקא הוא יפתח לך דלת חדשה ומרגשת?
* כמובן עבודה על החלק ההססן שבך - שכשמו כן הוא, רק *חלק* ממי שאת. ואולי יש בך גם חלק אחר שלפעמים בא לידי ביטוי שהוא יותר בטוח בעצמו, אפילו אם זה מול הילדים/האיש/חברה טובה/אחות וכן הלאה - הוא עדיין קיים בך ובתוכך וחלק בלתי נפרד ממי שאת.
ואז עבודה שם על איך להתייחס לחלק ההססן, איך לעבוד איתו, ואיך להביא גם חלקים אחרים שבך,
ובכלל דיוק על זמנים ומצבים שמתי כל חלק פועל, למה וכו' יכול לשפוך עוד אור שם ולקדם אותך עוד בלימוד המפעים הזה שלך את עצמך שאת כבר בתוכו בצורה מדהימה! ורק להמשיך אותו, כי זה באמת אינסוף לגלות שם 
* כנ"ל לגבי החוסר ביטחון שמקרין - גם הוא רק חלק ממך. וזיהוי מתי החלק שכן עם ביטחון בתוכך שולט ומי את כדווקא הוא שולט, באילו מצבים, באילו תנאים, מול איזה אנשים, מה קיים בתוכך באותם רגעים, וכן הלאה כל שאר הדברים שכתבתי קודם.
הכי חשוב שתזכרי שיש מוצא.
אולי כרגע עדיין לא מצאת או לא ראית אותו, אבל הוא קיים.
כמובן תמיד להתפלל על זה
לקב"ה שבידו הכל, שיפתח לך את הפתח הנכון לראות ולגלות עוד ועוד את *עצמך*
את מה שנכון וקיים ושייך אלייך
להתחזק עוד בקול הפנימי שבתוכך
בכלל בחיים, ממש אפילו להתחיל בבחירות קטנות, כמו מה מתחשק לי היום לאכול בערב?
וכך להמשיך עוד ולהגביר את הווליום הזה של הקול הפנימי בתוכך
כי התשובות נמצאות אצלך.
ואת תמצאי אותן.
בעיקר בתוכך.
וגם אם כרגע חומות או אבק או בלבול או כל דבר אחר מכסה אותן - את תגיעי אליהן.
את תסירי קודם את כל הבמפרים בדרך - ואת תגיעי אליהן!
תתחזקי בזה
תאמיני בזה
תאמיני בעצמך
תאמיני בקב"ה שבכוחו הכל
וב"ה יקרה שתזכי לבהירות שלמה, לנחת ורווחה עצומה, לאמונה פנימית ומתוקה ולעשייה שמדויקת לך ומשמחת אותך 🙏❤