בס"ד בזרה"ק
כולנו במתקפות היסטריות על הבית - לנקות, למרק, לצחצח לכבוד חג הפסח.
וישנם כאלה גם שחלשה עליהם דעתם כאשר הם מנקים.. וכל שנה אותו הסיפור, שעות נמרחים על כל מיני שטויות ויומיים שלושה לפני החג נכנסים ללחץ ושגעון ומנקים בהיסטריה.
אמרתי לעצמי, השנה זה לא יהיה ככה.. אתחיל לנקות מבעוד מועד וב"ה יהיה בסדר.
רק אמממהה.. נזכרתי בשיחה פרטית ששמעתי מאת הרב שלום. משהי באה לספר על פחדים כלשהם, והרב ענה לה שיש לה צלמים בבית. "לי??!!" היא ענתה כאילו אחוזת תזזית ושוק. "אני אישה חרדית, כבד הרב.. אין כזה דבר אצלי בבית.." ואז הרב אמר "אולי תמונות עם צלבים.." "אצלי על הקיר??!?? מה פתאום!!" ענתה האישה.. ואז אמרה בהפתעה גמורה.. "אולי יש תמונות מהעבר.. " שבוע אחרי חזרה אותה האישה לרב - ואמרה לו תודה רבה וכמה שהוא צדק
) (מצאה אצלה תמונות כשהייתה בחו"ל)
מאחר וברוך השם, זיכו אותי משמיים לשמוע את השיחה הזו - החלטתי לעשות גם איזשהו סדר אצלי בתמונות.. מדובר בערימה מאוד רצינית ומכל מיני מקומות בעולם.. ומה אגיד לכם - הזדעזעתי מהמראות, ברב עוונותי הייתי בכל מיני כנסיות השם ירחם עליי.. בכמה תמונות במקומות שונים באירופה אף הגדלתי לעשות והצטלמתי בתוך הכנסייה עם הצלבים וכמובן כל הויטראז'ים הלכאורה יפים..
נאחזתי חלחלה! קרעתי, גזרתי, והשמדתי את כל התמונות, גם כאלה שהיה לי ספק בהם. כמה נורא היה לראות עת עצמי שם בתוך הזוהמה והטינופת, ועוד מחייכת..
ועוד דבר מצויין שקרה לי ושהרגשתי שמחה ורצון לשתף אתכם.. 
כאישה שבאה מהמגזר החילוני התל אביבי המודרני והפלצני, כדי להיות בעיניינים אתה גם מחוייב לקרא כל מיני ספרי רוחניות "שמעשירים" אותך (היום ברור לי שהם רק מקלקלים ופוגמים ומטמטמים את הנשמה!)- את כל סוגי הספרים קראתי, השם ירחם עליי.. מה לא - בודהה, ד"ר פיל, הנזיר שמכר את הפררי שלו, אמונות של המזרח, אומנות של הברוק והרוקו, המאה ה-18 ובכללם הנצרות (מסעי הצלב ימח שמם)והאימפרייליזם ימחש שמם.. גם בהפקות התעסקתי אז היו לי כל מיני מגאזינים של חתונות וחופות שקניתי בחו"ל, גם ספרים על חידות היקום והטבע, ספרי רפואה על תרופות ומחקרים, ספרי פסיכולוגיה מרובים, ספרי תקשורת.. מה לא קראתי!! קשת רחבה ומגוונת של נושאים. את כל הטומאות האלה ועוד לצערי הרב קראתי וטמאתי את נשמתי.. ודאז, מי חשב לקרא ספרים אמיתיים וטובים מפז כמו גם האמונה, גן החוכמה וכן הלאה..
ועד היום, היו לי בבית שני ארונות ספרים, האחד ספרי קודש ויהדות, והשני ארון ספרי זוהמה, שלא ממש התייחסתי אליו. אבל אחרי הסיפור ששמעתי בעיניין הצלב והצלמים, אמרתי לעצמי בואי ונבדוק.. וכשבדקתי חשכו עיניי לגודל ולכמות ספרי השקר והבלע שהיו בביתי.
אבל סוף טוב, הכל טוב..
איזה טוב השם! איזה טוב השם! תודה רבה לך השם יתברך על כל הטובות שעשית עימי, שפתחת את עיני לרווחה ונתת לי לראות את השקר בהתגלמותו, ונתת לי לקרוע, לגזור, להרוס ולהשמיד את כל הספרים האלה! ובעזרתך מהיום והאה רק ספרי קודש ויהדות יכנסו אליי הבייתה.
כל אותו הזמן שעסקתי בלקרוע, לגזור ולהשמיד הן את התמונות והן את הספרים , שלקח לי אגב, המון המון שעות (כי היו לי כמויות עצומות) אמרתי בקול רם :
"אני ה' אלוהיכם אמת, ה' אלוהיכם אמת".
וכ"כ שמחתי, ואפילו בכיתי מהתרגשות - קישרתי עצמי לצדיקים ולרבינו, והודתי לקדוש ברוך הוא על שזיכה אותי להיטהרות אמיתית שכזו - על ביעור חמץ רוחני אמיתי!"
שיתקדש ויתגדל ויתברך ויתעלה ויתברך שמו לעד ולנצח נצחים - הכל למען גדולת הבורא
חג פסח שמייח
וכמובן, תודה רבה לרב הצדיק שהקדוש ברוך הוא שלח לנו - הרב שלום ארוש,שבזכותו כל הרעיון התחיל.. שהשם ישלח לו רפואה שלמה ובריאות איתנה, אריכות ימים,שפע רוחני וכל הישועות והברכות. ועשיה מוצלחת ומרובה. אמן ואמן.