הי!
התינוק שלי בן 4 חודשים עד לפני שבועיים היה התינוק הכי רגוע שיש.. אבל פתאום הבן אדם כאילו התעורר לחיים, לא רוצה לישון ביום (אחרי שעד לא מזמן היה ישן בין כל ארוחה וארוחה רוב הזמן)
, קשה לו להרדם, כבר הייתי בשלב שפשוט שתי אותו במיטה, אמרתי לו לילה טוב והוא היה הולך לישון, פתאום עכשיו אני חייבת להניק אותי ממש לפני ההרדה כדי שהוא יהיה "מסומם" כזה וכך ירדם.
ביומיים האחרונים התחיל משהו שהוא הבעיה העיקרית שלי: הוא רגיל למוצץ ונרדם רק עם מוצץ, אך הוא למד שאם לא בא לו לישון (למי בא לישון שכ"כ מעניין בחוץ?) הוא פשוט פולט את המוצץ ואז מתחיל משא ומתן מפרך וארוך של אנחנו מחזירים לו את המוצץ והוא פולט אותו (ואח"כ גם נועל את הפה כדי שלא נוכל להכניס לו את זה), המשא ומתן הזה חייב להגמר ב"ניצחון" שלנו כי הוא נרדם רק עם מוצץ. אני כ"כ אוהבת שהוא עם מוצץ כי כשהוא לא פולט אותו זה באמת מאד מאד מרגיע אותו ומכניס אותו למוד רגוע, אבל זה נהיה משוגע.
יש לציין שכשהוא נרדם בלילה הוא ישן מעולה (בד"כ 9-10 שעות ברצץ ואז האכלות שהוא ממשיך לישון), אבל ביום זה כמעט בלתי אפשרי.
אשמח לעצות שלכן, חייבת עזרה דחוף!!!
תודה!!!!!!
שוב, לא במובן שזה לא מקובל חברתית. אלא במובן שמבחינתי זה משוגע ואם היה אפשר כלכלית הייתי רוצה לגדל אחרת את ילדיי.
תודה רבה!