שאלה על מילוי מקום וסטאז׳RedHead
שלום
יש לי שתי שאלות שאין לי מושג בהן ולא מצאתי תשובות באינטרנט.
1. הציעו לי למלא מקום בבית ספר שאני עושה בו עבודה מעשית, כמובן שהסכמתי אבל אז חשבתי על זה ויש לי מלא בתי ספר אחרים קרובים יותר באזור שאני גרה בו. אפשר למלא מקום בכמה בתי ספר במקביל?

2. שנה הבאה אני צריכה בע״ה להתחיל סטאז׳. איך עושים את זה? לאן פונים? צריך להכין קוח? צריך לצרף מסמכים כלשהם?
מז״א שליש משרה של מורה מבחינת ימים כי אני גם צריכה ללמוד עוד קצת ובנוסף מה ההבדל בין סטאז׳ של שישה חודשים לשנה מלאה.

תודה רבה, ממש אשמח לעזרה
תשובותחי(נ)וך

שלום,

אני אענה על מה שאני יודעת:

1. אפשר בהחלט לעבוד בכמה בתי ספר במילוי מקום. רק תצטרכי לוודא שהשעות לא מתנגשות לך.

2. בהצלחה! את אמורה להכין קו"ח, ובד"כ אין צורך להוסיף עוד מסמכים בשלב הזה. את יכולה לפנות למפקחים בעיר שבה את רוצה לעבוד וכן לבתי ספר ולמנהלים (אפשר לשלוח למייל של בית הספר או לבוא לתת פיזית ביד). כדאי שבסביבתך ידעו שאת מחפשת, כך שאם ישמעו על משהו יציעו לך.

מבחינת החודשים- החובה היא שיהיו לך לפחות 6 חודשים סטאז. לכן יש כאלה ש'אוספים' חודשים- בבי"ס אחד איקס חודשים ובבי"ס אחר עוד כמה חודשים וכד'- עד שמצטבר ל-6.

כמובן שמותר ללמד יותר משישה חודשים ולכן, במצבים שמורים מקבלים מסרה לשנה בסטאז הם עובדים בכולה.

אם אני לא טועה, תחום ההוראה שלך בסטאז צריך להיות קשור לתחום שלמדת בתואר.

בהצלחה!!

תודה רבה! ממש עזרת לי RedHeadאחרונה
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך