לכל דבר יש גם סוף.
לדבר טוב ולדבר רע.
אז אחרי שנה, זה הזמן מעצמי לקיים את כל מה שאמרתי הרבה.
היה לי טוב כאן, וטוב שהיה.
היה גם פחות טוב לפעמים.. וטוב שעבר.
הכרתי אנשים טובים, ובסך הכל אני מסכמת את המקום הזה כמקום טוב ומקום שעזר לי.
אז אני עכשיו אעזוב כאן לפחות לזמן הקרוב. רוצה לתמיד אבל לא נראה לי שיקרה. לפחות לזמן הקרוב יעבוד בעז"ה.
בהצלחה לכם נסיו"פאים!
שנזכה שיהיה לכולנו ולעם ישראל רק טוב, ועוד היום נזכה לביאת המשיח!
ועכשיו זה הזמן להגיד כמה דברים לאנשים שאני רוצה..
@נוצת זהב- טליוש! אוהבתותך ברמות! את בן אדם זורם, מצחיק וכל מה שאת רוצה זה שיהיה רק טוב לכולם ולעזור. את לא נותנת לעולם שלפעמים מראה רע להשפיע עלייך ותמיד את נשארת עם החיוך המיוחד שלך. החיוך והעינים.
@מחכה ללילה- (שהניק נמחק)
פשוט אוהבת. את ילדה של אהבה שעוזרת תמיד לכולם ותמיד נותנת מעצמך לאחרים. כיף לדבר איתך ולהיות לידך. גם סתם, בלי סיבה.
@יעלוש מחבד - יעלושש! תדעי לך שכל מה שאני עושה עכשיו זה בערך בגלל 'בואי', שבעצם זה בזכותך.. זה התחיל מדבר קטן והמשיך עוד ועוד לי ולחברות.
היה לי כיף ברמות לראותך ולדבר איתך אז כשנפגשנו לא ממזמן.. יש לך כיוון חשיבה שאני ממש אוהבת, ואני מעריכה אותך ממש!
ואל תיבהלי עם כאן לא תמיד מקבלים את הדעה שלך. נגיד מה ששלחת בקבוצה של בואי (שפרסמת גם כאן ולא נראה לך שקראו), ראית כמה תגובות היו לזה? כמה בנות העריכו ואמרו שזה כתוב מדהים? וגם בערך שבוע אחר כך ביקשו עוד הפעם שישלחו את זה.. אשרייך!
@פוסעת- ילדה צדיקה. שרק נותנת מעצמה. שיודעת להבין ב100% אנשים ומבינה גם מה הכי טוב.
@קדושה מבקשת!- שמחה ממש, תמיד יש לך חיוך על הפנים. יש לך יראת שמיים מטורפת ותמיד את מחפשת את הקדושה והטוב.
@נחל- אני יודעת שאת כבר לא בערוץ, אבל מתישהו בחייך תיכנסי כנראה.
בסוף זה קורה ב"ה(:
את באמת אנשה מדהימה. וואו איך שאת נותנת אווירה טובה לכל מי שנמצא לידך. מעריכה המון.
@אליה2- גם את עזבת פה, אבל מן הסתם תפתחי מתישהו..
את בן אדם שאני מעריכה המון ואוהבת מלא. חכמת חיים של פשוט אימלה, בוגרת, חכמה, מקבלת ותומכת.
@הללי~ את והחיוך הקבוע שלך. את נותנת תחושה טובה תמיד, רואה את החיים באור חיובי ותמיד כיף לדבר איתך ולהתייעץ.
@טוב נו..- אחרונה חביבה. חכמה, כיף לדבר ולהיות איתך, אוהבת לתת ולא נותנת לדעות אחרות לבלבל.
עוד כמה אנשים שבאלי שידעו שאני עוזבת..
@ריעות. @גלידת לימון @משיחנאו @אקונה מטטה @-אני בעצמי- @נער מתבגרר @מבסוטטט
ביי בייי![]()

- לקראת נישואין וזוגיות