ב"ה אני נהנת, הילדים מתוקים מתוקים ובזמן האחרון מרגישה יותר את העבודה שם, כלומר כשהתחלתי גם לשבת איתם ולעבוד איתם על כל מיני דברים ב"ה שהקלינאית ביקשה ממני או הגננת.
אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אני מתחבטת קצת אם לעשות שנה שניה ואם כן, אם להישאר באותו תחום או ללכת למשהו אחר?
חשוב לי לציין שאני מאוד מתחברת לעבודה עם הגיל הרך, אוהבת ילדים קטנים ואני מאמינה שהילדים האלה יכולים ללמד אותי לא פחות ממה שאני מביאנ איתי ומלמדת אותם.
ועכשיו הנה ההתלבטות(מקווה שהסברתי טוב)
ב"ה אני בשירות לאומי 4 חודשים וכבר לפני חודש , אנשים התחילו לשאול אותי אם אני חושבת להתחיל ללמוד שנה הבאה? ובאמת השאלה הזאת קצת הבהילה אותי, כי זה הרגיש ועדיין מרגיש לי מהר מדי.. אבל מצד שני יצא לי לחשוב על זה מעט רק בכיוון קצת הפוך-אם כדאי לעשות שנה שנייה שירות לאומי.
עכשיו אני בהתלבטות, כי מצד אחד המשפחה ממש לא תומכת בשנה שניה, רק שאחותי הגדולה הציגה לי את האפשרוץ לעשות שנה נוספת ואם כן או לא- קשור לתלוי מצב.
רוב המשפחה מאמינה שמספיקה שנה אחת וישר אחר כך להתחיל ללמוד כמה שיותר מוקדם.
עכשיו מצד שני אני גם די בתחילת הדרך, קצת מבהילה אותי המחשבה להתחיל ללמוד עוד פחות משנה אולי, כי רק לפני פחות משנה סיימתי יב' ואני מרגישה שאני צריכה קצת איוורור.
מצד שני, אני יכולה להבין למה גם חלק לא תומכים בשנה שניה.. כי תכלס הבסיס זה שנה אחת והשנייה היא תוספת..
בנוסף לכך, יצא לי לדבר עם בת שירות שאמרה שהיא רוצה לעשות שנה שניה מתוך אידיאולוגיה של שיוויוו בנטל- אם בצבא עושים שנתיים+, אז גם בנות שירות צריכוץ להשתוות לכך ולשרת שנתיים . אבל אמרתי לה שאני לא מסתפקת באמירה הזאת, מבחינתי זאת לא סיבה מספיק טובה בשביל לתת עוד שנה מהחיים .. אני מאמינה ששנה שניה ובכלל שירות לאומי זה מתוך מטרה לבוא לרצות לתרום.
ב"ה יש לי כיוון פחות או יותר, אבל אני לט יודעת אם כדאי לעשות עוד שנה כדי לצבור עוד ניסיון וגם לחיין בכללי לבנייה אישיץ ולימוד ועכשיו למשל זה שילוב שירות עם מדרשה, אז לחשוב אם אני רוצה עוד שנה מדרשה, או שלא לעשות עוד שנה ולהתחיל ללמוד.
בקיצור, אני ממש מתלבטת ויש לי גג עוד חודש להחליט.. עצות.. עזרה בבקשה..