שלום לכולם
בימים אלו שבהם התקשורת מנסה להסתיר את האמת אודות פוגרום עמונה, חובה על כל אחד ואחד לנצל את המסלולים "עוקפי תקשורת" ולהפיץ עוד ועוד את העדויות והמראות הקשים מהתנהגנות הצבא והמשטרה ובראשם גדודי מוסא אל-קראדי.
באתר ההסברה המרכזי, http://www.israel-wat.com מרוכזים החומרים והעדויות. אנא הפיצו הלאה. כמו כן נא להעביר אליו צילומים ועדויות נוספות.
מי שנפגע בפוגרום עצמו או שיש לו עדויות חיות או מצולמות מתבקש לפנות לועדת החקירה שהקימה האגודה לזכויות האדם ביש"ע . לפרטים ובירורים אודות וועדת החקירה: מירי 0544485501
ל משלוח תמונות ועדויות ניתן לפנות אל פקס: 029964152 מייל: orit1@eretz.org
להלן לקטי תמונות נוספים, מי שמזהה פצועים או להבדיל שוטרים מתבקש ליצור קשר עם ועדת החקירה:
http://www.hnn.co.il/ShowArticl
http://www.hagigim.com/modules
כמו כן הציבור מתבקש לתרום לקרן למען נפגעי המאבק ביש"ע, שהוקמה על ידי האגודה בשיתוף "הלב היהודי".
ניתן לתרום בטלפון : 029972879 או להשאיר פרטים במייל: mokedh@gmail.com
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא: /adfeedback/?id=95
לקריאת המאמר "ברוכים הבאים למלחמת אחים" כנסו לקישור הבא: http://yeshanews.com/?id=47122&c=opinion
כמו לאחר גירוש וחורבן גוש קטיף, הנכם מתבקשים להפנות אלינו הודעות בדבר השבת אבידה של ציוד אשר איבדתם או מצאתם בעמונה ונשמח לפרסמו באיגרת זו.
ואף על פי כן ולמרות הכל - ארץ ישראל :
אנחנו יוצאים מהגדרות וממשיכים לסייר במרחבי ארצנו. והפעם -
סיור מקדומים (פארק בר-און) לשבי שומרון. מתכנסים ביום שישי הקרוב , י"ב בשבט (10.2.05) בשעה 9.00 בבקר בפארק בר-און ומשם ממשיכים רגלית לשבי שומרון. ההליכה בכל מזג אויר, להצטייד בהתאם. נא להודיע ולהעביר לחברים נוספים.
חשוב מאד לדעת: ממשלת ישראל מאיצה את נושא הגדר ועומדת להפריד בין קדומים לשבי שומרון ובין עינב ואבני חפץ לשבי שומרון, כך ששבי שומרון עלולה להשאר בודדה בשטח !!
להתראות!
לפרטים: רותי בן חיים 0577208135 שוש שילה 0577614403
הצטרפו לגדודי הנוער הכתום :
"המטה העולמי להצלת העם והארץ" הקים את "גדודי הנוער הכתום" וקורא לפעילי הימין להתגייס אליו. הם מתכוונים לאמן את בני הנוער בקורסים להגנה עצמית למען "לא יהיה עוד דם יהודי הפקר בארץ ישראל". הם הפיצו קריאה ברשת למומחים לקרבות מגע להציע את עצמם בהתנדבות או בתשלום מסוים, לקורסים שיפתחו ברחבי הארץ.
יו"ר המטה העולמי להצלת העם והארץ, הרב שלום דב וולפא, אומר כי כבר התחיל הקורס הראשון ואליו נרשמו כבר רבים. "אנחנו לא יוצאים להילחם בחיילים ושוטרים יהודים, לא נשפוך דם ולא נתקוף אבל בפעם הבאה יהיו פחות אנשים שיילכו לבתי חולים וידעו כיצד להתמודד עם האלות והסוסים", מבהיר הרב וולפא. לדבריו, מאות נענו לקריאת המטה וביקשו להצטרף לגדוד. "זה יהיה חי, נושם ובועט ומקווים שבקרוב נצא מהחושך והחיילים יהיו של בית דוד", סיכם.
להצטרפות ופרטים: 0546230572, או בפקס 098627490 או במייל: dh770@walla.co.il
בואו למחות נגד כנס "הצלחת ההתנתקות" :
ארגון איפ"א משיק ב1 במרץ 2006 בכפר-המכביה כנס מקומם "ללמוד מההצלחה" של ההתנתקות, אין צורך להוסיף מילים, הפרוספקט שלהלן מדבר בעד עצמו.
בתור מגורשת מגוש קטיף אשמח מאוד אם תתקשרו למספר 036390408 או לכתובת הדוא"ל שלהלן למחות בשם מגורשי גוש קטיף על קיום כנס שכזה המפלג את העם ורוקד על דם ליבם של מגורשי הגוש ותומכיהם הרבים.
תודה רבה, אודיה ליפשיץ.
כמו כן מתארגנת הפגנת מחאה מול הכנס. הציבור מוזמן!
להלן הנוסח, כפי שמופיע באתר הכנס www.status.co.il/ippa :
הייעוץ הארגוני לתהליך ההתנתקות- ללמוד מהצלחה
בסביבה עסקית דינמית, ארגונים מתמודדים עם שינויים תכופים ובהיקפים רחבים דוגמת: מיזוגים, התאגדויות ומעברי עובדים בין יחידות. כיצד נצליח בכך טוב יותר?
בקיץ 2005 הוטלה על צה"ל ומשטרת ישראל משימת ההתנתקות שחייבה פעילות צבאית ייחודית, חד פעמית וקצרת מועד. על מחלקות מדעי ההתנהגות הוטלה משימת ההכנה והליווי בעת הביצוע.
איפ"א, כאגוד מקצועי לפיתוח ארגוני, מזמין אתכם מנהלים בכירים ויועצים ארגוניים בחברות גדולות העוסקים בייעוץ למערכות מורכבות, פיתוח ארגוני,ניהול והובלת שינויים רחבי היקף,לבוא וללמוד מהניסיון, הכלים, שיטות עבודה, תהליכים וסוגיות מרכזיות שהובילו להצלחת תהליך הייעוץ והשינוי המערכתי והתנהגותי מהגדולים ומהמורכבים שבוצעו בישראל וליישם אותו בארגון שלכם
הכנס נערך ביוזמת איפ"א- האיגוד הישראלי לפיתוח ארגוני, ובהפקת סטטוס – הירחון לחשיבה ניהולית
ההשתתפות בכנס הינה בתשלום
550 ₪ כולל מע"מ
380 ₪ כולל מע"מ – לחברי איפ"א
אופן התשלום: בכרטיס אשראי באתר מאובטח / בצ'ק/ ע"י שליחת חשבונית
התשלום יעשה מראש.
יתקיים בתאריך: 1/3/2006
הכנס/אירוע מיועד ל: מנכ"לים, מנהלים בכירים, יועצים ארגוניים, מנהלי משאבי אנוש, אנשי חינוך והדרכה
פרטי איש קשר: טל שייר tal@sbc.co.il , לגבי תשלום: איריס צור 6390408 – 03 , דוא"ל: mail@ippa.org.il
איציק שפיץ- שליח של כולנו :
איציק שפיץ, נער רגיש בן 17, נעצר ביום חורבן צפון השומרון בשעה שחסם בגופו אוטובוס מלא חיילים שהיה בדרכו לגירוש. איציק לא היכה ולא קלל, הוא התנגד באופן פסיבי ועל כך נעצר למשך שלושה ימים, שוחרר בערבות וממתין למשפטו. איציק נעצר בשנית בעמונה, על גג מספר 4, הוא לא הכה ולא זרק אבנים, להיפך, הוא היה עסוק בהרגעת אחרים בשעה שהיסמניק חבט בפניו באלה וגרר אותו לניידת. כל העצורים האחרים שוחררו כבר, איציק עדיין במעצר. איציק סומן על ידי מערכת השלטון כקורבן לדוגמא למען נדע ונירא.
איציק לא פעל למען עצמו, איציק פעל למען ישובינו, איציק פעל למעננו, בשמנו ובשם הערכים שהנחלנו לו. איציק הוא השליח שלנו, איציק הוא החייל שלנו וחייל לא מפקירים אם נפל בשבי. ולכן אנו כולנו, הנאבקים על א"י נפעל כמשפחה אחת מלוכדת למען שובו הביתה במהרה ולמען זיכויו בסיוט המשפטי הממתין לו. ולכן כולנו יחד נממן את הוצאותיו המשפטיות של איציק, יחד נשכור לו עו"ד מהטובים ביותר ויחד נחזק את ההורים כי זה המאבק המשותף שלנו.
בסניפי "בני עקיבא" ו"עזרא", באולפנות ובישיבות כבר תרמו עשרות בני נוער את דמי הכיס שלהם ואספו אלפי שקלים. גם אנו המבוגרים מסוגלים. זו התרומה שלנו, לא לאיציק, זו התרומה שלנו למאבק על א"י. ניתן להעביר תרומות לחשבון בנק "מטה צפון" 150975 בנק מזרחי, 20 , סניף קרית אתא 448 ולציין על ההפקדה "לקרן איציק" או לשלוח בדואר ל: "קרן איציק" , מורשת, ד"נ משגב, מיקוד 20186
עודפי תרומות, במידה ויהיו, יועברו לסיוע לעצורים ואסירים נוספים במאבק.
לשאלות ופרטים ניתן לפנות לשבתאי: 0523246827 shirans@zahav.net.il
ליצירת קשר אישי עם ההורים ניתן לפנות בדוא"ל לאורית: oritspiz@walla.com
לדודי: dspitz@manhigut.org
החמאס: "צבא היהודים הובס. הבית והמולדת חוזרים באמצעות הדם "
אתר "מבט לתקשורת הפלסטינית" www.pmw.org.il פירסם כי בהתבטאויות פנים ערביות-פלסטיניות ממשיך החמאס לדגול בעקרונותיו המוכרים ולהדגיש שמטרת חיסול ישראל בדרך האלימות לא השתנתה, וזאת בניגוד להתבטאויות בתקשורת בהם מובעת עמדה תוקפנית פחות. בקליפ חדש שהופיע באתר האינטרנט הרשמי של החמאס לאחר הבחירות נאמר בפזמון החוזר המשפט: "צבא היהודים הובס [תמונות של פינוי עזה] הבית והמולדת דרך הדם [השהידים] חוזרים לא דרך משא ומתן כניעה או הבטחות",כאשר תמונת העיר חיפה מוצגת ברקע.
בקליפ מוצגים לחילופין תמונות של נשק, טילי קאסם תוצרת החמאס, דם וכן דמויות של פוליטיקאים ישראלים כגון אריאל שרון ושמעון פרס החותמים על הסכמי שלום [כאשר המילים הם "לא דרך משא ומתן"] נסיגת ישראל מרצועת עזה נתפסת כתקדים, שממנו עולה מסר ברור - החמאס רואה את הנסיגה הישראלית מרצועת עזה בשנה שעברה כהצלחה הראשונה שלו בדרכו לכיבוש כל ישראל.
לצפייה בסרטון לחץ כאן: http://www.pmw.org.il/asx/PMW_Hamas_060206Heb.asx
הפוגרום בעמונה - כתבי אישום !
הפוגרום בעמונה - כתב אישום מס' 1 :
עם ישראל
נגד
יאנה (אנה) רוזנפלד
באשמת:
חבלה השפלה ואונס
סיפור המקרה:
קבוצה קטנה של אזרחים, בהם נשים וילדים הגיעה ביום רביעי למחסום משטרתי והחלו להפגין נגד הכוונה להרוס את הבתים בעמונה. ילדה אחת חצתה את הכביש ושוטר צעק עליה לזוז מהמקום. כאשר הילדה העיזה לענות לשוטר, הוא ניגש, יחד עם שוטרת, והם הפילו את הילדה לכביש.
"בשלב הזה", סיפרה האישה המותקפת, "ניגשתי לשוטרים ואמרתי שהם מפעילים כוח מופרז ללא הצדקה. החברה שלי ניסתה לצלם את תג הזיהוי של השוטרת, אך זה היה מופנה לכיוון אחר. הושטתי את ידי כדי ליישר את התג, וחברתי צילמה את השוטרת עם תג הזיהוי". לדבריה, על התג שענדה השוטרת היה השם יאנה רוזנפלד.
"יאנה תלשה את התג מידי וקראה לכל השוטרים שהיו שם לעצור אותי. בתוך שניות קפצו עלי 12 שוטרים כדי לעצור אותי. הם תפסו אותי, הפילו אותי לכביש, בעטו בבטני, בראשי וכל חלקי גופי. יאנה בעטה ברחם שלי וצעקה 'הכו אותה חזק! תכסחו אותה!' הם תקפו אותי והתחילו לקרוע את חולצתי. בלי בושה, בכוונה תחילה, כמה מהשוטרים הורידו את החולצה שלי והייתי חשופה בלי כיסוי בפלג גופי העליון.התחלתי להתנגד כל כך בחוזקה שהם נסוגו קצת, וחטפתי את החולצה שלי מאחד השוטרים שהחזיק בה וברחתי בבושה מהמקום".
(http://www.a7.org/news.php?id=138370)
פרטי הנאשמת:
יאנה רוזנפלד,
רח' פרופ' שור 20 , פתח תקווה
עכשיו- זה כבר תלוי בכם. יש להוקיע אותה בכל הדרכים!!!
הפוגרום בעמונה - כתב אישום מס' 2 :
עם ישראל
נגד
אייל דניאל-שלום
באשמת:
תקיפה וחבלה בנסיבות מחמירות
סיפור המקרה
אייל דניאל-שלום נכנס לאחד הבתים בעמונה יחד עם חבריו לפוגרום והחל מכה באכזריות שלא תתואר את הנערים שישבו דוממים על הרצפה הוא לא קרא להם לצאת מהבית לא הכריז על שטח סגור פשוט נכנס והחל להכות על ימין ועל שמאל ללא אבחנה והוא לא היחיד שעשה כך. התוצאה ידועה: גולגלות שבורות גפיים מרוסקות עיוורון עקרות טראומה לכל החיים!
לצפייה בסרטון המתעד את המעשה הנפשע:
http://news.walla.co.il/?w=//852618 (דקה 02:12)
פרטי הנאשם:
אייל דניאל-שלום
רח' הלבנון 293 קרית שמונה
עכשיו- זה כבר תלוי בכם. יש להוקיע אותו בכל הדרכים!!!
אלה ברכב ואלה בסוסים ואלה באלות - ואנחנו על כבודנו על ארצינו ועל קידוש השם !
לחברי במטה המאבק בעמונה-- הנהגתם את המאבק כמנהיגים למופת , התנהלתם כצוות מושלם ,חשבתם על הכל עד לפרטים הקטנים,השכלתם ליידע את הציבור בכל עת ובכל מהלך ,דאגתם לרווחת הציבור כמה שניתן היה בתנאים האובייקטיבים לכן על כל אלה ועוד הנכם ראויים לכל התשבוחות --- אני מצדיעה לכם.
ולכל הגיבורים האמיצים והנחושים -- אשרי העם שזכה לבנים שכמותכם! שוחחתי שיחות ארוכות עם רבים מכם אני מודה שלא הייתי צריכה להשקיע בכם מוטיבציה ותמריצים ,ידעתם בדיוק לשם מה באתם ומה עליכם לעשות ,נלחמתם כאריות על קידוש השם והחזרתם את כבודינו אשר נרמס בגירוש ההוא , אתם האור ,אתם העתיד, אתם גאוותינו.
ולבנות המקסימות שהתאספו סביבי בבית העץ -- אל תודו לי -- כי אני מודה לכן!
ראיתי אתכן ברגעי הפחד חילקתן עימי את החששות הפחדים הלבטים ובסופו של יום לאחר שיחות נפש מלב אל לב אספתן עצמכן יצאתן בקור המקפיא והלכתן כגיבורות אל הבתים. גאה בכן נשים קטנות -עתיד מזהיר מצפה לעם היהודי בזכות שכמותכן.
אני רוצה להודות למשפחת פרידמן מעופרה על האירוח החם וההרגשה הביתית שפוזרה ברוחב לב. לנחי איל ידידי רפואה שלימה לבן יחיעם.. החלמה מאירה לכל הפצועים חזקו ואמצו.
בכבוד רב לכולם
ענת לבני
המטה המשותף
0577394736
הנצחת הגירוש והחורבן בשעת הקמת בית בישראל :
ידידנו ירון עולמי יזם בחתונתו דרכים להנצחת הבתים שנחרבו, בית המקדש הראשון והשני וחורבן חבל קטיף. להלן המכתב ששלח לנו:
"כידוע לכולכם, את החודש לפני העקירה והגירוש ביליתי בגוש-קטיף, עם האנשים הכי מדהימים ונפלאים בארץ הזאת.
הרגשתי חלק נכבד מהטראומה והטרגדיה שעברה עליהם, וביליתי איתם את כל שעות החרדה שלפני ואת שעות הייאוש והאובדן שאחרי.
כמנהגו של העם היהודי, מכל חורבן צומחת לה מעין גאולה קטנה, ואני החלטתי בעקבות המראות הקשים וההרגשה העגומה שהתשובה הציונית והלאומית ההולמת ביותר היא להתחתן עם בחירת ליבי ולהקים בית יהודי לאומי בארץ-ישראל.
לאחר כשלושה חודשים מהחורבן באתי בברית משה וישראל מתחת לחופה, ונישאתי עם חברתי שתחיה רננה.
החתונה ה"כתומה" באה גם לתת כבוד והוקדשה לעקורי הגוש, שתפסו מקום רב כ"כ בליבי ומחשבותי, עד כדי כך שגם ביום הכי משמח בחיי חשבתי עליהם ועל שעבר עליהם.
כמובן שרבים וטובים מתושבי גוש-קטיף הגיעו לחתונה, והקליפ המיוחד הזה שהכנתי במיוחד עבורם בא להדגיש שהלב זוכר והראש לא שוכח והרוח הכתומה נשארה והיא עוד תנצח.
למרות שמדובר בחתונתי, לכאורה דבר אישי מאין כמותו, אני עדיין חושב שלדרך ולמחווה יש משמעות מעבר לעניין הפרטי ולכן אני מוכן לשתף את כל חברי וידידי ואת כל המחנה הכתום ברגעים הללו!
את הקליפ הכינה לי חברת zoog והוא מוקדש לחברינו הגיבורים והאמיצים, תושבי גוש-קטיף!
http://yaron.guy-olami.com/211105.wmv
שבוע טוב לכל עם ישראל!
רננה וירון עולמי (-:
הצטרפו אל SMS הכתום :
אנו קוראים בזאת לכל אחד ואחת מכם -קוראי הדואר הזה- להצטרף כעת ל "SMS הכתום" שבו עלות קבלת הודעה הינה 50 אג' בלבד ותהיו מחוברים לכל מה שקורה.
שלח/שלחי את המילה "כתום" למספר 3636 והתחברו עכשיו. פרטים נוספים ראו באתר המטה: http://www.hamate-hameshutaf.org.il/sms.html