הנה מה שאנחנו עשינו
מאפים
לחמניות שהכנו סמבוסקים אפויים במילוי פיצה, חומוס, טונה וזיתים,גבינות יצא פצצה. מפשירים ליךה מראש אן במיקרו טוסטר אובן וזה מצויין.
בשרים
טוב כמעט הכל הולך טוב אנחנו הכנו שניצלים קציצות הודו עוף בתנור חמין! (כן. רק בלי לשים בפנים תפוא וביצה. את זה הוספנו לפני שבת. רק להזהר לא להוריד את הכיסוי או לכסות בכיסוי נוסף או להזיז את הסיר למרכז הפלטה בשבת. אפשר רק בבוקר) מרק עוף
מרקים... זה היה שווה. מרק עדשים. גריסים. ירקות. קוסקוס (עם כנפיים). כתום... היה טוב וטעים. הגזר קצת נהיה מושי כזה.
תוספות.
תבשיל עדשים (נזיד) אורז מלא עם ירקות מגוררים. עשינו ירקות כאלה לאורז סיני ובורגול והקפאנו ואז מכינים אורז סיני ומערבבים עם זה. פשטידות הלך טוב שקשוקה בלי ביצים (פחות הלך. כי אם לא מפשירחם ערב לפני לוקח שעות להפשיר במחבת בלי שישרף ועדיף להכין חדש)
סלטים ביתיים
חומוס מטבוחה הלך לנו מצויין. חומוס אני מבשל קילו כל. פעם ומקפיא בשקיות. ומןסיף למה שצריך. או מבשל עטד חצי שעה ומכין ממרח.
זהו בגדול מה שהכנו. רעיונות נוספים יתקבלו בברכה
רוקנו כבר כמעט הכל
עכשיו הזמן לרוקן
לשים נייר אפייה בניהם וזה קל להפרדה כשזה קפוא. 

