בעלי לא עובד, כעיקרון הוא לומד בשני כוללים בוקר וערב.
הוא כאילו טורח רבות על הפרנסה אבל תכלס הוא קם מאוד מאוחר ואוכל הרבה זמן ויצא מהבית אחרי הצהריים המאוחרים ואז הוא מתרוצץ מכולל לכולל (ברגל, כי אין לנו כסף) ונשאר לכל מיני סידורים, תפילה, לימוד, מקווה ועוד כל דבר לוקח המון זמן כי הוא חוסך כסף אז הולך לאיזה מקווה/מעיין שהוא גם בחינם וגם פתוח בשעות אלה.
ומגיע מאוחר בלילה בדרך כלל לא לפני 11 והרבה פעמים גם בשתיים ואפילו אחרי, כך יוצא שאנו ישנים מאוחר וקמים ליום חדש שפשוט חוזר על עצמו.
הוא בעל מדהים ומאוד מקפיד על חובתיו כלפיי כפי שהם ברמב"ם.
בשורה התחתונה ותודה לה' יש לנו בית מהמם, אוכל ואהבה אבל המצב הזה מתסכל אותי ואותו אני עזבתי את העבודה שלי המורה כי היה בילתי נסבל בשבילי לראות אותו ישן עדיין כשאני חוזרת רבנו המון הוא היה מעלה ממני יהיה כעס הרגשתי שאני לא יכולה להבין אותו ככה, נשארתי רק עם עבודה שעתית, תיירותית חביבה ולא מחייבת אך גם לא ממש מכניסה סוג של השלמונת. באמת הגיעה שלום לבית אך הכסף לא בא ביחד איתו.
מעבר לחוסר הכלכלי בעלי מרכזי לא ממוצה, כאילו אני לא מכירה את היכולות שלי הוא בדיכאון אומר דברים לא טובים על עצמו ומרגיש שמתרחקים ממנו. כאילו לא רוצים להסתבך איתו.
בעלי איש חכם ורחב אופקים הוא היה פרח בישיבה אני יודעת את זה אך כרגע הוא בקושי לומד הוא מתוסכל בכולל הזה ומעביר את זמנו לבטלה וכמובן שגם יורדת לנו מהמלגה לאור איחוריו.
אני רוצה שהוא יודע שאני מעריכה אותו רוצה שהוא בנק יעקב משהו עם עצמו