מתכון ללזניה של אחותי התותחית ![]()
מטגנים בצל במחבת, מוסיפים רסק, שמים קצת סוכר (לבטל את המרירות של הרסק) ומלח..
(אפשר להוסיף אורגנו, זיתים, ועוד שטויות שאוהבים כמובן)
ובנפרד, שמים בקערה 3 קוטג', מערבבים עם 2 ביצים, ושמים קצת פלפל שחור...
שמים בתבנית דפי לזניה, שופכים עליהם חצי מהתערובת שבקערה, ומעל חצי מהתערובת במחבת
ומערבבים קצת עם כף.
שמים עליהם עוד דפי לזניה ושוב אותו דבר עם מה שנשאר מהתערובות
(לגבי התערובות, יתכן שאפשר לערבב הכל מהתחלה, אבל לא רוצה להגיד סתם..
לאחותי יוצא טעים, לא כדאי להתחכם
)
אחרי שזה מוכן בתנור, שמים גבינה צהובה מעל, ומשאירים בתנור כשהוא כבוי כדי שתימס
בהצלחה. תגידי איך יצא!





