אם מדובר ב15-20 דקות כשהגננת מחליפה טיטולים וכו... , לא נראה לי נוראי ולא הזוי כמו הביטויים הקשים שהשתמשו פה. מסכימה שזה לא אידיאלי, הייתי מעדיפה שלא יראו סרטים בגן בכלל. אבל זה לא נוראי .
אם זה קורה הרבה להרבה זמן זה אכן לא בסדר. אבל גם הגננת היא בן אדם ואם זה הפתרון שהיא מצאה לשעה מורכבת יותר בגן, לא רואה בזה משהו נוראי.
היתי מעדיפה שלא , אבל לא סוף העולם בעיני.
לא יודעת אם זה קשור- אבל אולי המזדעזעות הן אמהות צעירות, עם הגדולה כל דבר שלא היה כפי שאני מאמינה שצריך להיות היה נוראי ומזעזע וכו'.. , גם עכשיו יש לי קטנים וגם בגן של הבן שלי רואים סרט ( לא הרבה, אבל ממנו הבנתי שרואים, וזה מעון מעולה ויש פיקוח, לא מאמינה שרואים הרבה). לא מתלהבת מזה, אבל לא הולכת לעשות מזה סיפור.
המציאות של גילאים שונים בבית גרמה לי להבין שגם כך אני לא יכולה לגדל את הקטנים בבועה שניסיתי ליצור לגדולים. הקטן יכול לראות ערוץ מאיר עם האחים שלו( שגם רואים במידה) ואין לי דרך למנע את זה , רק לשים גבולות הגיוניים.
והכל בסדר, גם כשהגננת לא מתנהלת בדיוק לפי האמונות שלי כל עוד זה בגבול הסביר, לא קורה כלום לילד. אפשר להיות נגד אבל למה להזדעזע , לא כל מה שלא מתאים לתפיסת החינוך שלנו הוא סוף העולם.