אחרי ששיעור שלם המנהל חפר לנו על הערב הורים שעומד להיות והקריא לנו את המערכונים שהוא כתב והראה לנו קטעים קורעים מהערב של שנה שעברה, הוא ניגש אלי ושאל אם אני רוצה להשתתף, וכמובן שאמרתי שלא והוא אפילו לא שאל למה מרוב שזה היה ברור.
ואחר כך חשבתי על זה שאני כן יכולה לעזור. היו הרבה תלונות על הסרט שתיעד את הערב של שנה שעברה, שהצילום היה גרוע וגם הכתוביות היו מזעזעות ולא מדוייקות בכלל, והמחשבה הראשונה שלי כשאני רואה משהו כזה הוא "אם היו נותנים לי לעשות את זה לא היה נראה ככה".
אז אתמול בלילה שלחתי לו הודעה אם צריך עזרה בנושא הזה כי יכול להיות שאני אוכל לעזור, והוא הגיב מיד שזה ממש יציל אותו, וזה משמח שאתה יכול לעזור למישהו ברמה כזו.
ומקודם הוא התקשר והוא אדם מצחיק והוא אמר שנפלתי לו מהשמים עם ההצעה הזו וקבענו שאני אצלם את ההופעה ואז אערוך אותה וזה ממש הקל עליו וכיף שאפשר לעזור ככה 



- לקראת נישואין וזוגיות