אז.
קודם כל חיבוק.
יום אחד בקרוב אני אהיה עשירה, מה עשירה, מליונרית, ואני אשלם למישהו כדי שימצא תרופה למיסופוניה. מיסופוניה זה בלתי אפשרי.
ואז אני אקח אותך לשייט של שישה שבועות במעלה החוף (זוכרת? לא סביר, אבל אולי). מתישהו יגיע יום הולדת 21 שלך, ואת יודעת מה עושים ביום הזה, אני מקווה.
אנחנו ניקח לנו שבועיים בלונדון רק בשביל קניות, ועוד אחד בשביל הנוף.
נהיה בכל הופעה של קרן עם אותו שלט- פשוט אוהבות.
נתפגש לנו עם לורן גרהאם ואלקסיס בלדל וכל הפרינדס וכל הגלי וכל הפול האוס, שאת פשוט חייבת להכיר.
ונתחבק כל היום, כדי לתת כוח.
נעשה מייקאובר רק כדי לצחוק על עצמנו, אבל נסתובב ככה שעות בקניונים ונצטלם למרות שאנחנו מרוטות כי מה, ריעות חייבת תמונות בשביל ההפתעה הבאה שלה.
ונאכל במבה נוגט. מלא במבה נוגט. אבל גם במבה ושוקולד בנפרד.
וכשניסע להולנד נמצא שם הייזל גרייס ואוגאסטוס, או שנהיה הם בעצמנו, אני עוד לא יודעת.
מה שכן, אנחנו נראה את הסרט ההוא שאני עוד לא יודעת מהו אהמ אהמ. אני לא מסוקרנת כאן עד מעל הראש, בכלל לא.
ואנחנו נשיר. מלא. על במה, מול עשרות ניקים מעריצים. מה עשרות, מאות.
כי לך יש קול ממיס ואהוב ויפה, מה יפה, מהמם, ואני פשוט אוהבת את זה. לשיר, כלומר. אבל גם את הקול שלך. ואותך.
ואני אבשל לך. פסטה, פתיתים, עוגות שחיתות. מה שרק תרצי. יאו איך בא לי לאכול איתך עוגת שחיתות.
ואנחנו נדבר בשפה שלנו, בלי אזים, עם תמידים, וידיעה שאנחנו- זה לנצח.
ויאו נעשה לי לק עם כיתוב של- יש לי חברה והיא מהממת.
ולך עם- אני מלכת העולם. יעני את מלכת העולם.
ואת תהיי שנונה, אני אהיה אוהבת, ונרקוד.
אני אספר לך סיפורים על מיכאל ודניאלה, את תספרי לי סיפורים עליי, כי את תמיד מרגשת אותי. עד דמעות.
ונוציא אלבום, וספר, ומופע.
ולא נצטרך ללמוד או לעבוד, רק אם נרצה. כי יש לנו מספיק כסף כדי להיות טיילור סוויפט.
אה כן, טיילור תרצה להיות חלק מהאנחנו שלנו, אבל טנחנו נסתפק בידידותה, והיא תכתוב עלינו שירים. על השלמות.
ליאת תכתוב עלינו ספר.
כולם יעריצו אותנו.
כי אנחנו כאלה כל יכולות, יפות, מה יפות, מהממות.
ואת, מדהימה שלי.
כבר אמרתי לך את זה- כמה את טובה. לעולם, אבל בעיקר אליי.
ואני אוהבת אותך.
יהיה לנו טוב, אני מבטיחה. את הכסף שאני ארוויח מלתרגם את הספר שאני עובדת עליו, אני אקדיש כדי להגשים את הרשימה הזו כאן למעלה. הכול אפשרי. מקסימום נפתח הדסטארט, זה תמיד עובד.
אנחנו צוות. והאנחנו הזה עובד.
אני אוהבת אותך יפה שלי. תמיד ולנצח.
@מבול
- לקראת נישואין וזוגיות