אני מצטערת שפתחתי שירשור למרות שפתחו אחד כי לא היה לי כוח לקרוא את התגובות ולהגיב
אני ממש כותבת בלי חשק אחרי מה שהיה אתמול אחרי שהחילות הוציאו אותנו בכזאת גסות סליחה אם אני אכתוב פה מילים גסות כי הם פשוט היו כאלה בהמות ,גירשו אותנו בלי רחמים, למרות שצעקנו להם "איפה הלב היהודי שלכם" או"את לא תעשי את זה כי את בת לעם קדוש" או סתם סיסמאות של "יהודי לא מגרש יהודי" או"חיל חילת סרב פקודה"
הם הרביצו למרות שהיה לנו הסכם שחילות יגרשו ולא היס"מ ימ"ש (מימלא רובם גויים לכל הלחוצים...) ובהסכם היה שלא אנחנו ולא הם יתנו מכות
הם ממש" עמדו "בהסכם אני חטפתי שתי מכות מאלה ושריטה זה לא היה ממש רציני לעומת חברה שלי שהיתה על הגג וחטפה מהיס"מניקים כאלה מכות רצח וזרנוק במצח...
הם הוציאו אותנו אחת אחת צעקנו בכינו שרנו אבל הלב האטום שלהם לא שמע לנו אחרי שגרשו אותי מהבית הסתכלתי לחילת אחת בעניים ואמרתי לה צל"ש ...
הלכתי משם לשטח של מגורשים הרגשתי זוועה גם מבחינה פיזית וגם מבחינה נפשית אח"כ דיברנו עם היס"מ חברה שלי בכתה דיברה צעקה "אתה מרגיש טוב עם עצמך שתלך לבית שלך והילד שלך ישאל אותך אבא מה עשית היום? ותענה לו גירשתי יהודים הרבצתי להם והרסתי את הבתים שלהם...."צעקתי עליהם "יופי עכשיו המפקד שלכם מרוצה..."
אלה היו ימים קשים ואני אישית שונאת עכשיו חילים ושוטרים ואת ממשלת הרשע והפשע האלו הם .... טוב זה לא לפורום אני מאחלת להם את כל הרע שבעולם...
היסמ"ניקים האלה לא היה אכפת בכלל אחד מהם אמר " אני הולך לקבל את המשכורת שלי...."
אני עוד שניה בוכה אז אני חיבת לסיים