אני חייבת את עזרתכן בדחיפות כי אני כבר ממש מבולבלת וכל אחד אומר לי משהו אחר:
אז ככה, אני כרגע נוטלת תרופה מסויימת שבמהלכה אסור היה לי להכנס להריון כי זה גורם ב90% למומים מולדים בעובר ולכן גם נטלתי גלולות למניעה.
כעת, אני חלק מהאחוזון הבודד שנכנסה להריון תוך כדי נטילת הגלולות, אני בהריון ראשון בשבוע רביעי ולצערי צריכה להפסיק את ההריון באופן מיידי (לפי דברי מס רופאים שהתייעצתי איתם ולפי הייעוץ הטרטולוגי).
העניין הוא שהפרוצדורה הזו ככ לא מובנת לי ואני לא יודעת מה צריך לעשות. כשהייתי אצל הרופאה היא נתנה לי הפנייה מידיית למיון, הגעתי למיון ואחרי שחיכיתי כמה שעות טובות אמרו לי שרק החל משבוע חמישי ניתן לעשות אולטרסאונד כדי לוודא שק חלמון ושק הריון ורק אחרי הוידוא הזה ניתן לפנות לועדה ולבצע הפסקה.
התקשרתי לקבוע תור לאולטרסאונד לשבוע הבא ביום ראשון, אמרו לי שאני צריכה הפניה מרופאה, אבל כבר הייתי אצל הרופאה, למה היא לא נתנתה לי? הרופאה רק הפנתה אותי מיידית למיון למרות שלפי מה שהבנתי זה כרגע לא רלוונטי (לא מבינה למה היא עשתה לי את כל הדבר הזה ולא הסבירה לי באופן מדוייק יותר את הפרוצדורה). בנוסף, כרגע התורים שלה זה רק לעוד חודש ומעלה, אין לי כוח ללכת לרופאה אחרת ולהתחיל להסביר לה את הכל מהתחלה. ומצד שני גורם הזמן פה הוא מאוד משמעותי, ככל שמבצעים את ההפלה מוקדם יותר ככה יהיה לי קל יותר וגם ההליך יהיה פשוט יותר (בכדורים ולא בגרידה).
בד"כ במצבים מורכבים אני משתדלת לשאול את הנכונות בשביל לדעת בדיוק מה לעשות, כעת אני פשוט לא יודעת מה בכלל צריך לעשות ולכן גם אין לי מושג מה לשאול...
מישהי אולי במקרה עברה את זה ותוכל להאיר את עיני לגבי התהליך הזה שעל פניו נראה סביר אך הוא ממש ממש מסובך לי.
תודה מראש לעונות