יש לי בעל מהמם אנחנו נשואים קרוב לעשור.
אנו רבים לעיתים מאוד נדירות אבל אז הריבים שלנו מגיעים לכל נקודת קצה אפשרית.
השבוע קרה ביננו ריב הרגשתי שבעלי סוחט אותי רגשית. אני בתחילת הריון מרגישה רע והוא לחץ עלי ללכת למקום שלא חפצתי בו, היות והיה 90% שהדבר שאנחנו רוצים לא יהיה שם וזה לא היה דבר דחוף. הוא לחץ עלי שאני מתעצלת ולא עושה כלום וכל היום רק הוא עושה (הוא עושה את רוב המוחלט של הקניות בבית- אכן, אבל חוץ מזה כלום). ואם אני לא אלך הוא יצטרך ללכת פעמיים אם יהיה את הדבר הזה (כיוון שלא היה בידו אמצעי תשלום).
כיוון שכך הלכתי לשם גמורה מעייפות אחרי יום עבודה מלא. לקחת לי שעתיים (תח"צ וכו') וכמובן שהדבר כפי שצפיתי לא היה.
הסברתי לא שאני מרגישה כי מדובר בסחיטה רגשית.
הוא נפגע מאוד ואמר לי שחשב שאני עושה זאת מרוב אהבה כלפיו ולא בגלל סחיטה רגשית.
מאז, (זה היה ביום רביעי עכשיו מוצ"ש) הוא הולך כאן פגוע בקושי מדבר איתי, לא אכל נורמלי בשבת, אומר שכמעט לא ישן וכעת אמר לי הולך שהוא הולך להליכה בלעדי. גם אמר לילדים כי נראה לו שלא יבוא לסעודת פורים וכל מיני דברים.
אני לא ממש יודעת מה לעשות. בסך הכול הוא בעל מהמם ואני רוצה להיות יכולה לפתוח איתו כאלו רגשות,
מצד שני אני כעת מרגישה שזה שוב סוג של סחיטה רגשית שאני ינסה לצאת מגדרי כי הוא מרגיש נורא נעלב ומנסה להעלות לי את זה על המצפון.
איך זה נשמע מהצד? מיהשו יכול להמליץ לי על משהו? אני נמצאת בטיפול פסיכלוגי בד"כ אבל שמ האני לא מקבלת עצות אלא רק הבנה אז כאן כן אשמח לשמוע קצת עצות אם יש לכם
תודה למי שקרה את הכול.
נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.