יופי עכשיו אחרי שנכנסתם.
מה הפאדיחה הכי גדולה שהיתה לכם????
וחברה תענו רציני.דחוף חושב. למה? ככה..
הלפפפפפיצוחיתיופי עכשיו אחרי שנכנסתם.
מה הפאדיחה הכי גדולה שהיתה לכם????
וחברה תענו רציני.דחוף חושב. למה? ככה..
זה מה שעולה לי לראש כרגע,
אז נכנסתי לסניף כולי בלחץ ובום מדריך נתקע בי
עזבי זה לא כזה פדיחה
אני ינסה לחשוב
וואי באמת מביךא"י שלנו לעד
יעל
עברי אנכי
פיצוחיתפאדיחה שיכולה לעשות לי אאוטינג ממש.
והיא גם מדי מפדחת אז בואי נרד מהעסק
ראיתי את אח שלי ברחוב [הוא לא היה בבית המון זמן] אז רצתי אליו וחיבקתי אותו אני מרימה את הראש ומגלה שזה לא הוא....
לעשות רצונך!
נצח

אווצ' ענקלעשות רצונך!דיברתי עם שכן שלי [בן שנתיים וחצי] פתאום מגיע בחור מהישיבה מתחיל לדבר איתו אז שכן שלי שואל
אותו אתה אבא שלה? אז הבחור בלי לשים לב עונה לו כן כן ואז הוא פתאום קולט וכזה שואל אותו של מי? ושכן אומר שלה ומצביע עלי אז הבחור אומר אה שלה לא ובורח ואני הייתי מטר מהם![]()
יש לי כמה
סתם אבל נזכרתי באחת
בכיתה ה' הפעלנו בכיתה פעם את האזעקת אש פעם אחת ואז בגלל שהיא היתה לא משהו היא היתה מצלצלת כל יום שלישי ב12 וכל פעם אותה מורה היתה הולכת לקרוא לאב בית וכל פעם היא התעצבנה עלינו מחדש
שהייתי בת 4 בערך - ילדה מתוקה ותמימה
, הלכנו לסבתא שלי לשבת,
הלכתי עם אבא שלי לביהכנ"ס, בקיצור חיכיתי לו עד שיצא,
ובינתיים נראה לי ששיחקתי בחוץ או משהו, התפילה הסתיימה,
כל המתפללים יוצאים מבית הכנסת, ואז נתתי יד לאבא שלי,
עובר זמן מה,
אני שואלת את אבא שלי שאלה, שמה לב שהוא לא עונה,
מרימה את הראש וזה בכלל לא אבא שלי! החזקתי יד לאיזה מתפלל!!!
נלחצתי מאודדד ישר עזבתי את היד שלו וברחתי
ואז אני רואה את אבא שלי מאחור מתפוצץ מצחוק ממני, הוא שם לב שהלכתי עם מישהו אחר
ולא טרח להגיד לי!![]()
עוד פדיחה
לפני שנה בערך,
הייתי בדרך הביתה באוטובוס
וישבתי ליד חברה שלי, סתם דיברתי איתה על הקטע שהשבט החדש נכנס להדרכה וזה..
ואמרתי כזה: השבט הזה פשוט נורא, אני רואה איך הסניף הולך להדרדר בגללו,
פתאום מאחורה אני שומעת כזה: כן הא!
מסתובבת ומישהי מהשבט הזה מתסכלת עלי,
שמה לב שריכלתי על השבט שלה, קיצור פדיחות
אופס
לעשות רצונך!שבקשר טוב איתנו, וקיצור יצאתי מהבית בבוקר וראיתי אותו עם אבא שלי, אמרתי להם בוקר טוב והלכתי לביה"ס. אחרי 2 דק חזרתי הביתה בריצה- ו.... קמעט נתקעתי בו בכניסה לבית!!!!!! פה כבר נהייתי לבנה...
ואז הוא אומר לי בצחוק- "מה כבר שלחו אותך ביתה?" ואני כולה בלחץ עפה מהבית
לא נעים בכלל!!!
מאז הוא מזהה אותי, ופעם בשבוע כשאני רואה אותו הוא אומר לי שלום.... פאדיחת חי!!!!!!
אני עולה עם חברה שלי בעליה מהאולפנית לרחוב ואומרת לה כזה: "וואי יש לי שאלה לרב, אבל אני לא סגורה על זה..." ואז אני מסתובבת וקולטת אותו מאחורי!!!!
א
בדייט...😆
גלים.הלכתי עם אחותי בשבת מקטמון עד לכותל ברגל (למי שתהה זה שעה וחצי הליכה).
בדרך עברנו דרך רחביה וסתם, עשיתי כזה תנועה של סופרמן ואמרתי "ירושליםם אנחנו באיםםם" פתאום אני קולט מאחורי הסיבוב שתי אנשים מסתכלים עלי כאילו נפלתי מהירח........ הם לא הבינו מה עבר עלי 

אחרי זה אחותי שעה לא הפסיקה לצחוק עלי
אחרי זה גם נודע לנו שיש דרך יותר קצרה וסתם הלכנו ככ הרבה
מישיבת הכותל לכותל.
שעה וחצי 

![]()
עברי אנכי
ghghנרדמתי בטרמפ ודקה לפני שהייתי צריך לרדת חבר שלי העיר אותי ואני עדיין עפוץ והייתי צריך לרדת במקום בלי תחנה יעני שיורדים מהר והטרמפ מיד נוסע אז ירדתי,וזכרתי שיש לי אוזניות לבנות בכיס ואיך שאני בא לסגור את הדלת אני קולט חוטים לבנים על המושב שישבתי בו אז מיד משכתי בהם במהירות ופתאום אני מבין שמשכתי בציצית של מי שישב לידי 

אהבת ישראל!!אחרונההנסיעה לקחה בערך שעתיים וישבתי לידו,מטבע הדברים נרדמתי....(לגיטימי...)קיצר אני ישן לי בנעימים ופתאום אני מתעורר מנחירה קולנית במיוחד!!!גיליתי שזה אני!!!!!😆😆😆😆😆
אופס....אהבת ישראל!!כשהייתי בת שש בערך הייתי כל הזמן משחקת כזה עם תלמידים של אבא שלי, והיה תלמיד אחד שממש אהבתי, והוא היה לוקח אותי על הכתפיים ונותן לי לטפס עליו וכו, ואחרי איזה ארבע- חמש שנים הוא התחתן עם בת דודה שלי...
מילא זה, אני גרה ביישוב רחוק אז אני לא רואה אותם הרבה,
עכשיו הוא בא להיות אברך בישיבה של אבא שלי...
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד