הגירוש מעמונהמור

אני מצטערת שפתחתי שירשור למרות שפתחו אחד כי לא היה לי כוח לקרוא את התגובות ולהגיב

אני ממש כותבת בלי חשק אחרי מה שהיה אתמול אחרי שהחילות הוציאו אותנו בכזאת גסות סליחה אם אני אכתוב פה מילים גסות כי הם פשוט היו כאלה בהמות ,גירשו אותנו בלי רחמים, למרות שצעקנו להם "איפה הלב היהודי שלכם" או"את לא תעשי את זה כי את בת לעם קדוש" או סתם סיסמאות של "יהודי לא מגרש יהודי" או"חיל חילת סרב פקודה"

הם הרביצו למרות שהיה לנו הסכם שחילות יגרשו ולא היס"מ ימ"ש (מימלא רובם גויים לכל הלחוצים...) ובהסכם היה שלא אנחנו ולא הם יתנו מכות

הם ממש" עמדו "בהסכם אני חטפתי שתי מכות מאלה  ושריטה  זה לא היה ממש רציני לעומת חברה שלי שהיתה על הגג וחטפה מהיס"מניקים כאלה מכות רצח וזרנוק במצח...

הם הוציאו אותנו אחת אחת צעקנו בכינו שרנו אבל הלב האטום שלהם לא שמע לנו אחרי שגרשו אותי מהבית הסתכלתי לחילת אחת בעניים ואמרתי לה צל"ש ...

הלכתי משם לשטח של מגורשים הרגשתי זוועה גם מבחינה פיזית וגם מבחינה נפשית אח"כ דיברנו עם היס"מ חברה שלי בכתה דיברה צעקה "אתה מרגיש טוב עם עצמך שתלך לבית שלך והילד שלך ישאל אותך אבא מה עשית היום? ותענה לו גירשתי יהודים הרבצתי להם  והרסתי את הבתים שלהם...."צעקתי עליהם "יופי עכשיו המפקד שלכם מרוצה..." 

אלה היו ימים קשים  ואני אישית שונאת עכשיו חילים ושוטרים ואת ממשלת הרשע והפשע האלו הם .... טוב זה לא לפורום אני מאחלת להם את כל הרע שבעולם...

היסמ"ניקים האלה לא היה אכפת בכלל אחד מהם אמר " אני  הולך לקבל את המשכורת שלי...."

אני עוד שניה בוכה אז אני חיבת לסיים

לא צריך להיות עצובים.yehciel666
למרות כל מה שהם עושים לנו. צריך להבין שאנחנו עושים את כל מה שביכולתנו, ואנחנו עשינו את מה שהיה צריך לעשות. והם אלה שלא בסדר, הם הרוצחים הרשעים פה! ההתנהגות שלהם באחריותם, וזו בעיה שלהם בלבד כלפי שמים, למרות שגם אנחנו נפגעים מזה. בשורות טובות! ורפואה שלימה לכולם!
תראו,אנונימי (פותח)

נכון,אתם צודקים אני ישבתי מהבוקר לראות את זה בטלויזיה ופשוט התפללתי שלא תמותו מהמכות שהלכו שם ואני יודעת שכולכם לא תסכימו איתי עכשיו אבל אני עכשיו ישאל אתכם כמה שאלות בשם מאות אלפי אזרחים שמתים לקבל תשובות על התלונות שלכם:

למה למען ה' להאבק על מאחז לא חוקי שנבנה על אדמה פלשתינאית לפי החוק?

למה לא לשמור את הכח של המאבק למאחזים חוקיים?

למה להיות מפירי חוק ולא להקשיב למועצת יש"ע שמנסה לאזן אותכם?

למה אחרי שאולמרט שוב ושוב הזהיר במשך שבוע שלם שתהיה מלחמת אחים אתם החלטתם כן להזיק לעצמכם?

למה לא לקחת את הרגליים ברגע שאתם מקבלים מכות ופשוט לעוף משם?

איך אפשר לפנות לבג"צ ולזלזל בהחלטה רק כי היא איננה לטעמכם?

למה בנות היו צריכות להאבק במאבק הזה שגובל בחוסר צניעות?

מה בדיוק צפיתם שהשוטרים יעשו כשהם מגיעים למקום ורואים אלפים מתבצרים על הגגות משליכים אבנים וצורחים?זאת נהיית זירת מלחמה שמחממת את שני הצדדים.

עם כל הכבוד הגיע הזמן לעשות קצת סדר במדינה,לא הגיוני שכל אחד יעשה מה שבא לו בשם ארץ ישראל השלמה.זאת התנהגות של חוסר אחריות שיוצרת סכנה!

נמאס מדרכי המאבק הלא לגיטמיות האלו,תצרו דרכים יותר מועילות לשני הצדדים כי בסופו של דבר אתם מביאים רעה על עצמכם!

ואני שוב אומרת אני לא מצדיקה בכלל את הדרכים שבהם השתמשו השוטרים כדי לפנות אתכם משם,הם היו אלימים ואפילו רעים,אבל צריך לעצור ולבדוק אם כל זה באמת היה שווה את זה.

יש לי תשובותדרדקי

אבל חושבני שיש אחרים הראויים יותר ממני, בפורם זה, לענות אני אחסום פי לבנתיים.

למה?אנונימי (פותח)
תגיד מה שיש לך להגיד. זה באמת מעניין אותי
אני אדבר אחרון,דרדקי
לא בגלל שזה דיני ממונות אלא בגלל שלא שייך שאני אדבר ראשון כשיש אנשים שיודעים יותר ממני, וסבלו יותר ממני. חוששני שאולי יש בזה גם מעט פגיעה באלו שנפגעו יותר שאני משמש כ"הדיוט קופץ בראש"[מגילה יא:]
פזית,אנונימי (פותח)

בס"ד

יש לי שאלה: למה השוטרים האלה הרביצו גם לאנשי מד"א? הרי הם לא התבצרו והם גם לא זרקו אבנים!!! סימן שהם הרביצו בלי קשר למה שעשו הי'הודים הצדיקים שהיו שם!!!!!

וחוץ מזה אין דבר כזה אדמה פלשתיאנית חוקית!!! כי זו לא האדמה שלהם!!! היא שי'יכת לריבונו של עולם שזיכה אותנו, עם ישרא-ל, ונתן לנו את הארמון הנפלא הזה שנקרא:

ארץ-ישרא-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ומחובתינו לשמור עלי'ה ולטפח אותה ולהגן עלי'ה!!!!ולא לתת אותה לערבים!!!!!!!!!!!!!!!  

שנשמע בשורות טובות!!!

ובציפי'ה לגאולה שלמה במהרה!!!

מה הקשר?אנונימי (פותח)

אני לא שמעתי שהם הרביצו לאנשי מד"א...קצת נשמע לי מוזר מה שאת אומרת!

אבל גם אם כן איך זה בדיוק עונה לי על אחת השאלות?

קרוב משפחה שלי הי'ה שם ממד"אאנונימי (פותח)

בס"ד

והם הרביצו לו, לראש מחלקה של מד"א ירושלים ולכל החובשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא סיפרו את זה בתשקורת מאותה סיבה בדיוק שהאשימו את המתנחלים באלימות!!!!

וכתבתי את זה כי לעניות דעתי זה עונה על השאלה "מה בדיוק צפיתם שהשוטרים יעשו כשהם מגיעים למקום ורואים אלפים מתבצרים על הגגות משליכים אבנים וצורחים"? זה רק מעיד שלא משנה מה הם עשו הם הרביצו מכות רצח!!! חברה שלי סיפרה לי  שמשהי אמרה ליס"מ  שהיא מתפנה מרצון, שיתנו לה לצאת והם אמרו לה לא מעני'ין אותנו והרביצו לה מכות רצח! ד' ירחם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

אוי, שנשמע בשורות טובות! ישועות ונחמות!

תשובותי.דרדקי

למה למען ה' להאבק על מאחז לא חוקי שנבנה על אדמה פלשתינאית לפי החוק?

למה לעשות עליה בזמן העליה הראשונה? הבריטים לא הסכימו! למה להתחיל לבנותישבוים ולהתגורר בחברון לאחר מלחמת ששת הימים? הרי הדמינה אמרה אסור ואיימה! 

למה לא לשמור את הכח של המאבק למאחזים חוקיים?

גמרא מפורשת סוטה מב: "תחילת תבוסה- ניסה" אתה מתחיל להתקפל ואז כבר אין לך את הכח, המלחמה הרבה פעמיים נקבעת לאחר המאבק הראשון, אנו, ב"ה, לא כאלו, אבל אין אנו יכולים להרשות תהליך של התקפלות!

למה להיות מפירי חוק ולא להקשיב למועצת יש"ע שמנסה לאזן אותכם?

השאלה היא האם היא באמת רצתה שנתמתן או שאמרה זאת רק ליד התשקורת? 

למה אחרי שאולמרט שוב ושוב הזהיר במשך שבוע שלם שתהיה מלחמת אחים אתם החלטתם כן להזיק לעצמכם?

סליחה? הוא לא הסכים לדחות בשבוע כשהיה הבטחה של מועצת ישע שנעזוב בשקט, אוסיף ואומר שהחיילים לא היו צריכים אלות, היה מספיק ידיים. הפצוע קשה החזיק יד של חבר שלי, הוא אמר לי שכולם שמו את ידיהם מאחרי הגב של מי שלידם[שיהיה קשה להפרדים] יס"מניקים ראו זאת, ולא היה אכפת להם התחילו להחטיף מכות לאדם שאין לו אפילו ידים לחסום את המכה, שלא נדבר שלא היה להם דרך להרביץ! 

למה לא לקחת את הרגליים ברגע שאתם מקבלים מכות ופשוט לעוף משם?

יש עניין של כבוד ישראל ומניעת גירושים בעתיד. חלק מזה זה ע,י חטיפת מכות.
דבר שני לא תמיד נותנים לברוח, אני מכיר מישהו ש4 יסמניקיםפ לקחו אותו למכולה, נעלו את עצמם איתו בפנים ופוצצו אותו מכות, לאחר מעשה הוציאו אותו החוצה, כשעזבו אותו הוא נפל מכח הכובד[כמו שאם תעזבי איזה בובה, אותה מהירותץ אותו הכל], הוא לא היה מסגול לכלום.

איך אפשר לפנות לבג"צ ולזלזל בהחלטה רק כי היא איננה לטעמכם?

כשערבים פוסקים בנושאים אלו, כשבג"ץ בוחר את עצמו ועדיין בשליטת השמאל. אז כן, איני רואה אותו כסמכות.

למה בנות היו צריכות להאבק במאבק הזה שגובל בחוסר צניעות?

מה בדיוק צפיתם שהשוטרים יעשו כשהם מגיעים למקום ורואים אלפים מתבצרים על הגגות משליכים אבנים וצורחים?זאת נהיית זירת מלחמה שמחממת את שני הצדדים.

האבנים היו לאחר רמסית אנשים בסוסים, אלות מתכת על אנשים שאינם ממוגנים וחמושים, אז סליחה הם  התחילו[למרות שאני סולד מזריקת אבנים, אבל חובל שלא הרגו את הסוסים, זה היה גורם שהמשטרה יפסיקו לבוא, כמו עם הציבור הנקרא חרדים

זה לא נכון!!!!!אנונימי (פותח)

ניסינו להגיע לכל פשרה שהיא,

אפילו להרוס את הבתים בעצמנו אם אי אפשר להעביר אותם,

אבל מישו מלמעלה רצה לראות דם.

לא יכול להיות שאולמרט התריע על מלחמת אחים,

כי הוא זה שהיה הכי מעוניין בה!!!!

נחמו נחמו עמי!נועה

מור יקירתי- כולי משתתפת בצערך, וכואבת את כאבך!!!

מתוקה תתעודדי בכך שאוטוו יבוא לנו משיח צדקנו ויגאלנו! -רואים אותו עומד בפתח ומחכה לרגע המיועד.

בסופו של דבר הם יתנו את דינם (כל אותם חסרי צלם אנוש) בפני בית-דין של מעלה!!!

תעזרי כח!!! -אם תסתכלי טוב תראי אך ה' שלוח זאת אליך.- בשביל עם ישראל שזקוק לך!! ולהמשיך עם ראש זקוף!!!

אחות קטנה- התפללי התחנני תבקשי וגם תזעקי! אלוקים שמשמים רואה הכל!!! (בזכות נשים צדקניות נגאלו ובזכות ב\נשים צדקניות עתידים ליגאל!)  

אין מה לומר.דרדקי

והתשקורת מעותת מלא כך שיוצא שהם היו רק ממש ממש ממש לא בסדר, ולא מה שהיו באמת שלא ניתן לתאר את גודל העוולה והרשעות שהייתה שם. 

פזית עניתי לך במסר אישי אבל אני אכתוב את זה גם כאןמור

אולמרט היה צריך לרסן את השוטרים והיסמניקים שלו לנו הודיעו ממערכת הקריזה (אם כתבתי את זה נכון) שהם רצים אלינו את קולטת רצים !!!! מתים להרביץ

לגבי  החילים זה כמו שאדם נותן לאשתו מתנות וכל מיני דברים והוא אח"כ בוגד בה מה היא תרגיש ?זה בדיוק אותו הדבר אני אישית מזה אהבתי חילים התגאתי שאחים שלי הלכו לקרבי תמיד הינו מביאים  ממתקים לחילים בפורים הזמנו חילים אלינו הביתה וכל זה אז אותי אל תלמדי מזה הכרת טובה לחילים  אבל אחרי שאני וחברות שלי חוטפות מכות מהם אני  כבר שונאת אותם והיתי רוצה להיות מבין אלה שזרקו כל מיני דברים על החילים מהגגות.

עמונה שייכת לעמ"י עפ"י גבולות ההבטחה ולא אכפת לי כמה הישוב הזה בנוי על "אדמה ערבית" לפי הממשלת הרשע אני הולכת עפ"י התורה ולא עפ"י הצווים המטומטמים של בג"ץ

אני נורא מצטערת שלא אכפת לךאנונימי (פותח)

אבל אין לך שום זכות לבוא בתלונות לאף אחד על המכות האלה.

את חיה במדינת חוק,תכבדי אותו.

א"א שכל אחד יעשה מה שבא לו בשם א"י השלמה.

מדינת חוק?!ראשון_בנשמ"ה
לא לתת לפרמדיקים וחובשים לטפל בפצועים זה חוק?! בעברית קוראים לזה "רצח" זה נוגד אפילו את החוקים הבינלאומים של ז'נבה!

אני מכיר אישית חברים שלי ואנשים אחרים שקלגסי היס"מ היכו אותם מכות רצח לא בשביל שיתפנו, אלא בשביל הכיף גם אחרי שהם יצאו מהבתים. עיתונאי שהיה שם סיפר ששמע יסמניק אחד שצעק למשהו שהיה על הגג "חכה שאני יבוא אליך אני יתן לך מכות רצח" וזה מה שהיה בסוף.

לתת לאדם מבוגר שחולה באסטמה וסכרת מכות יותר חזקות אחרי שהוא אומר שהוא חולה והוא הסכים מלכתחילה להתפנות מרצון זה חוק?!

לרמוס אדם עם סוסים אחרי שעזב את הבתים זה חוק?!

בהמות היס"מ הגיעו כדי לרצוח, כפשוטו, ולא כדי "לשמור על הסדר והחוק במדינת ישראל".
פזית נשמתי!!!רחלקה

מדינת חוק?!?!?!   חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח................ הרשי לי לצחוק..........

מדינת חוק? כשראשי המדינה פושעים בעצמם אנחנו צריכים להיות שומרי חוק???? (תנסי להזכר כמה פעמים היועץ המשפטי לממשלה מני מזוז ימ"ש הגיש כתבי אישום נגד אנשים בכירים בממשלת ישראל- חבל שאת עצמו הוא שכח...-).

חוצמזה, לידיעתך אם חוקי התורה וחוקי הגויים (חוקי מדינת ישראל של ימינו נקראים חוקי הגויים) מתנגשים אז חוקי התורה קודמים!!!!!!!

קדימה- לאנשים עם ראש פתוח.....

שם דבר במה שעשינו לא היה לא חוקי!!!!!אנונימי (פותח)

הגענו (לפחות אני אישית) לעמונה חוקית לגמרי, בלי שום מחסום בדרך, ואף אחד לא אמר שאסור להיות בבתים, היס"מניקים התחילו ישר להרביץ!!!!!!

וכל אלה שהסתובבו בין הבתים וישר כשהיס"מניקים הגיעו ניסו לברוח אפילו לא "הפריעו לשוטר במילוי תפקידו" לא שהיה צריך להרביץ לאלה שכן הפריעו, אבל מי שעבר על החוק היו בעיקר המשטרה!!!!!

אז פעם הבאה תחשבי קצת על מה שאת אומרת!!!!!! 

מסכים עם מור!צחקן
גמני!3יפי
קראתי את השאלות ואני רוצה להמשיך לענותמור

1.למה לא לשמור את הכוח למאחזים חוקיים? יש לנו כוחות להמשיך להלחם , לפחות לאלה שמרגישים כמוני

2. מועצת יש"ע עש כמה שידוע לי לא ניסתה למתן את המאבק שלנו היא רק הגישה עתירה לבג"ץ

3. למה לא הלכנו שהרביצו לנו? למה שנלך? 

4. לדעתי ההחלטה של בג"ץ היתה עפ"י אינטרסים אישים של השופטים ודעותיהם הפוליטיות ולא עפ"י החוק והצדק

כי אנשי עמונה היו מוכנים להגיע לפשרה ואפילו נראה לי שזה היה בשיתוף עם מועצת יש"ע שהם יהרסו את הבתים ולא הממשלה

5. צניעות- דיברנו אני וחברות שלי עם הרב אליעזר מלמד בנו של הרב זלמן מלמד אם לבנות מותר להתבצר על הגגות, אם זה מותר שיס"מ יגרור אותי

אז הוא ענה שמותר לנו לתבצר

ולגבי זה שיס"מ יגרור אותי הוא אמר ש:1. זה לא נגיעה של חיבה (שזאת עיקר הבעיה באיסור נגיעה). 2. להתלבש הכי צנוע שאפשר. 3. שיס"מ גורר אותי לצעוק עליו שזה לא בסדר וזה פוגע בכבודי ושיביאו חילות עפ"י החוקהם חיבים להביא ככה אמרו לי הם הביאו חילות בסוף 

מוראנונימי (פותח)

מה אני יגיד לך? את תמימה מדי!

את בטוחה שיש לך עוד כח להמשיך להלחם? להמשיך לקבל מכות? ששוטרים ימשיכו לגרור אותך ולפגוע בכבודך??  או.קיי אם לכל זה יש לך עוד כח ואת יודעת שבפינויים הבאים מה שקרה ילך ויחמיר,אז שלא תבואי בתלונות למה החיילים הרביצו.בפעם הבאה שהם יעשו את זה.זה מבחינתי יהיה לגיטמי. כי אם אחרי שחווית את זה על בשרך בא לך עוד להלחם ולהפצע,זה לא בעיה של אף אחד ואין לך למי לבוא בתלונות.

2.אז מה את אומרת?שדוברת מועצת יש"ע משקרת?היא אמרה שהם ניסו למתן את המאבק ולעשות אותו פחות קיצוני אבל אתם כ"כ ממורמרים אז לא שמתם עליהם.

3.למה שנלך? קודם כל זאת לא תשובה. דבר שני כדי שלא תקבלו מכות ותבואו בתלונות,בשביל זה תלכו.

4.אני לא מצדיקה את בג"צ בהחלטה שלו,אבל אני שואלת למה לא לכבד אותה? ומה זה משנה מאיזה שיקולים הם נעשו?

אם הם היו מקבלים את ההצעה שלכם אז הייתם שואלים מאיזה שיקולים הם קיבלו אותה?

5.חחחחחחח את חושבת שחיילות מסוגלות להשתלט על הבנות המופרעות שהיו שם? לא! אז מביאים שוטרים שהם יותר כוחנים,אין מה לעשות! וחבל מאוד שאין לכל הרבנים שתומכים בזה פסק הלכה אחיד לגבי הצניעות כי אני שמעתי דעות של רבנים שונים שכן אומרים לא ללכת.

פזית...חממה

חבל באמת שאת לא מרגישה שהארץ הזו שלך ואני לא מאמינה שמשהי שמאמינה בהשם ובתורה שואלת כאלו שאלות טפשיות!!!!!!!!!!!!!

ארץ ישראל שייכת לעם ישראל!!!!! והמנהיגים של המדינה הזו (נחשבים בעיני כפושעים ובעיני רבים) אומרים משו נגד התורה ונגד בטחון העם והכל בשביל כמה מנדטים מסכנים שאלומרט רוצה להשיג לעצמו!! אולמרט רצה לראות דם!!!!

אני הייתי שם והחטיפו לחברות שלי מכות רצח ואחת בבית חולים עכשיו אז לא מגיע לשוטרים שנרחם עליהם בכלל...

אם מיסתכלים על מאחזים לא חוקיים אז כול המאחזים בקרוב יהיו לא חוקים...

ואז לא תאבקי עליהם???????????????????

חחחחחחחאנונימי (פותח)

אם השאלות האלה טיפשיות אז תעני לי עליהם,ואל תעתיקי ממור!

קודם כל,מה את חולמת?למה שמאחזים חוקיים יהפכו עכשיו ללא חוקים?

דבר שני,אני אמרתי לרחם על השוטרים? אם היית טורחת לקרוא הכל היית שמה לב שאני לא מצדיקה אותם ולא מבקשת שתרחמי עליהם.

פזיתמור

1.כן לי יש כוח להלחם על הארץ שלי כי אין לי ארץ אחרת

2.אם לבג"ץ היו שיקולים נורמלים יותר לא היתי שואלת שאלות

3.אני לא באה בתלונות כי אין מ שישמע אותם אני אומרת שאולמרט הרשע היה צריך לרסן את הכוחות שלו ושלא יתפלא למה היתה כזאת תגובה וכמוני חושבים כל מיני כתבים כמו ידיעות אחרונות וכל מיני עיתונים שמאלנים

אבל למה?אנונימי (פותח)

את לא קולטת שלא יעזור לך? את אתמול קבלת מכות סתם!

אתם לא נצחתם במאבק,אתם רק נחלתם מפלה והפסדתם. ואל תבואי ותגידי שחשבתם אפילו לרגע שתנצחו פה.

גם אם עכשיו יפנו את כל 105 המאחזים הלא חוקים ואתם תבואו להלחם זה פשוט לא יעזור לכם. הצבא והמשטרה מכפילים אותכם גם בכח וגם בכמות.

אז על מה להלחם?בשביל מה? אולי תסבירי לי מה יוצא לכם מזה?

דעתי...-פזית...אנונימי (פותח)

פזית...!

לפי דעתי את לא יכולה לבוא בטענות למי שנלחם על מה שחשוב לו.

אם לדוגמא סתם ככה פתאום בלי סיבה שניראת לך מוצדקת היו לוקחים נגיד את אבא שלך למעצר... (חס וחלילה)

לא היית נאבקת ועושה הכל! כולל הכל כדי לשחרר אותו?! גם אם השוטרים היו אומרים שיש להם סיבה טובה...

זה בידיוק אותו דבר.

זו הארץ שלנו, אנחנו מאמינים בזה ולכן נעשה הכל בשביל לשמור עליה,

נכון שאלימות זה לא הפתרון אבל יש לך רעיון אחר? חוץ מלעזוב בלי לעשות כלום.. כי למה שנוותר על הארץ שלנו?

אם כן אנחנו נשמח לשמוע.. כי לנו אין.

" הגיע זמן לגאולה

ואין יאוש ויש תקווה.."

קולית.

קוליתאנונימי (פותח)

אל תשווי. אם יקחו את אבא שלי למעצר בלי סיבה אני ילחם,אבל את הבתים שם הורסים עם סיבה וסיבה מאוד מאוד מוצדקת.הם לא חוקיים.נקודה.

אם אלימות היא לא הפתרון אז למה להשתמש בה? מילא אם הייתם מצליחים בדרך הזאת הייתי מבינה.אבל גם בה אתם נכשלים שוב ושוב. וזה לא התפקיד שלי למצוא לכם פתרונות כי אני בעד פינוי מאחזים לא חוקיים,זה התפקיד שלכם ושל מועצת יש"ע. לא מצאתם?תרפו. כי פעם הבאה זה יגמר בהרבה יותר גרוע.

והבדואים חוקיים?אנונימי (פותח)
וחוץ מזה........אנונימי (פותח)אחרונה

הקרקע לא של ערבים!

קנו את הקרקע בכסף מלא, רק שבישביל לרשום בטאבו צריך להגיע לרמאללה.... וישחטו שם גם את היהודים וגם את הערבים שהעיזו למכור להם. ועכשיו הערבים טוענים שהקרקע שלהם ואין אפשרות להוכיח שזה לא נכון כי זה לא רשום בטאבו!!! 

לפזיתאנונימי (פותח)

יש לי כמה דברים להגיד לך:

אנחנו נלחמים על היישובים שלפי דעת הממשלה הם לא חוקיים, בגלל שזה ארץ ישראל!!

ארץ ישראל היא שלנו ואנחנו לא ניכנע לערבים, שרוצים את כל הארץ!! היא שלנו מכח הזכות!!

מה עדיף לחבק את המגרשים?? או להתפנות מרצון??

(דיברתי אתמול עם יס"מניקית שפונתה מרצון מרפיח ים, ותראי איפה היא עכשיו..)

אם אנחנו לא נלחם על כל חלק בא"י, המגרשים יראו שבקלות מפנים את כל ארץ ישראל!!

ולצערנו כנראה שיהיו עוד מאבקים.. 

אם על כל מאחז שיפנו עכשיו ילחמו, הם יראו שקשה לפנות את ארץ ישראל!!

ולפי מה שראיתי בעמונה, לנוער יש עוד כח להילחם והם מתכוונים לעשות את זה!!

המכות שחטפנו, זה למען ארץ ישראל, וזה היה שווה את זה!!

"אלה ברכב ואלה בסוסים ואנחנו בשם ה' אלוקינו.." (לויודעת מקור מדוייק)

וחוצמזה שהתשקורת, אם עדיין לא ידעת ממש לא לטובתינו, ככה שאם את מסתמכת על התשקורת, אז את באמת

לויודעת מה היה שם!!

כל ישוב יהודי בישראל חוקי,3יפי
ואם לא מבחינת החוק, מבחינת התורה.
אני מסתמכת אך ורק על העיניים שליאנונימי (פותח)

ואני ראיתי בדיוק מה הלך שם.ולהגיד לך ת'אמת?מה שאמרת בכלל לא רלונטי.ממש לא היה קשה לפנות אתכם משם.

כל הפינוי והריסת הבתים לקחו בסה"כ 5-6 שעות.זה קטן על הצבא.ראית כמה הכח שלהם גדול.

ככה שאת לא יכולה להגיד שפעם הבאה יהיה קשה לצבא.אתם פשוט מכינים אותם לפעמים הבאות.

חמודה,את טועה. את לא מקבלת מכות למען א"י.את מקבלת אותם סתם. המכות האלה שקיבלת או לא ממש לא מנעו את הריסת הבתים שם.אם היו היו מונעים ולו בקצת הייתי מסכימה איתך אבל העובדות מוכיחות שלא!

פזית,דורותי

אני חייבת להגיד לך שגם אני הייתי בדעה די קרובה לשלך, עד שהגיע הפינוי בעמונה.

ותאמיני לי שמה שאת רואה שם זה ממש לא חוקי!

אולמרט הזה, לקח את כל העיניינים לידיים ואת צריכה להבין, שכל דבר שהאדם חסר הרגשות הזה יחליט שהוא חוקי- יהפך להיות חוקי! ולא מתאים לך ללכת שולל אחרי שטויות כאלה!

את לא רואה?! הם עושים דברים מזעזעים! לכוון סוסים על פרצופים של אנשים, אלות ומכות בכל מקום! איפה תראי כזה דבר?? מה את חושבת שזה איזה כמה מטומטמים חסרי אחריות?!- ממש לא!- אולמרט נתן להם פקודה כזאת!

ואל תגיד לי שהוא הזהיר מפני אלימות, כי אולי הוא הזהיר כי זה היה נראה טוב בתקשורת, אבל בתכלס, הוא לא עשה שום דבר כדי למנוע את זה. אני לא יודעת אם שמעת, אבל תושבי עמונה הגישו בקשה שיתנו להם להעביר את הבתים האלה לעופרה (שזה כן שייך לא"י עפ"י המדינה)וההעברה תהיה על חשבונם! והוא לא הסכים.  הם ניסו שוב והגישו עוד בקשה, שאם הם לא יצליחו להעביר את הבתים תוך שבוע, הם יהרסו את הבתים בעצמם!- כמובן, אולמרט כבר התחיל להתעצבן, ולא הסכים נחרצות!  (שיהיה לך ברור שכל מה שאני כותבת כאן זה לא המצאות, זה מה ששמעתי בטלויזיה, ואם השמאלנים אמרו את זה...)

הגיע הזמן שתפסיקי להאמין במה שחוקי, ומה שטוב, כי כל מה שקורה שם למעלה- מושחת!

ואת לא יודעת איזה חילול ה' גדול זה עשה! ואיך המדינה שלנו הוצגה כברברית בשאר המדינות! אז תסלחי לי, אי- אפשר לבוא ולהפיל את כל האחריות על המתנחלים. מדינה צריכה להיות אחראית על עצמה, ואם יש התפרעויותכ נגד השוטרים, אז לא מביאים לשם שוטרים, ולא נותנים למה שקרה שם לקרות. את לא מבינה מה הולך פה?! אולמרט אפילו לא מתחרט על מה שקרה שם, והוא אפילו לא טרח לומר פעם אחת שזה מזעזע! את יודעת למה? כי הוא ידע שזה יקרה!

כי ככה הוא תידרך את השוטרים שלו!

את יכולה להמשיך ללכת אחרי "החוקים" של המדינה הזאת בצורה עיוורת, אני הפסקתי!

אם היו באים אנשיםyehciel666
ואומרים לכל המשפחה שלכם לעזוב את הבית, או שיוציאו אותך בכח ויביאו לך מכות, היית הולכת? אם באים להלחם בבנאדם, והוא יודע שהוא יפסיד, הוא לא ילחם מהתחלה וישר יכנע? במלחמת ששת הימים, ויוהכ"פ היה לנו סיכוי לנצח (לולא הנס הגלוי)? בגלל שמישהו רואה שהוא הולך להפסיד אז הוא יברח? איזה שטויות אלה?! אגב, כן, הם הרביצו גם לאנשי מד"א. אני מציין עובדה ממקור ראשון.
עוד דבר,yehciel666
מי מבלבל את השכל שזה שטח פלסטיני גם לפי בג"ץ? היישוב חוקי, רק הבתים שבנו לא חוקיים... למה לא הרסו את הקראוונים? והצעת הפשרה שהביאו לבג"ץ הייתה שיעבירו את הבתים למקום חוקי, אבל הרוצחים הצמאי דם דם האלה רוצים להתיר את דמנו....
אתה לא צריך לשכנע אותי,3יפי
אני מסכימה איתך 100%. אני עצמי ניסיתי להגיע לעמונה, אלא שברגע האחרון עלה שינוי בתוכנית, ולא עלה בידי. לגבי הקטע עם הפלסטינים- אני יודעת. אני עצמי חילקתי פליירים עם עובדות על עמונה, בהן, היתה בין השאר, עובדה זו.
אוי באמת יחיאל,אנונימי (פותח)

ברור שאני הייתי קמה והולכת אם הבית שלי היה מוקם על אדמה של פלשתנאים. ותעשה טובה לעצמך,אל תשווה בין מלחמות לבין 9 בתים שהקומו באופן לא חוקי. ברור שאם אדם שיודע שהוא הולך להפסיד מראש הוא לא ילחם מלכתחילה.

איפה ההגיון בלחטוף מכות רצח על מאחז לא חוקי שהתוצאה של המאבק שלכם ידועה מראש?

ותסלח לי ,אבל לא לכל מה שלא מוצא חן בעיניך אתה יכול לקרוא בלבולי שכל,האדמה הזאת לפי החוק(ואנחנו לא מדברים פה על תורה ומצוות וכו' וכו')לא שלנו וגם אם כן הבתים הם לא חוקיים. אתה חי במדינת חוק תחיה לפי החוק.אתה לא יכול לקיים את החלטת בג"צ רק כשנוח לך!

לפזית - ותקראי עד הסוף כי יש לזה מטרה....אנונימי (פותח)
אדם אחד קם בבוקר והוא אינו מרגיש טוב.
הוא מסתובב כך כל היום.
בלילה הוא לא מצליח לישון.
בבוקר למחרת נמאס לו והוא הולך לרופא.
הרופא מעביר אותו בסדרת בדיקות מדוקדקת וקפדנית ביותר.
ואת יודעת מה מתברר????
שאותו אדם חולה.
לא סתם חולה.
חולה סופני במחלה ללא מרפא.
אז מה עושה האדם?
מה תהיה תגובתו המידית?
אחרי ההלם, אני מניחה שהוא ישאל -
"ואין שום דבר לעשות בנוגע לזה?
אפילו לא בקצה השני של העולם????"
אני מניחה שאותו בן-אדם מוכן לעשות ה-כ-ל כדי להציל את עצמו!!!!
יסע לקצה העולם ויחפש דעות נוספות מהמוני רופאים....
אפילו שהרופא שלו בדק ואין שום טיפול.

פזית,
אדם לעולם אינו יכול לוותר מראש!
רק ההוא שם למעלה יודע מה יקרה...
את לא יכולה לדעת האם העובדה שאת באה למקום מסויים תשנה...
את יודעת כמה פעמים באו אנשים באמצע הלילה למאחזים ברגע שקראו להם וזה מנע את הפינוי?
אני להגיד לך מעדות אישית שזה קורה!!!
הממשלה שלנו חלשה.
אין להנהגה שלנו כח לעשות טוב אז ההם שם במעלות השלטון פשוט מוותרים מראש...
אנחנו צריכים להראות שיש לנו אמונה!
בקב"ה (שיציל אותנו).
בעם-ישראל (שיתאחד ויתעלה ויוכל למלא את מטרתו בעולם: לתקן עולם במלכות ש-די).
בתורת ישראל (שעוזרת לנו למלא את תפקידנו בעולם).
וכמובן-
לארץ ישראל.
שרק פה אנו יכולים למלא את תפקידנו בעולם.
רק פה.
לא בשום מקום אחר!

את שאלת מה הקשר למלחמות.
אני אנסה לתת לך הסבר.

בשני המקרים עלינו לאזור אמונה.
גם אז היו אנשים שאמרו שלא יעזור כלום ושזה מקרה אבוד ושנוותר מראש...
גם אז, וגם היום הארץ והמדינה שלנו בסכנה.
ההבדל הוא שאז האִיום היה מבחוץ ובפנים היו רק קולות של חולשה.
היום האיום הוא הוא אותם קולות של חולשה.

אז באמת עלינו להתחיל להאמין.
להאמין בכח שה' נתן לנו.
אנו יכולים להשפיע!
לפעמים זה נראה שלא עשינו כלום. אבל,
ככה גם נראה הקצה של הסיבוב האחרון בבורג שמסיים את כל התמונה....

את גם אמרת שאנחנו לא יכולים לקיים את החלטות בג"ץ רק כשמתחשק לנו.
אם כך הייתי ממליצה לך לעיין קצת ולראות שעל כל החלטה שנעשית במדינה דמוקרטית נתנת גם הזכות למחות.
אם אדם אינו מסכים עם ההחלטה הוא לא חשוב לקבל אותה בתור "כזה ראה וקדש"!
נכון, יש אנשים שבזמן האחרון חצו את הגבול והמחאה שלהם הפכה להרמת יד על האחים שלהם...
(ולמי שאמרו שרובם לא יהודים ממילא - צריך לזכור שהם מזרע ישראל ושזוהי מצוה מאוד מיוחדת לקרב אותם לעמ"י ולהכניסם תחת כנפי השכינה!!!!)
א-ב-ל!!!!
אין גם שום הצדקה שבעולם ששוטר ירים יד ויכה אדם שלא עושה שום דבר שמסכן את השוטר!
אם אין ברירה אז נאלצים להשתמש בכח נגד אדם שמתפרע, אבל מכות אלות (שלהזכירך - עשויות ברזל!) אינן מקובלות - ואת זה את יכולה לחפש בכל פסיקה וחוק שתרצי!!!!

ועכשיו פזית אני אחזור לנקודה בה התחלתי.
אני סומכת עליך שאם תהיי חס וחלילה קרובת משפחה של חולה שכזה (חס וחלילה)
את תנסי להפוך עולמות
את תקרעי את השמיים בתפילות
ובטח ובטח שלא תשבי בחיבוק ידיים
רק בגלל שהרופא הראשון אמר
שאין סיכוי.

כי תמיד יש סיכוי.
ישועת ה' כהרף עין!
ממש אהבתידרדקי

חוץמקטע אחד שהפריע לי:
"ולמי שאמרו שרובם לא יהודים ממילא - צריך לזכור שהם מזרע ישראל ושזוהי מצוה מאוד מיוחדת לקרב אותם לעמ"י ולהכניסם תחת כנפי השכינה!!!!)".
איפה יש מקור שיש עניין לקרב גויים לעם ישראל?
אדרבא אני מכיר גמרא שונה:
קשים גרים לישראל כספחת שנאמר הכא "ונספחו" ונאמר התם "לשאת ולספחת".[בערך כך, גמרא מסכת קידושין דף עא: כמדומני, אויל עב אבל איני חושב כך]. התוס' דנו בשאלה למה הם באמת קשים לישראל, הטענה שנקרא לה הכי "חיובית בעד הגרים" היא בגלל שהם מקיימים מצוות בצורה טובה יותר מאדם ממוצע[כמו, להבדיל, בהרבה מקרים חוזרים בתשובה שמקפידים מאוד] אבל טענה זו נדחתה.

לדרדקיאנונימי (פותח)
אני לא זוכרת כרגע ממי שמעתי את זה אבל זה שמעתי את זה מרבנים...
לא לגמרי חסר בסיס...
נברר את זה בשביל כולנו...
תודה על ההערה!!!!
על לא דברדרדקי

בנתיים אני מאוד מצפה למקור טענתך(מקווה שזה לא נשמע כמו זלזול, כי איני מזלזל ח"ו).[גיור גויים שאין להם בעיה להרביץ עם אלות ליהודים, ואיני חושב שניתן להביא ראיה מהגרא גיטין נז. שאומרת שנירון קיסר התגייר-כי הוא לא פגע ביהודים, וכן שבני בניו של בלעם והמן למדו תורה בלשכת הגזית, גם שם זה לא שבלעם או המן חזרו בתשובה, אלא זרעם שעליו הכתוב אומר "לא יומתו בנים על אבות"-כשמעשיהם אינם כמעשה אבותיהם[סנהדרין כז:]]

ולחשוב שאני עוד נחשב ל"ממלכתי"...

שבת שלום!אנונימי (פותח)
דיברתי עם אחי וכמובן שהוא גם לא ידע על מה אני מדברת...
אז עד שאני אברר את זה רק רציתי להגיד שמה שנכתב על כך שרבים מהיס"מניקים ממילא אינם יהודים אינו נכון או לפחות בנוגע לעמונה הבנתי שהלא יהודים היוו אחוז מזערי למדי כך שאין זה שיקול... הם אחים שלנו וגם אם הם חוטאים אין לנו את הזכות לכנותם בכל מיני כינויים...
ומכיון שדיברתי עם אחי על הענין הוא ביקש שנמסור משהו - אני מקוה שלא עיותתי את דבריו, אז קחו זאת בערבון מוגבל:
"כל המרים יד על חברו נקרא רשע"- זה נכון, אבל מצד שני עלינו לזכור תמיד שגם רשעי ישראל הם חלק מעמ"י ושאסור לנו לכנותם בכל מיני כינויים המוציאים אותם מעמ"י. הרב קוק אומר שמי שמוציא את רשעי ישראל מעמ"י הוא מין.
שבת שלום!
לא התייחסתידרדקי

למה שאמרו על היס"מ[אחוז היהודים ששם] כי איני יודע בדיוק ולכן לא התערבתי, לא שאני הסכמתי עם מה שאמרו...
אם כבר מדברים על כיוניים:
"הקורא לחברו עבד(כנעני)- מנדים אותו[רש"י- שכך בזה יהודי לקרוא לו גוי]
הקורא לחברו ממזר סוג את הארבעים[מלקות]
הקורא לחברו רשע- יורד עמו לחייו[למי שקראו כך יכול לעשות כמה דברים "לרדת לחייו"(אין לי כח להסביר את המושג, ויש סיכוי טוב שאני אטעה) של השני]" קידושין כח. , למרות ששמעתי מנער שהתווכחתי איתו "חבירו", ולא יס"מ.[עשינו רק את השורה הראשונה, אחר כך היה פגישה]

פזית לגבי המלחמות...מור

ארץ ישראל מוקפת 7 מדינות עוינות ובמלחמת העצמאות לא היה לנו סיכוי ובכל זאת נלחמנו מה ההגיון ? 6 מדינות קמות עלינו ואנחנו בלי נשק אולי עם כמה טנקים טרנטות ורובים שבקושי יורים למה לצאת למלחמה מבחינה שכלית זה נשמע ככה נכון?

ככה זה בעמונה מה הסיכוי שלנו מול הצבא שהיה חמוש באלות מגינים אחרי שהם עברו קורסים כדי להרביץ לנו ולחסום את הרגשות האנושים שלהם כלפינו

אני שהלכתי לעמונה לא חשבתי שאני אצליח למנוע את הרס הבתים זה ברור שהם יהרסו כי מקסימום והיינו יותר מהם הם היו מביאים תגבור ותחמושת

אבל הלכתי לשם כדי שידעו שאת הבתים האלה לא נמסרו בקלות  שעל עמונה נלחמו ולא ויתרו מהר  וגם שהצבא יבין מול מי הוא עומד והכי חשוב לזכור בשם מי אנחנו באים....

נגה,אנונימי (פותח)

את לא יכולה להשוות בין אדם חולה לבין אותו מאבק שאתם מנהלים.

כי ההשלכות של המאבק שלכם עולים לכל העם ביוקר.אתם מפלגים אותו,קורעים אותו.ועוד אח"כ מחפשים דרכים כדי לאחד אותנו. זה מיותר לחלוטין. אתם יוצרים סביבכם שנאה עזה.

נכון,אני יעשה כל מה שאני יכולה כדי להציל מישהו שקרוב אליי,אבל כל עוד זה לא פוגע באחרים! אתם חוטפים מכות, מתלוננים,יוצרים קרע בעם.ועל מה?על כלום! על מאחזים לא חוקיים!!!!! ואל תבואי ותגידי לי זה א"י לפי התורה ולא יודעת מה. לפי החוק במדינה הזאת(שבמקרה את חיה בה) הבתים שם הם לא חוקיים.

המאבק שלכם יהיה לגיטמי אך ורק אם תאבקו על ישובים חוקיים. 

את אומרת שאפשר למחות כמו שאתם מחיתם? ממש לא. אתם רוצים למחות? תעשו הפגנה. אבל אל תעלו על גגות ותתחילו לזרוק מכל הבא ליד.

לפזית ולכולםאנונימי (פותח)

אולי במקום להתווכח כ"כ הרבה על מה שהיה... ואם זה טוב או לא.. ומי אשם וכל זה....

פזית אולי את, תציעי פתרון אחר.

אם עוד חודש חס וחלילה יש עוד פינוי,

מה בידיוק את מצפה שנעשה?

שנתפנה מרצון, בקלילות כזאת, כאילו כלום

מפנים אותי מהבית, אז מה ? בקטנה... בחפיף..

זה הפתרון שלך?

ככה את בד"כ מתנהגת לגבי דברים שחשובים לך?

וכל השאר.... יש לכם אולי פתרון?

כי ת'אמת לי אין...

"ותשובה ותפילה וצדקה מעבירין את רוע הגזירה"ראשון_בנשמ"ה
באמת שאין לי משהו יותר טוב.אבל זאת הדרך היחידה שנשארה לנו.

לגבי תשובה כל אחד צריך לעשות חשבון נפש עם עצמו, כי כל עבירה שעושה אדם בעם ישראל משפיעה על כולם.

לגבי צדקה יש מספיק למה לתרום: נזקקים, נפגעי טרור, ארגון עזרה לחולים, סיוע לקשישים, וגם כסף לקיום מאחזים (כפרא לאן נעלמת? רוצים לדעת מה עושים עם הכסף!) וכמובן לסיבובי שערים!

בצל"א ולגאולה שלמה בקרוב ממש
לפזיתמור

קודם כל פזית לא אנחנו יצרנו את הקרע בעם להפך אנחנו מנסים לאחד אותו מי הולך ויוצא לרחובות לקרב רחוקים ?הדתיים

מי הולך לישב מקומות נידחים ?הדתיים

מי הציבור הכי אידאליסט ? דתיים

אז אל תגידי שאנחנו אלו שיוצרים את הקרע בעם!

הממשלה היא זו שיצרה בעמונה ביקשנו להעתיק את הבתים לעפרה המשפחות ביקשו על חשבונם! אולמרט הרשע לא הסכים לפשרה! מועצת יש"ע אמרה שהיא תהרוס!!! את הבתים! הם היו מוכנים לוותר על הכסף שלהם לטובת אחדות העם! אולמרט לא הסכים!

עד שלא היתה בררה ויצאנו להלחם על עמונה מה את חושבת שרציתי ללכת לשם?! לחטוף מכות ?! מהא ני משוגעת?! אבל ידעתי וכמוני עוד הרבה שאין מי שילחם על המקום הזה אם החילונים היו הולכים וחרדים אז באמת  לבנות אין מה לעשות שם!!!

הגמרא במסכת מגילהדרדקי

טו: שואלת למה הזמינה אסתר את המן לסעודה? ישנם הרבה תשובות ושם מובא שאליהו הנביא אומר שאסתר חשבה על כולם. אחת התשובות הייתה כדי שהקב"ה יראה את צערם של ישראל, באיזה מקום הם נמצאים.

יש מה להרחיב עוד אבל "כל המוסיף גורע".

סתם נקודה למחשבה.

אתה מתכוון לומר ש...מור

אחרי הגירוש ה' יכראהכ בצערינו??

אם כן זה לא מחייב כי יש כ"כ הרבה דברים שהקב"ה יכול לראות בצערם של ישראל

איני יודע מחשבות של מעלהדרדקי

אבל יכול להיות.

אין לי כוונה בגמרא זו, זו פשוט גמרא שעלתה לי בראש ולכן כתבתיה כנקודה למחשבה.

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך