אז הייתי במפגש פסייפס לראשונה
אז אם הטבתי ו/או הוטבתי לאחרים ומאחרים ימים יגידו
למרות שאני רוצה לחשוב שהוטבתי כי יצאתי עם תובנות יפות ונחמדות ממעבירת סדנת הכתיבה (זיכרוני בעוכריי אזי אינני זוכר ) וגם מסדנת הצילום (@המצב חסה) שהיה ממש מקצועי ואדיב ונחמד וכו וכו (אין בכך כדי לגרוע זאת משאר האנשים/ות)
באותו הזמן של 2 הסדנאות שבהן השתתפתי היו 2 סדנאות שדרשו יותר מוטוריקה עדינה (ויש שיטענו שלא נתברכתי בזה מספיק) בניצוחו של לאזוכרמיולאזוכרמהיהשםשלוכיהזיכרוןשלילאתפקדממש ובניצוחה של @כישוף כושל
אז תודה רבה ל@נפתלי הדג שהיה הנפש הפועלת מאחורי הסיפור @לכישוף כושל שראשה שימש תמרור הכוונה ל@סביון @אלעד שאירחו לחברה וכן לעוד כמה ביינישים שלמרות שלא היה מניין היו ואירחו לחברה ואין ביכולתי משום מה לתייג אותם
היו גם אנשות @פיתה פיתה שהזעיפה בקולה כאשר @יהיה בסדר סייע לי לקרוא כתב במסגרת פעילות הפתיחה של הדג @ענבל שהבליחה לסירוגין בעין
ונחריג את
@LightStar שהבליח לרגע יצא וחזר לרגע עם מדי העבודה שלו )בצבע ירוק זית)
היו עוד כמה אנשים ואנשות טרול אחד שאותו הזכרנו אבל כיף לומר טרול ולרשום טרול ולקרוא טרול אז אני רושם טרול אז אם מישהו נפגע התעלמות אי אזכור שכחה פגיעה במוצהר שאינני מצהיר עליה וכו וכו ועוד בולשיט משפטי מוזמן לפנות למזכירה בין השעות 09:40-42:12 למעט ימי שישי שבת חגים מועדים וימי שביזות רשמיים
תודה ושלום ושוב תודה והפעם גם תודה על הבפלים והציפס והבפלות

- לקראת נישואין וזוגיות