בעזהי"ת
קודם כל, לא מדובר פה על ש"א- זה לא עניני ולא ענינו של אפחד מה אתם עושים בש"א. מדובר פה על שיחות "אחד על אחד", ז"א, רצף של תגובות, בצחוקים וזהו.
אתם מדברים פה, בפורום, על דברים חשובים מאוד!!!, בלי לזלזל- ההפרדה במחנה וכאלה-[למשל, כאן]- תכלס', מה כבר היה שם?! סה"כ, המחנה של הבנים עברו בתוך המחנה של הבנות. לא יצרו ביניהם שום קשר, עברו בערך כמו שעוברים ברחוב!
סה"כ באתי להעיר שזה לא בסדר מה שקורה פה, וכדי לא לפספס אפחד, אני אגיב אחד אחד.
---
אפרת- "בחייו הפרטיים של כל אדם אין לתנועת נוער שום זכות להתערב!.."- אז מה אנחנו, מועדון? כמדומני שתנועת נוער מטרתה לחנך את הבנאדם, וכן, זה ממש ממש ממש נראלי צביעות, להתנהג בסניף כמו צדיקים ובבית לשכוח מהכל. ותתפלאי, יש פה אנשים שהאישיות שלהם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא רקובה- ואעפ"כ, יוצא שזה קורה. כי לא שמים לב, ובגלל שהכל וירטואלי- שוכחים.
ותתפלאי, אבל דווקא מאוד יש לזה קשר הדוק עם האידאלים. האידאל הוא תורת חיים בעוז. אפילו חניכותשלי [כיתה ה', כפרעליהן!] יודעות שתורת חיים בעוז זה דרך חיים לפי תורה בלי פשרות. לדבר עם בנים בשרשור תגובות אחד על אחד של צחוקים וזהו, זה בדיוק "אל תרבה שיחה עם האישה", שזה גם עברה וגם התפשרות. חוצמזה, למרות שזה וירטואלי, זה עלול להגרר לגילוי עריות, וחוצמזה, בפורום נוצרים קשרי חברות- וכן, זה בהחלט יכול להתחיל משרשורים- ואני בטח לא צ'כה להסביר למה חבר בגיל צעיר זה לא טוב. [אם אני צ'כה, תגידו ובכיף.]
קוצ'יניו- כמו שכבר אמרתי בתגובה לאפרת, האדיאלים זה "תורת חיים בעוז", שזה אומר דרך חיים לפי תורה בלי פשרות.
רחובות..- יפה.
הארילניקהנאמן- לדעתך הפורום לא מייצג את התנועה. בשביל אנשים שההכרות העיקרית/היחידה! עם התנועה היא מפה, זה בדיוק מייצג. זה כמו שכל חובש כיפה מייצג בשביל החילוניים את הדתיים גם אם הוא לא דתי באמת. [נכון, ההשוואה לא ממש תואמת- תתגברו.] כל מי שפה ומגדיר ת'צמו פה שהוא באריאל, מייצג כאן את התנועה.
שירה=)- אז את בעצם מסכימה הייתי. יאללה לשנות דברים!
אבישי רחובות- הבנת שהכוונה היא לא לבני משפחה.
שמחה ואמונה- לפי מה שאני יודעת, מצד ההלכה לדבר עם בן בפורום זה בדיוק כמו לדבר עם בן ברחוב. כמו שכתבתי לאפרת- לדבר עם בנים בשרשור תגובות אחד על אחד של צחוקים וזהו, זה בדיוק "אל תרבה שיחה עם האישה", שזה גם עברה וגם התפשרות. חוצמזה, למרות שזה וירטואלי, זה עלול להגרר לגילוי עריות, וחוצמזה, בפורום נוצרים קשרי חברות- וכן, זה בהחלט יכול להתחיל משרשורים- ואני בטח לא צ'כה להסביר למה חבר בגיל צעיר זה לא טוב. [אם אני צ'כה, תגידו ובכיף.]
~תמר~- נכון, אין שום שום שום עניין להתעלפ מאנשים בגלל שהם בנים. אבל, כמו שזה לא טוב לדבר עם בנים אחד על אחד או לבד ברחוב, זה לא טוב לדבר עם בנים אחד על אחד [בש"א או בפורום], למרות שזה וירטואלי. כמו שאם בן שאת לא מכירה [אולי ראית אותו פעמיים שלוש] יפנה אלייך ברחוב ויתחיל לדבר איתך, את תברחי- ככה את אמורה לדעתי, לברוח כשבן פונה אלייך בש"א ואומר "הי, שלום! מנשמע?".
שוש!- אז גם את בעצם מצטרפת אלי. יאלה, לשנות! ביחד!
ענת=)- אפוטרופוס אין, אבל העבודה על יצר לעולם לא נגמרת, והעבודה צ'כה להמשך גם בעולם הוירטואלי. נכון, אין עניין בכלל להתנזר. יש עניין להשמר מקלות ראש בכלל, ק"ו עם בני/בנות המין השני.
פגזניקית גאה!- לא הבנתי את תגובתך.
מיסטר דום- בפעם האחרונה שבדקתי, הייתי באריאל. ואני טורחת לבדוק את זה יום יום שעה שעה. ככה שלא נראלי שיכוליות מצב בכלל שיש פה כוונה לסכסך בין תנועות.
המלכה של העולם- גם את איתנו. הידד.
אמניסטית- אני חייבת לציין, זה קורה יותר ויותר לאחרונה- אבל כמדומני שאני לא "בנות בנ"ע", כמו שקראת לזה. [לא שיש בעיה להיות חלק מהם. פשוט, וגם את זה חניכות שלי יכולות כבר לומר לכן- יש לנו השקפת עולם שונה. הכל עניין של השקפה.]
שרופה עלהסניף- אני מדברת פה בדיוק על צחוקים של התנועה והמחנה וכל הדברים שהולכים פה ו כל הניצ"לושים והדברים האלה בלי להבחין אם זה בן או בת.
לידור- נכון, יש עולם- ויש עניין לשמור על צניעות. באמת שכבר אינלי כח לחזור פה על עצמי, [כתבתי את כל זה פעמים, כי הקודם נמחק וכאלה], ואני מאמינה שכבר הגבתי על כל מה שאמרת רק לאנשים אחרים. סומכת עלייך שאת מספיק חכמה למצוא את זה לבד פה, נכון? [רמז: על הסעיף הראשון עייני במה שהגבתי ל~תמר~, על הסעיף השני- במה שהגבתי להאריאלניקהנאמן.]
-----------
שאלות/הערות/הארות/מענות/טענות ושאר ירקות, בכשרות מהודרת לפסח בלבד, ושיהיה ללא חשש קיטניות או שרויה- אפשר להפנות אלי בששון ובשמחה, מקווה שעניתי על כמה שאני יכולה.