אוי לעיניים שכך רואות,
אוי לידיים שכך מקלידות,
אוי לשרת שכך שולח,
אוי לאדמין שכך מנהל,
אוי לדיקטטור שכך מאשר..
שמועה שמענו ופותר אין אותה שיש בפורום הקט הלז אנשים פוחזים אשר רוצים לחגוג את יום אידם של עדת הנוצרים ימ''ש בשמחה ובצהלה ובספירה לאחור אשר מלבד הכרה של יהודים כשרים בהנהגתו של אותו האיש הממזר ימ''ש הליכה בחוקות הגויים אשר נדמו לחזיר. העושה מצג שווא של טהרה וכל רצונו הוא להעביר את ישראל מתורת ה'.
לא ניתן יד למעשים אלו בכל צורת ביטוי, שירשור, אימוג'י, מקד''ב ושאר מרעין בישין. גם ובפרט כאשר הם באים מצד גדולים ונכבדים אשר שוכנים עמנו.
אשר נפלו שדודים במנהגי הנוצרים המנוולים אשר שחטו רבבות מבני עמינו בשנות הגלות. והולכים שבי אחר שנותיהם ומחקים את מנהגיהם הנלוזים בנישוק מזוזות והשתטחות כל שתי וערב.
כל זאת ועוד בניגוד לדעת גדולי הדור ארזי הלבנון ואדירי התורה, סיניים, עוקרי הרים המדקדקים בכל דבר כחוט השערה.
על כן באנו למחות לקלל ולדווח, ל פצות פה ולצפצף בכל עוז על בושות אלו אשר פוגעות במזיד בנקיות השיח בפורום ומסיון ישראל קדושים לעבודה זרה.
לא יעשה כן במקומנו!!!!!!
עורו עורו, והתרחקו מכל מרעין בישין אלו.
התאמצו בעבודתו ה' ובלימוד דרכיו ותורתו.
בברכת ''להעביר גילולין מן הערוץ''
מועצת גדולי הפורום
ישיבת 'ערוץ שבע יפול צדיק וקם'
קרדיט ל@אגל טל על כתיבת הפשקוויל
'נעשה נוולה בישראל'





וע"ש נקראת המלאכה..