הרכזת הביאה לי את המבחן והמורה שאני מחליםה אותה אמרה שחלק מהחומר הוא משנה שעברה והן לא זוכרות הכל- וצריך לחזור איתן.
המלצות לדרך נכונה לחזרה? גפי תרגול מקיפים את כל הנושאים? חזרנ פרונטאלית? איך אדע כמה זמן נכון להשקיע בחזרה הזו?
היא יכולה לומר לך מה הנושאים שנלמדו בשנה שעברה? אם היא תאמר לך זה יעזור לך להתמקד בנושאים האלו בלבד.
כשיש לך את הרשימה ביד, נראה לי שכדאי למיין אותם לנושאים מורכבים שעליהם כדאי לעשות חזרה מסודרת בכיתה, לבין נושאים פחות מורכבים שאז ניתן לתת להם דפי תרגול ולבדוק להם ולפי זה לראות מה המצב וכמה הם זוכרים ויודעים.
בנוגע לנושאים המורכבים- נראה לי שתוך כדי השיעור תחושי את הכיתה ותראי אם הם זוכרים או לא, ולפי זה תחליטי אם צריך להשקיע עוד באותו נושא.
בהצלחה!
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/