אז לאחר תקופה ארוכה שממש יש לי כיסופים אדירים לזכות להתפלל אצל רבי שמעון והיו כל הזמן מניעות רבות
זכינו לסוע לצדיק על שבת קודש שבת מברכים
הגענו למירון תובב"א סמוך לכניסת שבעס קוידש, והתארגנו על קרטונים ביער לישון עליהם כי לא היה לנו שק"ש
ומקווהההההה תיקוןן הכללללייייייי
הדלקנו נר לכבוד שבת קודש, והתפללנו לבורא יתברך שמו בציון, אח"כ הלכנו לאכול בהכנסת אורחים, וכל הסעודה דיברנו עם חסיד סאטמער אחד שממש התלהב על זה שיש לנו כיפות סרוגות אבל אנחנו לא ציווינים
והיה ממש כיף בסעודה זמירות אוכלים וכו... ואז הוא הלך להתפלל בצון ואני הלכתי לישון מוקדם באיזה 10 לא היה לנו שק"ש והיה ב"ה קר אבל התגברנו
התעוררנו בבוקר השכם והתפללנו שחרית בציון, אחרי שחרית למדנו ואז הלכנו להכנס אורחים לסעוד סעודת שחרית, הרבה ניגונים ישבנו עם קבוצה של ברסלברים שמתוכם אחד חסיד ברסלב סאטמר, מסתבר שיש קהילה של 70 משפחות ברסלב בתוך סאטמר, דיברנו בעבדתו יתברך עד הצהרים, ואז הלכנו חזרה למשכננו ביער, הוא הצביע על ההר ליד ואמר שנגע בסלע שם ונחזור?? לאחר שהתווכחונו כמה רחוק זה 2000 אמה בשביל תחום שבת יצאנו לדרך, זחלנו מתחת לשיחים דילגנו מעל צוקים ונהנו מאוד מאוד! אשרינו שזכינו להתקרב לארצנו.
ואז נשכבתי במשכננו, ובאתי לפתח את התנ"ך, ואז ראיתי שנח לי מאוד ונירדמתי
קיצר מפה לשם הוא העיר אותי בצאת השבת
התפללנו ערבית, הבדלנו מן הקודש לחול, תיקון הכללי, קצת בקשות מה' שבזכות הצדיק יציל אותנו משעת הדחק, ונסענו חזרה לבית
שנזכה!
- לקראת נישואין וזוגיות