מעניין אותי למה אני חושב בכלל.
השבת עברה בי. הייתה כזאת נינוחה. על כדורים וטובה.
אני עוד חושב על אהבה. איך זה שאני נמצא במקום שכזה. אני לא רוצה להציק ואת שלמה עם המקום שלך אז זה מעולה. לחשוב שתשלחי משהו מתישו איפושהו זאת דיי תקוות שווא האמת. כמעט חודש אחרי ואת עומדת ובסדר לך אני מקווה. אני מצטער שלי קשה להתנתק. להוריד הכל. קשה ואני לא יודע.
חשבתי על תלותיות לאחרונה. בכלל בדברים. וזה שאין לי אני. וככה זה. ועכשיו הבט נא על הילד שיושב לעצמו במיטה עם משקפיים ופלאפון ביד. וכותב. כותב לאהובתו משהו שלא תגיב לו בכלל.
אז הנה. ואני איפושהו במקום כזה של תהליך שמתקדם לאנשהו. ואני איתו. וקורה וקורה.
וגם מורכב.
יש געגוע שחור עמוק כל כך. והרצון הזה לא אפשרי עכשיו.
תרגע. גם היא ברוגע ונחת של קיום. אתה יודע להיות.
אני לא יודע מה לכתוב או לומר. מרגיש את השקט של השיכחה. את מצבי הקטנות האלה. אחרי חלומות נחים.
ולפעמים נדרש.
השבת עברה בי. הייתה כזאת נינוחה. על כדורים וטובה.
אני עוד חושב על אהבה. איך זה שאני נמצא במקום שכזה. אני לא רוצה להציק ואת שלמה עם המקום שלך אז זה מעולה. לחשוב שתשלחי משהו מתישו איפושהו זאת דיי תקוות שווא האמת. כמעט חודש אחרי ואת עומדת ובסדר לך אני מקווה. אני מצטער שלי קשה להתנתק. להוריד הכל. קשה ואני לא יודע.
חשבתי על תלותיות לאחרונה. בכלל בדברים. וזה שאין לי אני. וככה זה. ועכשיו הבט נא על הילד שיושב לעצמו במיטה עם משקפיים ופלאפון ביד. וכותב. כותב לאהובתו משהו שלא תגיב לו בכלל.
אז הנה. ואני איפושהו במקום כזה של תהליך שמתקדם לאנשהו. ואני איתו. וקורה וקורה.
וגם מורכב.
יש געגוע שחור עמוק כל כך. והרצון הזה לא אפשרי עכשיו.
תרגע. גם היא ברוגע ונחת של קיום. אתה יודע להיות.
אני לא יודע מה לכתוב או לומר. מרגיש את השקט של השיכחה. את מצבי הקטנות האלה. אחרי חלומות נחים.
ולפעמים נדרש.