עד מתי!!!ההוא גברא
אז ככה, לא קשה פיזית, אני בכושר טוב והכל בסדר.
אלא מאי? שוברים לנו את החיים.
אין דקה פנויה לכלום, אין זמן לנשום, אין חיים, רק שני טורים ו'כן המפקד'.
כולם כבר התחילו להשבר אחרי שבוע, אני באתי מוכן לזה כי ידעתי שככה זה טירונות אז נשארתי מבסוט איזה חודש.
נתתי למפקדים להריץ אותי ולשבור אותי בלי להתלונן, ידעתי שככה זה טירונות ורק זה יהפוך אותי ללוחם.

באיחור של חודש אחרי כולם גם לי נשרף הפיוז.
לא משנה כמה אני מבין שזה שלב הכרחי שיחזק אותי, כשאתה ישן שלוש שעות בלילה במשך חודש, כלום כבר לא אכפת לך.
חלאס! כמה אפשר לעמוד בשלשות ולחיות עם סטופר צמוד? אתם לא מבינים מה זה שאין לך דקה אחת פנויה כל השבוע, ואני מתכוון לדקה באמת, לא בהגזמה.
והכי מחליש זה לראות אנשים שהתחילו איתנו ונפלו מלחימה אחרי שבוע, הם התגייסו איתי ואצלם הכל טוב, הם עובדים במשרד בנחת, יוצאים כל יום חמישי, אף אחד לא נותן להם עשרים שניות לעמוד בשלשות, הם לא צריכים לעמוד במצב שתיים עד שהידיים כואבות. אצלם הטירונות היא כבר היסטוריה.
כשאתה רואה אותם אי אפשר לא לשאול את עצמך "למה אני עושה את זה לעצמי? בקלות אני יכול לעבור לאיזה ג'וב ולצאת כל שבת, בשביל מה אני צריך להיחנק שבועיים רק כדי לצאת יום אחד הביתה? צה''ל לא יתמוטט אם אני לא אהיה לוחם, גם טבח תורם לעם ישראל והוא גם יכול לחיות, בשונה ממני.

אני עדיין עומד בהבטחה שלי לעצמי לא להתווכח עם מפקדים גם כשהם עושים דברים לא הוגנים, כי זה ההבדל בין חייל סמרטוט לחייל טוב. שניהם ירוצו בסוף לגעת בעץ בעשרים שניות, יחזרו ויצעקו 'סוף זמן המפקד', רק שהחייל הסמרטוט יתווכח לפני זה וייעלב מהיחס של המפקד, בעוד שהחייל הטוב יעשה את זה בלי שאלות. החייל הסמרטוט יסיים את היום בתחושה שבא לו לשרוף את המפקד, והחייל הטוב יחכה בסבלנות לסוף הטירונות. ברוך ה' אני עדיין עומד בצד של החייל הטוב הנ''ל אבל זה קשה רצח כשלוקחים אותנו לקצה, תנו לנשום!

אז תגידו באמת, למה לי להיות לוחם? אני יכול להועיל למדינה גם במטבח.

@נער מתבגר
@אהבת ישראל
@ביחד ננצח
@קדושה מבקשת

שמישהו יתייג...
וואי נשמע רעענער מתבגרר
אבל זה שווה כדי להרגיש משמעות יותר בשירות, (לפי דעתי)
עד כמה הטבח מרגיש משמעותי לעומת חייל שמפזר הפגנה בחברון..
תחשוב איך זה לחזור הביתה עם סיכת לוחםחוני המעגל פינות
כשאתה יודע שאתה באמת ראוי לה, זה קשה, קשה מאוד, אבל זה יגמר, עשו את זה לפניך ויעשו אחריך עוד הרבה...
ככה בונים לוחמים.בן-ציון
זה קשה ומתסכל, אבל זה מה שנדרש מלוחם -
לפעול עם מעט שינה, בלי לדעת מה יקרה ולמה.
לקרוע את עצמך מעבר לשלב שהגוף זועק ולהבין מה באמת אתה מסוגל לעשות.

קח את זה ברוח טובה, ושחק את המשחק של הדיסאטנס בחיוך. צחק על זה, זה באמת משעשע.

ואחרי הכל, זה עוד מעט נגמר. וכמו שחוני כתב, אין כמו הסיפוק שתרגיש אחרי כל זה.
בהצלחה, אח יקר
וואו!! ובגלל זה זו גאווה להיות לוחם! לוחם אמיתי!נוצת זהב

שעשה דרך וקנה בדם יזע ודמעות את מה שהוא...את הדרגה שלו ואת הנתינה לעם שלו!!

אין לי באמת מה לומר..פשוט בהצלחה ובחירות נכונות!

(אגב, אם יש לך איחור של חודש בהבנה שזה קשה ומאד...יש לך כוח סבל אדיר כנראה..חבל לך-תשתמש בו ותצליח!!)

בהצלחה ממש!

וואי וואי...זה נשמע רע ומבאסמתגעגעת...
וזה ממש מזכיר לי את כל הסיפורי צבא של אבא שלי...
אין לי הרבה מה להגיד. כי קטונתי מלהבין את הקושי...אבל...מסכים איתי שה' כיוון אותך לשם.לתפקיד הזה? וכן..ה' כיוון גם את הג'ובניקים. אבל בתכלס בשעת מלחמה הם אלו שירגישו הפאספוסים...אני מאמינה שלא סתם תרמת 3 שנים מהחיים שלך בשביל סתם..רצית לעשות דברים משמעותיים. נכון?! אז כל הקריעה עכשיו היא בדיוק בשביל זה...וזאת קריעה. וואחד קריעה...אבל אחר כך בזמן אמת. כשעמ"י יהיה צריך. אתה תשמח בקריעה הזאת ובזה שוואלה את לא יושב ושותה אספרסו באיזה משרד....
ו..סתם..אבא שלי כל הזמן אומר שהצבא היה אחד התקופות היפות בחייו. ואני מאמינה שבעז"ה גם אתה תוכל לשבת בשולחן שבת מדושן מגאווה של לוחם ותוכל לספר לכל צאצאיך סיפורי צבא מרתקים
בהצלחה ממש!
אתה יודע חשבתי על זה הרבהגעגוע..
מה אפשר לומר לחייל בטירונות.
אין לי תשובה ברורה.
חוץ מזה שזה יעבור כמו הכל והכל יגמר בסוף אתה תסיים כלוחם. כי אתה רוצה מספיק.

תכלס' מה שעשיתי היה ללמוד כל יום קצת לשמוח מה שאפשר להנות מהדברים הקטנים מאיזו פחית בשעת ט"ש מקצת אוכל שאתה מביא מהבית או קונה בשקמ

ולא לחשוב מתי זה יגמר הזמן עובר גם ככה ככל שתחשוב כמה קשה יהיה לך יותר קשה
וואו איזה נורא נשמעת הטירונות!נצח
אחי דע לך אבל שאתה עושה עבודת קודש.
משרת בצבא הגנה לישראל.נכון שגובניק זה גם תורם.
אבל כמו שאמרו מקודם, יש לך סיפוק ואתה מרגיש שתה עושה משו. אתה בעצם חוד החנית של צה''ל שלנו...
|מצדיע|
ווואו נשמע קשה אבלביחד ננצח

בטוח שתעבור את זה ובסוף אתה תהיה מרוצה שעברת את זה והצלחת ותהיה גאה(כמו שכבר אמרו)

שיהיה בהצלחה!!

וואו וואואהבת ישראל!!אחרונה

בהצלחה שם עם החבר'ה...

ואנשים כאן אמרו אמירות נככונות ויותר מועילות ממה שאני אגיד, אז אני רק אצטרף לתת עידוד אזרחי.

והיי, זה לא מספיק אולפניסטי.

אין שם סמיילים.

טוב, זה בגלל שאתה בן ואין לך זמן כי אתה חייל בטירונות

וגם כי אולפניסטיות ובנות בכלל אין מקומן בצבא.

נו שויין, עבר את האישור שלי.

בהצלחה שם!

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך