אני אתן לכם דוגמא מהיום: הייתי אמורה לחזור בשעה מסוימת כדי שבעלי יוכל לקחת את הרכב לעבודה שלו במקום מרוחק.
בדרך ראיתי שאני מתעכבת ומיד התקשרתי לעדכן את בעלי כדי להתייעץ איתו מה לעשות... (אני רואה את העבודה שלו כעבודה שלי. היא חשובה לי לא פחות.)
האם לחזור למרות הנסיעה הארוכה ולא לעשות את מה שתכננתי או להשאר ושהוא יקח רכב אחר או תחבורה ציבורית.
בעלי ענה לי שהוא יסתדר...
חשבתי שהכל בסדר.
סיימתי את ענייני ותכננתי לצאת, התקשרתי לבעלי והוא היה עצבני מאוד. לא הבנתי למה...והוא אמר לי שהוא פספס את האוטובוס ולא יבוא לעבודה ושהוא כועס עלי מאוד.... ניסיתי לדבר איתו מדוע והוא לא ענה לי...
כל הדרך הייתי במתח מדוע הוא כה כועס ולא העזתי להתקשר להפריע( הוא בעבודה אחרת בערב)
הגעתי הבייתה סחוטה אחרי נסיעה מתישה שכללה כמה עצירות להאכיל את התינוק שהיה לא רגוע.... כל הדרך חשבתי רק איך לפייס אותו... קשה לי שבעלי כועס כל כך... אני ממש חסרת אונים כשזה קורה...
סידרתי את הבית בעודי עייפה מהנסיעה, הכנתי לנו ארוחת ערב, כוסות תה ועוגה וציפיתי שנשוחח, שבעלי יסביר מה קרה, למה כעס כל כך...
ושום דבר, בעלי לא התייחס, בקושי אמר שלום. כששידלתי אותו לדבר. אמר שזו הייתה התנהגות מאוד פוגעת, שאני מרמה אותו! שוב ושוב! ושהוא מאוד כועס עלי בגלל זה.
אמרתי לו שלא התכוונתי והוא לא היה מוכן לשמוע וטען שזוהי רשלנות.
אמרתי לו שקשה לי עם תכנון זמן... אני צריכה את עזרתו בזה...
הוא טען שהוא לא רוצה לדבר על זה והלך לחבר...
בכיתי בצד והוא אמר לי להפסיק לבכות...
והלך
אני כאן בבית. פשוט המומה, לא מסוגלת להסביר את מה שקרה.
בעלי בדרך כלל בן אדם טוב אבל לפעמים הוא כועס עלי על ״רשלנויות״ בצורה לא פורפורציונלית ואני לא יודעת מה לעשות,.... כיצד לדבר איתו על זה.
אני מאוד רגישה ועבורי זו ממש התעללות...
מה לעשות?
איך להשיב את השלום לבית? איך למנוע מזה לקרות?
הוא לא מוכן לדבר על כלום.
תודה מראש
נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.