שלום,
אני מקווה שזה המקום לשאול שאלה זו:
אנחנו מחליפים מטבח ומתלבטים בין תנור דו תאי (בילט-אין, שאפשר לאפות בו זמנית, עם הכשר) לבין 2 תנורים נפרדים.
המטבח קטן, יש מקום ל2 נפרדים אבל כמובן זה ע"ח מגירות/שיש וכו'
עד היום היה לנו תנור משולב דו תאי כך שמבחינת הגודל נראה לנו מספיק. בד"כ אנחנו לא אופים במקביל כמה תבניות.
היה עדיף לחלבי קצת יותר גדול (לפעמים מכינים פיצות ואז כן צריך במקביל) אבל לבשרי לגמרי מספיק דלת של 30 סמ כך שתנור רגיל של 60 סמ נראה לי בזבוז מקום די גדול. (יש תנורים חד תאיים בגובה 45 אבל עולים 3000+ שח)
מצד שני ראיתי שיש 4 תנורים מתאימים עם הכשר של המכון הטכנולוגי להלכה, ובזאפ ראיתי עליהם ביקורות לא משהו...
התנורים היום פחות טובים מפעם?
אשמח לשמוע חוות דעת על תנורים דו תאיים בנויים שאפשר לאפות בו זמנית.
מה הוא מכין בשרי שצריך תנור?
)
)

