וסופרת , ואמא, וילדה, שאוהבת להינות מהחיים...
אבל אין לי תעודה!!!
ובגלל זה התחלתי לעבוד במעון.
ועכשיו אני רוצה לספר לכם ב ד י ו ק מה אני חושבת וכן. השם שלי אמיתי בניק. ושכנות או חברות שלי אולי יכולות להיכנס לכאן...אבל הן יודעות בדיוק את מה שאני הולכת לכתוב כי דיברנו על זה במעון ובבניין ובמדרגות...
אתם יודעים מה זה להיות מטפלת במעון?????
זה קודם כל לעבוד עם תינוקות וילדים קטנים שזה דורש אהבה אינסופית !!!
כי זה דבר הכי חשוב כתנאיי קבלה ראשוני!!!!!
דבר שני
זה דורש כוחות על !! אני ועוד שתיים חמודות מופקדות על 35 ילדים חמודים בני כמעט 3. מהשעה 7 וחצי עד 4 בצהריים..!! להרים אותם. לתת להם. לשחק איתם. לרוץ איץם. להרגיע, להפריד, לחבק , לספר להקשיב להאכיל להשכיב להקים להחליף טיטולים ולהשקות ולנקות ולהחליף בגדים ...ועוד
ולהחמיא להתייחס אינסוף!!!
וכשאני מרדימה את ה12 שאצלי בבלעדיות, אני צריכה לנקות ולשטוף ולזרוק את הזבל ולנקות כלים שמנוניים ולאוורר ולהרדים שוב ולחבק אינסוף.
אחר כך להקים ולהלביש ולהאכיל שוב ו..ו..ו..
ובסוף לחייך להורים ולהגיד שהם מקסימים. וכשכל כולי מלוכלכת ומטונפת ועייפה. אני רצה לילד שלי שאני כל כך אוהבת .
ובסוף החודש אני מקבלת שכר מינימום 28 שח לשעה.
והקרדיט על המעון מקבלת המנהלת שיושבת בנחת על שכר כפול

אני רוצה ליידע אתכן. שבנות חכמות לא הולכןת לעבוד במעון בדרך כלל. וגם אני לא חכמה כרגע.
כי בנות חכמות רוצות לקבל לפחות 7.000 בחודש ולא 3 וחצי 4. לעבוד בנחת ולא בטירוף.
אבל אני אוהבת את הילדים. ואני בעיקר מרחמת עליהם.
כי לא בטוח, שמחר כשאתקבל לעבודה שווה יותר, תבוא מישהי כמותי..
אולי מחר, תבוא מישהי , שלא התקבלה לשום מקום . כי מנת המשכל שלה וההבנה שלה לנפש האדם תהיה אפסית. והנשמות הרכות והכל כך טובות של הילדים יספגו שוב כאב חסר הגנה.
ואולי אם יתחילו להתייחס למטפלות כגננות ..ויעלו את השכר..
אולי אם יבינו שילדים בני שנתיים וחצי הם יצורים שמבינים הכל ומרגישים הכי טרי שיש את העולם. והאמת, שמגיל אפס הם כאלה.
אולי אז, יחליטו מהם תנאי הקבלה של המטפלות ואולי יגיעו מטפלות טובות לב וחכמות לעבוד איתם.
והעולם יהיה מקום טוב יותר..