קראנץ', זוכר שביקשתי מתכון למוס תות?
אז מה שאתה נתת היה עבודה קשה, למקצוענים.. ועם כמות סוכר שנראתה לי לא תקינה.. אז התעצלתי ודחיתי מיום ליום.
בסוף כבר ממש רציתי לעשות משהו עם זה אז חיפשתי מתכונים באינטרנט ומצאתי משהו שנראה נורא קל, והופיע בכמה אתרים שצורה כמעט זהה ועם תגובות חיוביות. אז הנחתי שזה מצדיק ניסיון..
זה נמצא באתר "עשר דקות" עם מתכונים קלים וגם ב"בצק אלים".
זה בערך ככה -
500 גרם תותים (אם זה משקית קפואה אז לסנן מנוזלים), טחונים בבלנדר מקל.
בין חצי כוס לכוס סוכר, בהתאם למתיקות התותים
חלבון אחד בלבד
זהו!
מקציפים את הכל ביחד וזה מתנפח בצורה מדהימה.
תכלס הקצפתי קודם את החלבון כדקה, אחכ הוספתי את הסוכר בהדרגה והקצפתי עוד דקה או שתיים, ורק אז את התותים, לפחות לפחות עשר דקות. יוצא קציפה נפלאה. אחרי כמה שעות במקפיא זה כמו סורבה. אם מעבירים למקרר קצת לפני כן זה יותר קצפתי ורך.
מומלץ!
)
)

