1. משחה לפטמות שלא מצריכה שטיפה לפני הנקה- אני חשבתי שאין חיה כזאת עד שקראתי פה בפורום לא מזמן...
תוכלו להזכיר לי איך קוראים לה? לנולין? לנסינו? יכול להיות? זה אותה משחה?
והאם באמת לא צריך לשטוף לפני הנקה? (המדריכה בקרוס אצלנו אמרה שכל משחה מחייבת שטיפה, גם כזאתי שכתוב עליה שלא- מי צודק?)
2. רפידות הנקה- יש מומלצות? איך אני יודעת מה לקנות?
3. יש עוד משהו שאני צריכה להנקה וכדאי שיהיה איתי כבר בבי"ח?
4. הדריכו בקורס להביא את המסמכים הרפואיים של ההריון כשבאים לחדר לידה. מה נקרא מסמך רפואי? כרטיס מעקב הריון מספיק? או שצריך גם נגיד סיכומי ביקור ממיון אם יצא לי להיות במהלך ההריון, או את הדף סיכום של הסקירה?
(סליחה על השאלה החובבנית משהו.. לא לצחוק עלי בבקשה...
רוצה לדעת מה להכניס לתיק...)
ועוד 2 דברים שלא קשורים, סתם לספר:
1. היום שברתי שיא, נראה לי. קם לי אדם בן 80 ברכבת...! לא יודעת אם להתייחס קודם לאיזה אדם נחמד ורגיש הוא, או קודם לזה שהגענו למצב שיושבים צעירים וטובים ממנו ומסתכלים עלינו, ואף אחד לא חושב להציע את המקום שלו... אני כמובן סרבתי לקחת ממנו את המקום...
2. אתמול בערך ב-1 בלילה קיבלתי מכה בבטן, לא חזקה מדי, אבל כואבת. ב-6 בבוקר כשקמתי לעבודה והבנתי שהמקום של המכה עדיין כואב לי, החלטתי שהולכים להבדק. (די הגיוני לא? שבוע 36, אני עם שיליה קדמית, למה לקחת סיכון?)
תהרגו אותי, לא מבינה לפעמים את הרופאים!
באתי בבוקר למיון נשים של הקופה. האחות, הטכנאית אולטרסאונד (המקסימה!), כולן לקחו אותי ממש ברצינות ואמרו שטוב שבאתי להבדק ובדקו ביסודיות ממש. (ב"ה הכל בסדר!). מסיימים אצלם, נכנסים לרופא ומה אני אגיד לכן? הייתי בהלם מהזלזול שנשב ממנו... "למה באת? אז מה קרה, קיבלת מכה, את בעצמך אומרת שלא חזקה" (אבל היי, כואבת!).
והשיא (ציטוט מדוייק שלו): "מי הרופא המסכן שמטפל בך?".
מה שנקרא, חסרת מילים.
אם זאת הגישה שלו תמיד, אני לא רוצה לחשוב כמה אחריות הוא לוקח אם ח"ו מישהי לא תלך להבדק כשצריך, בגלל הגישה המזלזלת שלו הזאת...
טוב חפרתי, אבל הרגשתי צורך לספר 
אבל כי עברתי קופ"ח באמצע אז לכל קופה היה חצי מעקב והיו דברים חשובים בשניהם
(אבל למה בפנטן עכשיו?)
)
חחח יש מצב! לא חשבתי על זה...

לא ידעתי אם גם במסגרת פרטית זו בעיה