נתבקשתי לשאול, בשם חברה שלי-פלספנית

בעזהי"ת

למה אריאלניקים חופרים על צניעות יומם וליל, כל הזמו דנים ומרכלים ומתעצבנים על ה"חוסר צניעות" בבנ"ע וכל הבלה בלה בלה, אבל פורום תורת חיים בעוז [במחילה..] מ-ל-א בשיחות *אישיות* בין בנים לבנות,
וזה נראה כאילו קל לכם לדבר בפעולות/בסניף על צניעות ולהסביר כמה שזה חשוב וכו',אבל ברגע שאתם נמצאים בקשר עם המין השני [בפורום לדוג'] אתם מרשים לעצמכם 'לפרוק עול' ופתאום האידיאלים לא קיימים, וכל זה עוד בפורום שאמור לייצג את התנועה שלכם?

כי אני חושבת שזה ענינו הפרטי של כל אדם:אפוש

בס"ד

כן אני חושבת שמסגרת חינוכים כ"תנועת נוער" חייבת להיות נפרדת..

אבל על מעבר לכך-בחייו הפרטיים של כל אדם אין לתנועת נוער שום זכות להתערב!..

אני אישית לא מחנכת מעולם בשם התנועה שלי לא לדבר עם בנים (אין צורך לסקול אותי -אני אסביר) :

אני חושבת שדיבור (רק דיבור) זה "תלוי בנאדם",אם האדם חושב שהוא לא נגד דיבור הוא ידבר ואם הוא נגד דיבור שלא ידבר...זה בחירה של האדם...אני לא חושבת שאנשים פה פורקים עול-אם הם עושים את זה זה כבר בעיה שלהם-באישיות שלהם משו רקובאבל וכמו שאומרים "אם אתה לא רוצה את זה אתה לא תכנס לזה"....

לכן אני חושבת שיש את פורום תח"ב - במסגרתו הנוכחית...מי שלא מרוצה מוזמן לפורום חב"ב באתר התנועתי...

בנוסף-שיחות אישיות זה משהו שיש פה ל-כ-ל הפורום מ'הקשר לתח"ב???

בצלב"א

אפרת

כוונתה לא לש"א,פלספנית

בעזהי"ת

אלא לנצל"שים פרטיים אחד על אחד.

שוב פעם---אפוש

בס"ד

מי שכותב לבנים/בנות  בגלל הפורום (יענו לא היה עושה את זה בלי) אז האישיות שלו רקובה..

אבל אני לא חושבת שזה הרוב פה...

ושוב אין לזה שום קשר לאידיאלים!-

האידייאלים של התנועה הם לא "לא לדבר עם בנים" או "לא לדבר עם בנות" מצטערת לאכזב אנשים שחושבים ככה...

אם כן, אז מה האידיאלים?קוצ'יניו
להיות כלדבר,העיקר לא בנ"ע?....

ופלספנית-תודה,זה בדיוק מה שרציתי לשאול.... ווקשע תענו בלי להתחמק...
בנאדם שמחנך למשהו צריך להאמין בו ולעשות אותו!!רחובות...

זה בדיוק כמו שאני אעביר פעולה לחניכות שלי על צניעות כשאני הולכת עם חצאיות קצרצרות...

ואם אדם שמחנך לזה לא מערב את הדברים שאליו הוא מחנך בחייו הפרטיים שלא יחנך!!!

צודקת ב100 אחוז הפורום הזה אינו מייצג את התנועההאריאלניקהנאמן
הוא גורם רק רע וצריך לסגרו במהירות האפשרית...
דניאל...*^שלמה-בת-ים^*
אתה לא חייב להיות כאן... כאילו אין ליבעיה שתהיה.. אבל אף אחד לא מכריח אף חד להיות פה...
שלוימלה, צדיק, לא הבנת...האריאלניקהנאמן

לפי האמת הפורום הזה אינו עונה על השקפת התנועה, ואני די בספק אם הוא עונה על גדרי ההלכה.. זה לא אם כיף לי להיות פה או לא. זה פשוט לא אמת הפורום הזה הינו בעייתי. ואת זה במחילה אי אפשר לתרץ..

"האריאלניק הנאמן"שמחה ואמונה

בס"ד

הפורום לא עונה  על השקפת התנועה בגלל שהבנים מדברים פה עם הבנות..?

הפורום הזה מכיל 3% מהתנועה!אפוש

בס"ד

וגם זה בלחץ..אז תרגעו...

האידיאלים שלנו הם לא להיות ההפך מבנ"ע חס וחלילה!

האידיאלים שלנו הם לחנך לחיי תורה מלאים - זה לא תמיד צריך להסתכם ב-ה-פ-ר-ד-ה...צאו מ'זה כבר ! אמנם הייחוד של התנועה שלנו היא שהיא נפרדת אבל דיי ! יש עוד דברים שאליהם אנחנו מחנכים-א"י,עבודת המידות,שמחה,קרוב רחוקים,תורה,עבודה,קשירת קשרים...ועו..אנחנו פה בשביל לחנך ולאו דווקא רק ל-ה-פ-ר-ד-ה! גם להפרדה אבל לא רק...

זה שמישהי מדברת עם מישהו בפורום  זה לא סותר את העובדה  שהיא חיה בהפרדה! ההפך אם היא תדע לדבר איתו בצורה שלא תגרר מ'זה ליותר מ'זה -אשרינו! מה שחשוב הוא לחנך לא להכנס לקשרים מוקדמים שיכולים לגרור השפעות לטווח הארוך-אבל בהחלט לא לומר לחניכה "לא לדבר עם בנים נקודה" ...במסגרת התנועה באמת לא לדבר כי זה מסגרת חינוכית  אבל אני חושבת שלא לדבר בכלל זה דבר שאסור (!!) לנו לחנך אליו! אנחנו צריכים לתת כלים להתמודדות לחניכות שלנו ולא פשוט לומר להם בן=אסור!! וכן להפך עם בנות... להסביר שלא כל דיבור חייב (כן יש הרבה שחושבות את זה ולכן יש כל כך הרבה נפילות וטעויות ) להסתיים בקשר ובחתונה! תתפלאו אבל אני רואה חניכות שכל בן שאמר להם "שלום" אין זהו הוא כבר הבעל שלהם - והאיש שאיתן הן רוצות לחיות...ולפעמים אפילו עושים שטויות שנגררות לנפילות..

שוב פעם אני אומרת-אני חושבת שזה ממש תלוי אופי בבנאדם ובמצב...

אוףף אני כל פעם מסבירה את זה מחדש...מקווה שהפואנטה הובנה..

אפרת

אפרת - לא מסכימה איתך בכלל!!רחובות...

את צודקת אולי שאנחנו מחנכים לעוד דברים חוץ מלהפרדה...

אבל זה שמישהי בפורום מדברת עם בנים זה קצת כן סותר את זה שהיא חיה בהפרדה.. מה זאת אומרת אם היא תדע לדבר בצורה שלא תגרר!?!?!?

כל עוד הדיבור עם בנים הוא לא לצורך זה כן סותר.

אוף...שונאת לנסח..מוזמנת לדבר מתישהו על זה..

תודה למי שהיתה אמיצה והעלתה את הנושא לדיון....שירה =)

כן, זה נראה ממש רע שבפורום של תנועה ששואלים אותה מה ההבדל בינה לבנ"ע היא עונה "אנחנו זה נפרד" [חניכים לפחות] בנים בנות מדברים חופשי... תהיו דוגרים-- זה ממש צביעות!!

-- שמעתי את זה כבר מתישהו ממישי שהיתה בבנ"ע ונכנסה לפורום והזדעזעה!! --

אז נכון.. יש בתנועת אריאל עוד אידיאלים חוץ מצניעות והפרדה... אבל יאללה תכבדו ת'תנועה, ואת האידיאלים [וכן, יש לנו בתנועה אידיאל להיות נוער נפרד!!]

ו... תדברו באישי או בפורום אחר!! -עדיף שלא תדברו בכלל!

ב"הצלחה.

רחובות...אחותיאבישי רחובות
אני יותר לא מדבר איתך...חחח...וגם עם חנה זלדה(אביה)..חח
אני לא מבינה..שמחה ואמונה

בס"ד

לפי מה שאני יודעת..

מצד ההלכה אין שום בעיה לדבר עם בן בפורום..

אני גם חושבת כמו אפרת---~תמר~

הייחוד שלנו זה לא זה שאנחנו נפרדים...

מצטערת להגיד לכם- אבל אני כן מדברת עם בנים שהם לא אח שלי או קרובי משפחה... לי זה נראה מאוד לא נכון להתעלם מאנשים רק בגלל שהם בנים... אז כן, יש גבולות!!! ברור שיש גבולות!! אני לעולם לא אדבר עם בנים אחד על אחד או לבד ברחוב...!!! ואני גם לא אדבר שיחות רציניות- בשביל זה יש לי חברות... אבל גם בן הוא יצור שהקב"ה ברא ואני לא רואה שום צורך להתעלם ממנו- זה לא מנומס ולדעתי אפילו טיפשי...

וכן, אני לא חינכתי את חניכות שלי להתעלם מבנים- אלא לנהוג בצניעות... יש הבדל בין השניים!!

אין אפוטרופוס לעריותמוריה צפת=)

אני לא מכירה אותך אבל רק רציתי להעיר

"אין אפוטרופוס לעריות" את צודקת שאין בעיה לדבר עם בנים שיחות קצרות

אבל אני מזכירה לך שכל שיחה עם בן (לפחות אצל אריאלנקיות) מתחילה "מסתם שיחה"

אפחד גם לא בת עם בת מתחיל לדבר שחנשי"ם על השניה שהוא פוגש אותו

הקטע מתחיל אחרי השיחה הקצרה "והנחמדת" הרבה בנות (עם בנים) עשו שטויות שהתחילו משיחה "סתם"

מה הקטע שלך לדבר עם בנים??????????

אם זה שיחות סתם אז כדי לא להיגרר אל תדברי גם אותם

א. זה סתם אז אפשר גם בלי זה

ב. זה סתם וזה עלול לגרור אז עדיף שגם זה לא יהיה

מה שאמרת על הנימוס אני למשל משתדלת כמה שפחות לדבר עם בנים ואין אצלי חוץ ממקרים בודדים אפילו

שלום ולהיתראות כי זה ברור אתה בן אני בת לא מדברים כדי לא להיגרר אם אני מוצאת חן בעינך נדבר בשידוך.....

וסתם לידע כללי לבנים מספיק שהם חושבים על בת זה נקרא עבירה אז גם אם את מדברת עם חבורת בנים

ובן נידלק עליך זהו גרמת לו לעשות עבירה.....

אנחנו תנועה שהאידיאל שלה הוא לקיים את כל התורה-אז זה נוגד את האידיאל של התנועה ואז יש לך בעיה גדולה כי את מדריכה (לפי דעתי בתור אחת שהיו לה מדריכות כאלה-זה נוראי)

אין אפוטרופוס לעריות זה יצר וצריך לדעת לנצל אותו נכון חכמים אומרים שאדם אף פעם לא יסמוך על עצמו

ובמיוחד בקטע הזה וקורה הרבה פעמים של פריצות גדר ומאוד כדאי להיזהר עם זה!

אנחנו שואפים להיות אנשים שמקיימים את כל התורה ולא חלקים ממנה!

ולא מה שנוח לנו.........

שוש יקירתי.ענת=)

ב"ה.

אני מסכימה איתך שאין אפוטרופוס לעריות.
 ואפילו אומר לך יותר מזה, ידוע לכל שיצר האדם רע מנעוריו, שהוא תמיד ינסה לגרור אותו למטה.
אך בשביל זה באנו לפה, בשביל לתקן את הפגם הזה שבנו.
את יכולה יכולה לומר שכשאני עוברת ברחוב ורואה אותי מישו ובאותה שניה מצאתי חן בעיניו הכשלתי אותו, אז נגיד ואחליט ללכת עם רעלה על פני.
אבל זה יכול לקרות באלף וראציות, למשל שאני נפגשת עם בחור לפגישה רצינית הוא לא מביט עלי לכמה דקות אלה לפחות לשעה+ מה אני יעשה אז כדאי לא להכשיל אותו?? ואיך הוא לא יכשל?? נראה לי שהענין די הובהר. אפוטרופוס אין, אבל העבודה על יצר לעולם לא נגמרת, ולא רק אצל הבנים אלא גם בקרב הבנות.
ולא רק בחיי הרווקות אלא גם בחיי נישואים עם הבעל.

בברכה וב"הצלחה
ענת.

נו באמת...האריאלניקהנאמן

הפורום וההתבטאויות פה לפעמים ממש מתחת לכל ביקורת. תנועת אריאל עושה דברים שמקדמים שתורמים הפורום הזה לא מקדם ולא תורם לאף אחד\אחת. זה סתם מוציא שם רע לתנועה. ואם תאמרו שאין זה הפורום הרשמי, כי הרשמי הרי נפרד (כשיש שם בדיוק 3 רשומים, ואני לא אחד מהם...) עוד יותר גרוע... אין לנו שום צורך בפורום הזה או בכל פורום אחר. היחיד שמרויח מזה השם הרע שיוצא על התנועה.

[ואם תקשו הרי יצאו מכאן זוגות, אז אענה קודם כל, הא גופא קשיא!! פורום תח"ב אינו פורום 'שידוכין לדוסים' (משה, אולי תפתח?) אם חבר'ה רוצים לפגוש את זיווגם, אז לא כאן, זהו פורום של תנועת נוער, ולא שלבלחי"ם\בל"חיות.ועוד טענה זאת (שיצאו מכאן ממש זוגות) אינה נכונה בעליל,שכן רוב הזוגות שלתנועה יצאו מההנא"ר ולא מהפורום הנאלח הזה.] אני בטוח שאם רבני התנועה היו יודעים על הפורום הירוד והרדוד הזה הם לא היו מאשרים זאת. אז אנא באו נעשה טובה לעצמנו ולתנועה ונבקש ממשה למפרט שליט"א לסגור את הפורום הזה. (ואז אולי יהיו יותר רשומים לפורום האמיתי שלתנועה)  

נכון............. סוג של...................מוריה צפת=)

אמנם צריך לעבוד על יצר אבל צריך מאוד להיזהר וכמה שפחות להיכשל ולהכשיל 

אנחנו לא צריכים ללכת עם רעלה על הפנים כי יש גבול..... אי אפשר להפסיק את החיים

חכמים אמרו אל תרבה שיחה עם האישה אז אנחנו לא נרבה שיחה.

כל עוד הם לא אמרו ללכת עם רעלה כנראה שזה מוגזם (לא רק לדעתם, גם לדעתי ונראה לי לדעת כולם)

לא נלך עם רעלה אבל אם הם אמרו לנו לא לדבר עם בנים אז בואו לא נדבר עם בנים

דרך אגב-כשאת ניפגשת עם בן לקשר רציני זה לענייני חתונה ואז המצב קצת שונה כי זה לענייני חתונה

בואו נעשה את ההלכה לפי מה שאמרו לנו לא נוסיף ולא ניגרע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

סתם רק שתדעימוריה צפת=)

קודם כל מי שבתנועה הוא אומר על עצמו משהו הוא אומר שהוא בעד הפרדה

ככה שכמו שאת לא אומרת לחניכות שלך ללכת עם חצאית ארוכה ואת תלכי עם חצאית קצרה מחוץ לסניף

ככה גם מדריכה באריאל גם מחוץ לסניף היא תהיה עם האידיאל כי אם זה נשאר בסניף מה זה שווה? מה? זה שווה!

מה שאמרת על זה שבסוף יוצאים לחיים הריני לספר לך כי אני באה מבית דוסי מכתה ד' אני בסניף דוסי בבית ספר אני ניפרד קיצור "כל החיים שלי ניפרדים" אבל מה אני מדי פעם פוגשת בנים (לא מכוונה תחילה) ומעניין שאני יודעת איך להתנהג וכו'.. למרות ש"כל החיים שלי ניפרדים" ואיך אני וכל השבט שלי יוןדעות איך להתנהג עם בנים? פשוט מאוד אותנו חינכו איך להתנהג עם בנים גם בלי לפגוש אותם מצד אחד ומצד שני חינכו אותנו שבגיל הזה עדיף לא לפגוש אותם והנה עובדא שזה הצליח!

מי שחושב שכדי לדעת איך להתנהג עם בנים צריך להיות איתם אז רק שידע שזה האידיאל של עזרה (הם עושים מעורב בחבריא ב' בדיוק מהסיבה הזו) ולא של אריאל וזה פורום של אריאל אז נא לכבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברור שלאא!שבונץ'

אוךך לא הבנת אותי [שוש!]

גם אני באה מבית דוסי ב"ה בסניף דוסי וכו'... החי'ים שלי נפרדיםם!! ב"ה!!

נו ולמה את יודעת איך להתנהג עם בנים כשאת פוגשת אותם לא בכוונה תחילה? כי חינכו אתכן איך להתנהג גם בלי לפגוש בנים[כנ"ל אני!] וזה מה שנסיתי להגיד שצריך לחנך לזה!לא לדוג' כמו אצל החרדים שהם לא מדברים עלזה וממש מנותקים מיזה.

סורי!!!!!!!!!!!!!!!!!אני חושבת בדיוק כמוך.........מוריה צפת=)
שבונץ' ושוש! (אויי מיי גאד מ'זה הניקיים האלה?!)אפוש

בס"ד

זה בדיוק מה שכתבתי בהתחלה וזה בדיוק מה שכולם הסכימו עליו ..

חחח תעקבו חברות..תעקבו...

נ"ב-

עדיין לא קיבלנו פה תשובות ת'כלס וזה מתחיל להראות כאילו לא באמת אכפת פה לאפ'חד מהעניין...

סליחה- זה דורש.פגזניקית גאה!
"למה אריאלניקים חופרים על צניעות יומם וליל, כל הזמו דנים ומרכלים ומתעצבנים על ה"חוסר צניעות" בבנ"ע וכל הבלה בלה בלה"

בהתאם לשירשור הנ"ל.
אני מסכימה עם תמר...היא ממש צודקת..הודיה...=)
שנתם לב שכולם חופרים על צניעות פה חוץ מהאראלניקיםמיסטר דום

באמת כאילו רוב הפורום פה לא שייך לתנועה א. לא אכפת לנו שאתם פה אני מביםן שאנחנו הכי טובים ואם לא היינו הכי שווים לא היו תמיד מתנכלים לנו באופן אובססיבי...ב.אתם תמיד חופרים על זה ומעלים את זה לדיון וכו' בשביל לעורר פה פרובוקציות וכו' אולי קשה לכם להאמין אבל גם אראלניק הדוס החננה הוא בנאדם כמוך העזראי הנעלה והבני עקיבאי הנאור והחכם! אז דייי למה לעורר סתאאאם תמיד שנאת חינם ותינוקיות לשווא למה במקום שנאהב אחד תשני ונעשה דברים אמיתיים ופרקטיים אז אתם רוצים לריב מה התנועות שלכם עד כדי כך מדשדשות??

אולי לא תבין אבל הרב שלי לימד אותימוריה צפת=)
שיש ערך לדיון מצד עצמו גם אם בסוף מגיעים למסקנה מוטעית
...המלכה של העולם

כל הכבוד לאמיצה שכתבה את מה שאני הרבה זמן רוצה להגיד..

באמת חשבתי שזו ממש צביעות..

לחנך ללא, וכן לדבר.. והסבירו לי כבר שכל מיקרה לגופו,

אבל אם יש מישי שהיא כן מרגישה איזה משו כשהיא מדברת עם בנים.. כאילו, מה שאפרת אמרה.. אבל ההפך.. אבל אותה מדריכה, ממשיכה לדבר אם בנים, אז.. אני לא חושבת שהיא צכ'ה להישאר בהדרכה.. והיא מודעת לעצמה, ונישארת.. מה אני צכ'ה לחשוב מזה?! שהאריאלניקית כ-ן צבועים.. ואל תגידו לי: את מכירה רק מישי אחת, היא לא משקפת את כל התנועה.. כי היא הבת היחידה שאני מכירה.. ואני לא מעוניינת גם להכיר..

ואני לא אריאלניקית..

אז תחשבו מה אלה שהם לא אריאלניקים רואים,

אבל זה נפילה אישית-לא כללית (תנועתית)אפוש

בס"ד

זה הילדה שנופלת-לא התנועה...זה לא אומר שכולנו צבועים...ואולי כדאי שגם את תחנכי ת'צמך להסתכלות כוללת ולא להסתמך על מישהי אחת....

____________________________-

כולם פה שמו לב שבזמן האחרון אין לי כח לנסח את עצמי נורמאלי..?!? אני מקווה שאתם מבינים אותי..

יש הבדלמוריה צפת=)

יש הבדל לליפול לבין לעודד נפילה אנשים שנופלים זה טיבעי אבל אנשים שמעודדים לזה זאת הבעיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

התנועה לא צריכה לעודד נפילות התנועה שואפת ומעודדת לעליות!

נופלים זה טיבעי אבל אל תעודדו את זה!

אחותי!ענת=)
ב"ה.

הרשי לי לפתוח בפנייך שערים נעולים.
יותר נכון שערים שפתוחים תמיד לקהל הרחב רק שיש כאלה שנוטים לחשוב אחרת..
מאוד פשוט ונוח להכניס את כל האריאלנקיות לבועה אחת ולסגור אותה ואת כול האריאלניקים לבועה אחרת ולסגור אותה.
ובכך לסכם את ההגדרה מהי אריאלניקית ומהו אריאלניק.
אך בעולם שלנו זה לא יכול לקרות, לא קורה ולא יקרה.[גם אם זו הייתה האידיאולוגיה של התנועה וזו לא! האידיאולוגיה שלה]
נכון שהאידיאל של התנועה שלנו שואף לרמה תורנית גבוהה. אך הוא לא מדריך אותו להגיע אליו ע"י התנזרות.
ולכן אני מציעה לכמה אנשים טובים ואחיות אהובות לנפץ כמה סטיגמות...

בברכת ד' עליכם
ובברכת חברים לחיי תורה ואחדות.
ובציפיה לגאולה הקרובה!
ולבנין אריאל!
ענת
אני חושבת...אנונימי (פותח)
חבל שכל כך משעמם לך ואת לא מוצאת דברים אחרים להיתעניין בהם!
בדרך שאתם(בנות בנ"ע) כתבתם את שאלתכם אני חושבת שאין לנו(הפורום של אריאל) דרך לשנות אתכם כי אתם רושמים את זה כעובדה וכל כך בטוחים בעצמיכם שאי אפשר לשנות את הדעה שלכם ביכלל לגבינו וזה ממש חבל!
בהצלחה!
השאלה מה אתם מגדירים "לדבר עם בנים"=אנונימי (פותח)
אוך...קפץ-אנונימי (פותח)

אני לא חושבת שאם נתקלים במן יצור כזה שקוראים לו "בן" אסור בשום פנים ואופן לדבר איתו.

יש דברים שצריך לארגן / לברר וכו וכו. שכן אין מה לעשות וצריך לדבר. אבל גם זה רק בעניין שצריך ולא מעבר לזה. אין עם זה בעיה בכלל.

אבל דיונים בפורום, צחוקים של התנועה והמחנה וכל הדברים שהולכים פה..כן, לפעמים זה לא רלוונטי וכן יש בעיה עם כל הניצ"לושים והדברים האלה בלי להבחין אם זה בן או בת.

זו כן בעיה, ולדעתי - זה גם מה שהתנועה רוצה לחנך אליו: לא שאסור לגמרי, אבל בלי שום סיבה פרקטית, באמת שזה לא ניראה לי שייך.

זה מה שאנחנו צריכים וצריכות לחנך את החניכים שלנו. זה הקו של התנועה. וככה כל אחד מאיתנו אמור לחיות (גם בלי קשר לתנועה) - כי אנחנו חיים חיי תורה בעוז!

כל מה שקורה פה נכנס בהגדרה הזאתהאריאלניקהנאמן

ממש בחוסר צניעות...

אנו לא צריכים לשמוע על כל מיני התערבויות, שעשו כל מיני אנשים, או שבנים שואלים בנות "היי פלונית מה קורה איתך" זה וכל שאר הדברים שהולכים פה לא מתאימים אפילו לצופים הדתיים, ויותר גרוע הם אפילו לא מתאימים לבני עקיבא.. אז בואו נקח את עצמנו ביידים חבר'ה ונסגור את הפורום הנפסד הזה, שכל מה שהוא עושה זה לתת טעם לפגם לתנועה, תנועת אריאל כבוד!!!!! 

את לא חושבת שאת זו שממציאההאריאלניקהנאמן
לתנועה אידיאלוגיא?  הם ההשקפה שלתנועה בין היתר שצריך שבנים ובנות בגילאים הללו לא יהיו בצורה מעעורבת, ובכלל זה גם מה שקורה בפורום הזה.. אנא לא להמציא התרים לפי מה שנוח, אדם קרוב אצל עצמו.
בקרוב תגובתי!~אהרלה~!נתניה
השנייה חזרתי משבוע בצפון.
אגיב בלנ"ד בקרוב.
אי אי אי...הסנה-בוער

לה"ו.

בואו נשלים לכם כמה חסכים:
יש לנו עולם. תכירו- עולם, ע ו ל ם.
העולם מורכב מתחילותו מזכר ונקבה.
המסקנה היא, שיש פה שני מינים בעולם. יש פה בנים ויש פה בנות.
ולא, לא , לא משנה מה נעשה- גם אם נזרוק פצצה גרעינית על אחת הישיבות, או שנרסס רעל באולפנה- ישארו בעולם הזה שני מינים. כן, כן.

אז קודם כל, הפורום הוא לא הפורום הרשמי של התנועה. יש פה דבר ההנהלה? משהו? הסכמתם? אוי לא, זה לא הרשמי שלנו... תראו, אפילו בפליירים לא שמים את הכתובת הזו...
ואני ממש מסכימה עם אפרת. יש הבדל בין מסגרת של תנועה, לבין החי'ים בכלל.

וואיי!!הברקות יש כאן..אנונימי (פותח)

יש עולם. ויש תורה שמראה איך להתנהג!

גם בחיים!

ולכן מחברים את זה! ככה:מלכה=)

חיים בעולם יחד עם התורה! תורת חיים בעוז.....

וזה הולך ככה: לומדים איך גם כשמדברים עם המין השני וגם כשהולכים ברחוב ורואים את המין השני וגם בעבודה(כן כן... גם שם קיים המין השני!) בכל מקום מתנהגים בצניעות לפי גדרי התורה! זאת אומרת לפי דעתי- מותר לדבר בפורום בצניעות! ובכבוד!.... וזה גם מה שאני אומרת לחניכות שלי.... וכן אני מדברת עם בנים מחוץ לפורום.. בצניעות!

אף אחד כאן לא הבין אותי נכון!המלכה של העולם

וגם ממש אינלי כח ועצבים להסביר ת'צמי שוב..

כן.. כן.. בואו תיתנפלו.. אלה שבאישי ואלה שכאן..

מסקנה -צביעות!אנונימי (פותח)

מה זה "יש הבדל בין מסגרת של תנועה לבין החים בכלל"?

שבסניף לא מדברים על בנים ומראים על הפרדה זה בדיוק כמו לומר- לא מדברים עם בנים! ולכן אם את אחרי הסניף הולכת ודברת עם בנים זה צביעות! שקר! זה בדיוק כמו לבוא לסניף במיוחד עם חצאיות ארוכות ומחוץ לסניף לבוא קצר!

אני לא אומרת שאסור לדבר עם בנים (ולא שאסור ללכת עם חצאיות קצרות= ממש מתחת לברך....) אבל להתנהג ככה זה לא בסדר!

על זה נאמר אחד בפה ואחד בלב- אחד בסניף ואחד מחוץ לסניף!!!!!!!!!!!! 

סורי שאני בדיליי...אפוש

בס"ד

ואואו חשבתי שהשרשור כבר לא קיים..

מה שאני אמרתי זה שבסגרת חינוכית כמו תנועת נוער אין שום היתר לדיבור עם בנים!!

מה שאנחנו יכולים לעשות זה להקנות לחניכה כלים להתמודדות...להסביר איך להתנהג..איך לשמור על שיחה עם בנים ענינית , איך בכלל להתנהג בצניעות יתירה לידם...

אבל לבוא ולומר לה "אל תדברי עם בנים" אני חושבת שעצם האמירה הזאת אני יכולה להרוס לה הרבה אחר כך..היא תגיע לחיים האמיתיים ותהיה ב"שוק" ...כן אני יכולה להצביע על המון אנשים שזה מה שקרה להם..והתגובות -תאמינו או לא - קיצוניות!

זו היא דעתי האישית...בא לכם לסקול אותי בבקשה...

בצלב"א,

ובציפיה להבנה ולפתיחות ב-ר-י-א-ה!

אפרת

נ"ב-

"אריאלניק נאמן" אם יש פה חוסר צניעות אל תגיע לכאן! נמאס כבר לשמוע אותך אומר את זה!

סורי שאני בדיליי...אפוש

בס"ד

ואואו חשבתי שהשרשור כבר לא קיים..

מה שאני אמרתי זה שבסגרת חינוכית כמו תנועת נוער אין שום היתר לדיבור עם בנים!!

מה שאנחנו יכולים לעשות זה להקנות לחניכה כלים להתמודדות...להסביר איך להתנהג..איך לשמור על שיחה עם בנים ענינית , איך בכלל להתנהג בצניעות יתירה לידם...

אבל לבוא ולומר לה "אל תדברי עם בנים" אני חושבת שעצם האמירה הזאת אני יכולה להרוס לה הרבה אחר כך..היא תגיע לחיים האמיתיים ותהיה ב"שוק" ...כן אני יכולה להצביע על המון אנשים שזה מה שקרה להם..והתגובות -תאמינו או לא - קיצוניות!

זו היא דעתי האישית...בא לכם לסקול אותי בבקשה...

בצלב"א,

ובציפיה להבנה ולפתיחות ב-ר-י-א-ה!

אפרת

נ"ב-

"אריאלניק נאמן" אם יש פה חוסר צניעות אל תגיע לכאן! נמאס כבר לשמוע אותך אומר את זה!

צביעות?!!~אהרלה~!נתניה

רגע, אני רוצה להבין משהו, מדריך מעביר פעולה לחניכים על מהות וחשיבות התפילה.

ומסביר להם שעות כמה חשוב לכוון במילים שמתפללים וכו' וכו'

אבל שהוא מתפלל בבית כנסת שלו, ליד האבא שלו, והוא חולם לו בתפילה, לא מתרכז, ובטח שלא מכוון, אז הוא צבוע?!

אז מי מאיתנו יכול להיות מדריך?!

כולנו צבועים!

לא ככה?!

אבל זה שונה!שבונץ'

[אני לא כ"כ מסכימה עם מה ש"פג"ז מושלם" כתבה אבל זה לא כמו להעביר פעולה על כוונה בתפילה ואז לא להתכוון]

כי כשאתה מעביר פעולה על כוונה בתפילה, ואז מרחף בבית הכנסת זה לא בכוונה ברצון ובמודע מלכתחילה, אפח'ד לא רוצה שזה יקרה לו..וכל אחד שואף להתכוון בכל התפילה באמת!]

ושאתה אומר בסניף לא לדבר עם בנים ואז מחוץ למסגרת של הסניף מדבר איתם זה לא "בטעות" אתה יודע שאתה מדבר איתם ואתה מודע לזה...

בקיצור זה לא אותו דבר! [מכוון לדברים שאהרל'ה כתב!]

---פיספסתם משו---פלספנית

בעזהי"ת

קודם כל, לא מדובר פה על ש"א- זה לא עניני ולא ענינו של אפחד מה אתם עושים בש"א. מדובר פה על שיחות "אחד על אחד", ז"א, רצף של תגובות, בצחוקים וזהו.
אתם מדברים פה, בפורום, על דברים חשובים מאוד!!!, בלי לזלזל-  ההפרדה במחנה וכאלה-[למשל, כאן]- תכלס', מה כבר היה שם?! סה"כ, המחנה של הבנים עברו בתוך המחנה של הבנות. לא יצרו ביניהם שום קשר, עברו בערך כמו שעוברים ברחוב!
סה"כ באתי להעיר שזה לא בסדר מה שקורה פה, וכדי לא לפספס אפחד, אני אגיב אחד אחד.

---
אפרת-  "בחייו הפרטיים של כל אדם אין לתנועת נוער שום זכות להתערב!.."- אז מה אנחנו, מועדון? כמדומני שתנועת נוער מטרתה לחנך את הבנאדם, וכן, זה ממש ממש ממש נראלי צביעות, להתנהג בסניף כמו צדיקים ובבית לשכוח מהכל. ותתפלאי, יש פה אנשים שהאישיות שלהם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא רקובה- ואעפ"כ, יוצא שזה קורה. כי לא שמים לב, ובגלל שהכל וירטואלי- שוכחים.
ותתפלאי, אבל דווקא מאוד יש לזה קשר הדוק עם האידאלים. האידאל הוא תורת חיים בעוז. אפילו חניכותשלי [כיתה ה', כפרעליהן!] יודעות שתורת חיים בעוז זה דרך חיים לפי תורה בלי פשרות. לדבר עם בנים בשרשור תגובות אחד על אחד של צחוקים וזהו, זה בדיוק "אל תרבה שיחה עם האישה", שזה גם עברה וגם התפשרות. חוצמזה, למרות שזה וירטואלי, זה עלול להגרר לגילוי עריות, וחוצמזה, בפורום נוצרים קשרי חברות- וכן, זה בהחלט יכול להתחיל משרשורים- ואני בטח לא צ'כה להסביר למה חבר בגיל צעיר זה לא טוב. [אם אני צ'כה, תגידו ובכיף.]

קוצ'יניו- כמו שכבר אמרתי בתגובה לאפרת, האדיאלים זה "תורת חיים בעוז", שזה אומר דרך חיים לפי תורה בלי פשרות.

רחובות..- יפה.

הארילניקהנאמן- לדעתך הפורום לא מייצג את התנועה. בשביל אנשים שההכרות העיקרית/היחידה! עם התנועה היא מפה, זה בדיוק מייצג. זה כמו שכל חובש כיפה מייצג בשביל החילוניים את הדתיים גם אם הוא לא דתי באמת. [נכון, ההשוואה לא ממש תואמת- תתגברו.] כל מי שפה ומגדיר ת'צמו פה שהוא באריאל, מייצג כאן את התנועה.

שירה=)- אז את בעצם מסכימה הייתי. יאללה לשנות דברים!

אבישי רחובות- הבנת שהכוונה היא לא לבני משפחה.

שמחה ואמונה- לפי מה שאני יודעת, מצד ההלכה לדבר עם בן בפורום זה בדיוק כמו לדבר עם בן ברחוב. כמו שכתבתי לאפרת- לדבר עם בנים בשרשור תגובות אחד על אחד של צחוקים וזהו, זה בדיוק "אל תרבה שיחה עם האישה", שזה גם עברה וגם התפשרות. חוצמזה, למרות שזה וירטואלי, זה עלול להגרר לגילוי עריות, וחוצמזה, בפורום נוצרים קשרי חברות- וכן, זה בהחלט יכול להתחיל משרשורים- ואני בטח לא צ'כה להסביר למה חבר בגיל צעיר זה לא טוב. [אם אני צ'כה, תגידו ובכיף.]

~תמר~- נכון, אין שום שום שום עניין להתעלפ מאנשים בגלל שהם בנים. אבל, כמו  שזה לא טוב לדבר עם בנים אחד על אחד או לבד ברחוב, זה לא טוב לדבר עם בנים אחד על אחד [בש"א או בפורום], למרות שזה וירטואלי. כמו שאם בן שאת לא מכירה [אולי ראית אותו פעמיים שלוש] יפנה אלייך ברחוב ויתחיל לדבר איתך, את תברחי- ככה את אמורה לדעתי, לברוח כשבן פונה אלייך בש"א ואומר "הי, שלום! מנשמע?".

שוש!- אז גם את בעצם מצטרפת אלי. יאלה, לשנות! ביחד!

ענת=)- אפוטרופוס אין, אבל העבודה על יצר לעולם לא נגמרת, והעבודה צ'כה להמשך גם בעולם הוירטואלי. נכון, אין עניין בכלל להתנזר. יש עניין להשמר מקלות ראש בכלל, ק"ו עם בני/בנות המין השני.

פגזניקית גאה!- לא הבנתי את תגובתך.

מיסטר דום- בפעם האחרונה שבדקתי, הייתי באריאל. ואני טורחת לבדוק את זה יום יום שעה שעה. ככה שלא נראלי שיכוליות מצב בכלל שיש פה כוונה לסכסך בין תנועות.

המלכה של העולם- גם את איתנו. הידד.

אמניסטית- אני חייבת לציין, זה קורה יותר ויותר לאחרונה- אבל כמדומני שאני לא "בנות בנ"ע", כמו שקראת לזה. [לא שיש בעיה להיות חלק מהם. פשוט, וגם את זה חניכות שלי יכולות כבר לומר לכן- יש לנו השקפת עולם שונה. הכל עניין של השקפה.]

שרופה עלהסניף- אני מדברת פה בדיוק על צחוקים של התנועה והמחנה וכל הדברים שהולכים פה ו כל הניצ"לושים והדברים האלה בלי להבחין אם זה בן או בת.

לידור- נכון, יש עולם- ויש עניין לשמור על צניעות. באמת שכבר אינלי כח לחזור פה על עצמי, [כתבתי את כל זה פעמים, כי הקודם נמחק וכאלה], ואני מאמינה שכבר הגבתי על כל מה שאמרת רק לאנשים אחרים. סומכת עלייך שאת מספיק חכמה למצוא את זה לבד פה, נכון? [רמז: על הסעיף הראשון עייני במה שהגבתי ל~תמר~, על הסעיף השני- במה שהגבתי להאריאלניקהנאמן.]
-----------

שאלות/הערות/הארות/מענות/טענות ושאר ירקות, בכשרות מהודרת לפסח בלבד, ושיהיה ללא חשש קיטניות או שרויה- אפשר להפנות אלי בששון ובשמחה, מקווה שעניתי על כמה שאני יכולה.

וואו- פלספנית שכוייח..טימון!

מודה, לא קראתי את הכל.. אבל את הרוב כן.

כשיהיה לי כוח וחשק אולי אני אגיב, למרות שזה נראלי די מיותר כי כולם פה חזרו על כולם בערך.. חוץ מאלה שחושבים אחרת [משפט חכם, הא? חחח].

ועוד משו- מוריה, כשקראתי את התגובה שלך- אחותי שאלה אותי אם זה "נפתולים.." תודו גדול!!

רק הערה אחת פשוטה ומטופשתמשה
יש לי הרבה מה להגיד על הנושא ועל הדיון, אבל נקודה אחת תפסה אותי - גילוי עריות. גם הפושע הכי פושע שמסתובב פה לא הגיע מעולם לגילוי עריות (קרובי משפחה מדרגה ראשונה/נשים נשואות).
לשם כך נבראנו..אחד מהעם
בעקבות ע-ש-ר-ו-ת אימילים, טלפונים, ש"איות, מסר"שים!~אהרלה~!נתניה

באמת עשרות! ראבק! מאיפה יש לכם את הפלאפון שלי?!

האנשים הכי הזויים בתנועה התקשרו!

אז ככה, לאחר כל ההתפקה הוירטואלית והויזואלית שעברתי, אני כותב כאן:

חלאס! מכל מיני סיבות, לא הספקתי להגיב בראשית השירשור, (הייתי בטיולים וכד')
וכבר שבאתי להגיב, איבדתי את ההקשר בשירשור, וכבר לא היה שייך שאני אקרא את כ-ל ההודעות
שבשירשור! לא! אין לי כח לזה!
אז חלאס! חפרתם לי! בהזדמנות, אני יפרסם איזה מאמר שאני באמצע להכין, ושגם אליו אין לי כ"כ כח,
שעוסק בנושא הזה, ובעוד אלפי נושאים (הפרדה במחנה, סרטונים של בנות במשחקי אינטרנט/מסעי נטיעות, הפרדה
בהנא"ר, ושאר ירקות) ב"ה, המאמר עוסק בשורש של העניין! ולכן מקיף את כ-ל הבעיות (אני מקווה...)
לכן, חברים יקרים, אנא תרגעו, בבקשה מכם. אני מבין שהדעה שלי חשובה לכם, והיא תגיע בקרוב, עכשיו ביינתים, רדו ממני.

פסח כשר ושמח,
אהרל'ה.

נ.ב
סורי על העצבים, זה כבר נמאס, אני לא צוחק, כל אחד חושב  שהוא היחידי, אבל לא.
קיבלתי איזה שישים פניות שונות בדרכים שונות ומשונות.
חיימאושרים.

אבל עדיין אהרלה זאת לא תנועה של מיזרוחניקיםהאריאלניקהנאמן
אם המצב יהיה ממש גרוע, זה יועבר לרבני התנועה, והם יחליטו.
במחילה לא הבנתי מה אתה רוצה...!~אהרלה~!נתניה

לא הבעתי דעה, אז על מה כתבת 'אבל'?

וחוצמזה, מה יועבר לרבני התנועה? קיומו של הפורום?! נגיד.

אתה יודע מה, ונגיד שרבני התנועה יחליטו לסגור אותו, ואז מה יהיה?!

מישהוא יוכל לאכוף את זה?! יעיפו מהתנועה את האנשים שיחליטו להיכנס לכאן כנגד החלטת רבני התנועה?!

הרי רבני התנועה החליטו בעבר החלטות שההנא"ר בחרה להתעלם מהן..

אז אתה חושב שרבני התנועה, .א. יעסקו העניין? .ב. יחליטו החלטות בעניין?! .ג. היאכפו החלטותיהם?!

סורי, לא נראה לי שזה מזיז למישהו..

אהרלה, אפשר בפשטות לפנות למשה ולומר לו לסגורהאריאלניקהנאמן

את הפורום..

ועכשיו ממש עצבנת אותי.!!!!! מה אנחנו בנ"ע שלא שמים על רבנים?!!!  מה זאת ההתייחסות הזאת? כן!!! אם הרבנים יאמרו לסגור את הפורורם אז סוגרים את הפורום, אנחנו דוסים, ולא קבוצה של מיזרוחניקים שמעבירים פעולות בשלישי ושבת.

בנוגע לא. אם אנחנו נפנה לרבנים אז זה יעסיק את הרבנים, אם אנחנו נשב ונאמר ואללה עדיף בלי רבני התנועה.. אז באמת לא זה ולא כלום מהתנועה יעסיק אותם.

ב.כן רבני התנועה יחליטו החלטות בעניין, אם נפנה אליהם (עי' סע' א.) ואנחנו מתוקף תנועתינו 'תנועת אריאל' מחויבים להשמע ולעשות כדבריהם.

ג. אם תהיה רציני ותחליט אתה המנהל לפנות למשה ולבקש ממנו לסגורר את הפורום, ושזה על דעת הרבנים, ועל דעת התנועה. אז כן הוא יסגור, ולא ממש אכפת לו להוריד פורום אחד מהרשימה...

אהרלה, א ני מצעטר, אבל הרמה הירודה שלפעמים בוקעת מהפורום הזה זועקת לשמים (למה בן צריך לשאול, בכלל בת באיזשהוא פורום וק"ו ב"ב של ק"ו בפרורם תח"ב "היי פלונית איפה היית כ"כ הרבה זמן" או כל מיני מילים שהצניעות לא מעטרת אותם.. ובמחילה אהרלה אף אחד לא צריך לדעת אם מי תרצה להתחתן או לא (גם זה לא כ"כ צנוע) דייי הגיע הזמן לסגור את הפורום, ולהתחיל להיות ראש גדול. הרבנים יעסקו בזה אם אנחנו נשתף אותם, הרבנים יחליטו בזה אם אנחנו נערב אותם, ואם אנחנו באמת שונים התנועה של עם - אזי גם יאכפו (כן אתה תאכוף) את החלטותיהם)

חברה בואו נפסיק להיות נגועים בחטא המיזרוחניקיות, ובואו נחזיר עטרה ליושנה ונהיה תנועה של דוסים, דבר שהפורום הזה רק הרס...

ד-נ-י-א-ל-! !!~אהרלה~!נתניה

אולי די לקטלג?! אולי מספיק?! די לקטלג את עמ"י.

מה הקשר מזרוחניקים?!

"אנחנו דוסים"?! מי דוס?! מזה דוס בכלל?! אולי אנחנו מזרוחקנים?! אולי ליטאים בכלל?! אולי חרדלניקים?! אולי חבקוקניקים?!
רגע, יש מצב שאנחנו ברסלברים?! (אני לומד קצת ליקוטי, אז מה אני?!)
למה לקטלג?! למה להשמיץ?! מה בנ"ע קשורים בכלל לדיון עכשיו?! מה הכנסת אותם?!

סלח לי דניאל, אתה מדבר בלי קשר.

אנחנו שומעים בקול הרבנים.

מה שאתה לא מבין זה, שלא יהיה ניתן לאכוף את זה.!

כל עוד יהיו אנשים שירצו בקיומו של הפורום, הוא יהיה קיים (א. משה לא חייב לשמוע בקול רבני תנועת אריאל, ב. אפשר להקים פורום במקום אחר)

זה מה שהתכוונתי להגיד לך!

ואין אפחד שיוכל להילחם בזה! הפורום יהיה קיים, כל עוד אנשים ירצו בקיומו, ללא קשר להחלטת רב כלשהו!

נגיד שהרב בצלאל/ברמסון יחליטו על סגירת הפורום, יקום מאן דהו ויגיד, שעם כל הכבוד לרבני האלו, הם, אינם פוסקיו, והוא לא
מחוייב להחלטותיהם. אי לכך, הוא מקים פורום חדש. ובעקבותיו, ישובו וליכו אלה שמעוניינים בקיומו של הפורום.

אין, ולא תהיה אף פעם, שיטה, לאכוף את החלטות הרבנים על מי שמלכתחילא מעוניין בדברים הפוכים.

ואתה טועה ידידי דניאל, זה לא יעסיק את רבני התנועה.

דניאל, בעיקרון, אתה צודק, הרמה פה לפעמים ירודה. (ואף אני חוטא לא אחת בהיסחפות אחר הדברים הנ"ל..)
אבל, בן ששואל בת, שאלה באופן ישיר, לא פסול בעיניי. הוא לא עובר על שום איסור, והוא לא 'מזרוחניק' כהגדרתך.
הפורום ב"ה יושב טוב על בסיס ההלכה, אין פריצות כמו שאתה בכח מנסה לצייר, אין פה גילוי עריות כמו שאתה מנסה לתאר,
אתה לא שם לב ידידי, אבל אתה מעט נסחף...

מועדים למולפטה.

הוצאת דברי מהקשרםהאריאלניקהנאמן

יהיה ניתן לאכוף את זה בפשטות. וסמחילה זה שיש איזשהוא מישהו שרוצה פורום כדי להתכתב עם בנות, בשביל זה יש את ברש"צ את בנ"ע, לא צריך להכניס את תנועת אריאל לתוך כל הטומאה הזאת. שלא יעשה את זה דרך השם של תנועת אריאל, וככהאוכפים את זה.

אם מישהו ירצה להקים פורום אחר, שיקים, אבל שלא יהיה לזה קשר לאריאל, אני לא יכול למנוע מאף אחד לחטוא, אני יכול למנוע שה'חטא' הזה לא יהיה באמתעות השם\ הסמל\ הסיסמא שלתנועה.

כן הוא מיזרוחניק, כי באריאל לא אמורים להיות דברים כאלה, ולפני שהיה פורום לאריאל לא היו דברים כאלה.

אויי לאאאפוש

בס"ד

מה אתה חושב? שאם לא היה הפורום לא הייתי מדברת עם בנים?!?

שטויות והבלים....

אדון יקר, בפשטות, אתה טועה.!~אהרלה~!נתניה

קודם כל, איפה בחזון התנועה/באידיאלים של התנועה כתוב שלבן אסור לדבר עם בת וההפך?!

מה אתה מגדיר פורום התנועה??! אולי התנועה מכילה בתוכה כמה סוגים של אנשים?!

אולי יש גם מזרוחניקים בתנועה?! (אני שונא ת'מילה הזאת, ובכלל לדעתי, אני ואתה מגדירים אחרת את הפירוש שלה)

מי קבע שתנועת אריאל מוכרבת אך ורק ומדוסים וחרדים?! הלו! צא הריבוע! החיים זה לא שחור ולבן!!

יש עוד אנשים שחיים איתך בתנועה!!!

דניאל אדרי הצדיק..tomerittal

לה"ו

תקשיב.. אחינו היקר.

בכל השרשור הזה הכי הפריע לי הזלזול שלך. איך שאתה מזלזל ב"מזרוחניקים" [שעדיין לא הבנתי איך אתה מגדיר אותם..בנ"ע? גם בהם יש קבוצות שונות ומשונות. וגם אני שונא ת'מילה הזאת כמוך אהרלה]

לעניות דעתי, הזלזול הזה שאתה מזלזל בהם, יותר גרוע מה"מעורבות" שיש בבנ"ע. פגיעה בבני אדם יותר חמורה מפגיעה בקב"ה. [ומי אני שיגיד לבייניש כמוך אתזה]

אז בבקשה.. במיוחד עכשיו, בזמן הזה [תלמידי רבי עקיבא] בואו נשתדל יותר להקפיד בבין אדם לחברו.

תומר, קבל ח"ח!~אהרלה~!נתניה
כפרעלייך!!!מיסטר דום
וצודק ב-100%
מסכים עם כל מילה!*^שלמה-בת-ים^*
לא באמת יודעים מי זה בן ומי זאת בת- סתם חפרנית!אנונימי (פותח)

צפת- שולטות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחרי כמה זמן כן יודעים...האריאלניקהנאמן
האריאלניקהנאמן, כנס!המלכה של העולם

מה השורה הזאתי שכתבת שבנ''ע לא שמים על הרבנים שלהם?!

מאיפה אתה ביכלל יודע?!

היית פעם בבנ''ע שאתה יודע אתזה?!

כי זה לא נכון!

אתה באמת מעצבן!

ואם למישו כאן ישבעיה שאני מגיבה, אז האדון הנ''ל גם מגיב בפורום בנ''ע,

וליפעמים הודעות שממש מתסיסות!

אז תגיבי במקום הנכון ואז הוא יוכל להגיב לך בהתאם.פגזניקית גאה!
חבל סתם לנצל"ש.
אהרל'ה וסרמן,*מוריה 2*

בס"ד

בגדול אפשר לומר שהפורום הזה לא לרוח התנועה בכלל. ואם זה לא מספיק נאמר את זה יותר ברור גם לא לרוח ההלכה!

מי שרוצה צ'ופר, פעולה לא יודעת מה יכול להיעזר בחבר, מדריך, חברים. אפשר גם  לחשוב קצת יצירתיות לא הרגה אף אחד וביננו זה לא מסתכם רק בזה ושאף אחד לא יספר לי סיפורים.

פעם פורום היה יותר יצרני היו דיונים על רמה אז היה מקום להשאיר אותו אבל עכשיו הוא לא כזה, הוא הפך למקום שבו מספרים חוויות וצחוקים וירידות אחד על השני... מקום התבטאות לכל המחשבות שעוברות לך בראש.

לדעתי הרע מרובה על הטוב הפורום הזה מעודד לפעמים דיבורים מיותרים וקלות ראש. אני אישית חושבת שבגיל הזה של התיכון זה לשחק באש. אבל כל אחד ומה שהוא חושב...

ב"הצלחה. 

אז איפה אתם,תפוזה 1

בס"ד

כל אלה שקופצים לכתוב פה בפורום רק כשמדובר בביקורת?

למה ביומיום הרגיל אתם לא מנסים להעלות פה את הרמה?

כי ב"ה יש לי מספיק דברים על הראש לעשות*מוריה 2*
חוץ מלהיכנס לפורום תורת חיים בעוז.
וכשיש ביקורת אז כן אפשר להיכנס?פגזניקית גאה!
סליחה, אבל זה שטויות.
ורק כשצריך להתלונןתפוזה 1

בס"ד

על מה שהולך פה, הדברים על הראש נעלמים לרגע ומתפנה זמן לפורום?

ב"ה אני זוכה לקדם את התנועה בדברים אחרים*מוריה 2*

וחדל חפירות כי אין לי כוח להתווכח.

שב"ש.

גברת מוריה!!~אהרלה~!נתניה

עם כל הכבוד לך, באמת, זה לא בסדר מביחנתך, להיכנס רק שצריך להעיר ולתת ביקורת.

אני מסכים שהרמה מעט רדודה בזמן האחרון, (לצערי כבר יותר מידי זמן..) ואנחנו (אני ענת, ועוד כאלה שאכפת להם) מנסים להעלות את הרמה, להילחם כדנג אלו שמנסים בכח להוריד אותה.

אתה מוזמנת בשמחה, לבא ולעזור. ואם יש לך ביקורת, נשמח לשמוע אותה, אם היא תגיע מהמקום הראוי ובצורה הראויה,
ולא מתוך התרסה, או רצון נטו לתקוף.
ואם את תהווי חלק פעיל בפורום הזה דעתך תשמע, אך שוב, כמו שאמרו, אם את באה רק כדי לתת ביקורת, אז תודה, אבל
אנחנו לא מעוניינים לשמוע.

לגביי מה שכתבת.
אני לא מוצא את הפורום נוגד את ערכי התנועה, ובטח שלא את ההלכה.
ומי שצריך צ'ופר או פעולה, יכול להעזר בחבריו, זה נכון, אבל הפורום מציע עוד כלי עזר למתן פעולות, ו/או התיעצויות
לגבי בעיות שצצות מידי פעם עם החניכים וכד'..(אין לי כח להרחיב עכשיו)

שבת שלום.

אני מתה על המילים הגבוהות של כולם פה!אפוש

בס"ד

הפורום בירידה..

כולנו יודעים את זה..

ואולי הוא לא נוגד את ההלכה..אבל גם לא לגמרי איתה...מבינים מה אני אומרת נכון?!? מין ראש קטן כזה...של כולנו..(גם אלו שיוצאים בהצהרות ..)

ואני חושבת שאנחנו צריכים החלטה משותפת של כ-ל חברי הפורום-על כללים ברורים..ושכל אחד (וכן אני אומרת גם על עצמי) ישמור על דיבוריו... ז"א כיתוביו...

בצלב"א

אפוש

נו! אז גם את מסכימה שצריך להעלות את הרמה?!!~אהרלה~!נתניה

אז חלאס.

למה לחפור.

אני איתך.ישי ויזנר
לפחות עם החלק הראשון של מה שאמרת.

בנוגע לחלק השני- מצטער, אבל אני לא חושב שזה יהיה יעיל...
אז יאללה ת'כלס...אפוש

בס"ד

להתחיל לבצע..

מנהלים מעונינים לקחת על עצמכם את ענין ה"כללים"?

ישי,

מה השלב הלא יעיל??

בצלב"א

אפוש

[איך מתאים לו להסכים רק על השלב שהפורום בירידה..]פגזניקית גאה!
נו באמת אהרלה, זו לא טענההאריאלניקהנאמן

כי במחילה כמו שאין לי שום זמן להכנס לפורום, כשאני בישיבה, כך לאף בוגר אחר אין זמן ועניין לעשות את זה, כי בלכתחילה אין תנועת אריאל זקוקה לפורום. זאת ועוד גם אם יהיו כאן אנשים רציניים אין זו ערובה שהפורום יהיה יותר רציני, שכן כשאליעד היה מנהל, והיו פה את שמעון אליסף ועוזיה, למרות שאף אחד מהם כמעט לא היה מחובר אלא לעתים רחוקות, אעפ"כ היתה רמה, אז מי אמר לך שאם יהיו פה חברה רציניים (ביטול תורה, וכו וכו וכו) הרמה תעלה, צא מהסרט כי היא לא.

מה גם שודאי שאין זו סברה חזקה, כי לא אתה ישבת וחשבת עליה, אלא פשוט השתמשת בסברא של מישהי אחרת, וסברא כזאת הינה חלשה מיסודה.

ואם כל המטרה היא להשיג צ'ופרים ולדבר עם חניכים חב"ב ובוגרים אז למה צריך שהפורום יהיה מעורב? אם יש מספיק בנים כדבריך כדי להחזיק פורום נפרד אז למה הפורום מעורב... 

דניאל זה לא הסברה!~אהרלה~!נתניה

אתה מוזמן להביט במכתב פתיחה הנעוץ בתחילת הפורום..

סתם המשכתי את הסברה שלה..

ואואו נראלי שדניאל ואהרל'ה---אפוש

בס"ד

שניכם צריכים לסגור ת'חשבונות הפרטיים שלכם אחד עם השני..

כי אני בהחלט רואה עויינות...חחח

שיהיה ב"הצלחה לכולם!

עויינות?! אמממ...!~אהרלה~!נתניה

אני לא רואה/מוצא פה שום עויינות..

ישנם מחלוקות, וזה טבעי ולגיטימי...

גם שום חשבונות פרטיים אין פה..

אני חולעל הרב אדר(י), ואין לי נגדו שום דבר אישי ח"ו.

הכל (אני מקווה) ברוח טובה..

ודאי וודאי, ח"ו, אין לי שום דבר נגד הרה"ק אהרוןהאריאלניקהנאמן
האדמו"ר מנתניה, שליט"א. הכל באהבה
חחח שמחנו לשמוע...אפוש
אורה- היזהרי בדברייך...חרות(=אחרונה

עד כאן!!! לא להעליב בפורום...

חוץ מזה אני באמת לא מבינה למה יש בעיה להתכתב עם בנים כשכולם רואים את זה...

ואני חושבת שיש פה גם סינון, לא ?!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך