פורום נסיונות פעילים
בהנהלת: ענבל
מכתב פתיחה
צריך להשמיד משפטים בלי סימני פיסוק.לעשות רצונך!
למה?נער מתבגרר
זה הכי כיף לכתוב ולכתוב בלי סימני פיסוק ככה אנשים משתגעים וזה משגע את כולם ומטרתנו בעולם היא לשגע תעולם
זאת בדיוק הסיבה..לעשות רצונך!
כי בלי סימני פיסוק לא מבינים כלום שהחלפתי נושא אז מה אם זה כיף לשגע תעולם זה לא כיף להשתגע סתם ניסיתי איך זה לכתוב משפט כזה אל תתייחסו
בקיצוררר ,זה מטמטם, ולוקח שעות להבין מה רוצים ממך.
בקיצוררר ,זה מטמטם, ולוקח שעות להבין מה רוצים ממך.
מסכים איתךנער מתבגרר
גם אני,
זרמיי..

זרמיי..

ייאילעשות רצונך!

תמשיך להסכים איתי יצא לך מזה רק טוב שוב אני רוצה לכתוב משפט כזה המטרה שלו לשגע תעולם כמו שרצית אז נשגע תעולם בגלל שאמרת שהמטרה היא לשגע תעולם כיף לשגע תעולם במשפטים כאלה יואו זה מעצבן לכתוב ככה
יאיי חופשינער מתבגרר
הכי כיף לכתוב ככה אני מסוגל לכץוב ככה שנים על פלאפונים ומדוזות למשל שמדוזה ירןקה היא יותר מסוכנת ממדוזה צהובה אם תראי מדוזה ירוקה תזכרי את זה ואני חולה על קפה וסרטים סרטים זה הדברים שהכי כיף להעביר איתם תזמן ותכלס הכי כיף לישון

ווהולעשות רצונך!אחרונה
אבל נראה לי פעם מישהו אמר לי שמזוזה כתומה יותר מסוכנת ממדוזה ירוקה ובכלל תנינים יותר מסוכנים כי הם יותר גדולים והם גם מסוגלים לאכול ציפורים אם ראית את התמונה שגיבעוננח שלח היא מגעילה מלחיצה ממש לא מומלץ לראות אותה כן הכי כיף לראות סרטים ולהירדם תוך כדי לשנצ ארוך
פניה לשי מיקהזית שמן ודבש
שי מיקה, שלום.
אני בעבר חשדתי בך שאת קשורה לרצח תאיר ראדה וזה מה שכתבתי.
מסתבר שטעיתי.
תביני אותי- הושפעתי מההסתה נגדך ברשת.
אני מבקש סליחה ממך.
אני מאחל לך חיים מלאים באור וטוב.
שי מיקהזית שמן ודבש
הקפצה
שי מיקהזית שמן ודבש
קפיץ קפוץ
שי מיקהזית שמן ודבשאחרונה
..
נסיון פעילקפיץ
(בוכה)(מלאך)(פרח)
(כועס)(מזיע)
(עצוב)איגנוטוס פברל
נסיון פעילקפיץ
(זה הדבר הראשון שקפץ. אבל גם צריכה לראות את זה)
..זית שמן ודבשאחרונה
נסיון פעיל.
מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.
..זית שמן ודבש
אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון