מי שלא רציני שלא יטריח עצמו בכלל..barak891
בס"ד
ברור שאם תשאלו כל אחד שבסביבה שלי הוא ישר יגיד לכם שאין בי שום חשש של מלכתיות אבל דוקא בשבת האחרונה יצא לי לדבר עם מישהו בעניין הזה.

למה קמה מדינת ישראל דוקא לפני 58 שנים? אני בטוחה שכל מי שעשה בגרות בהסטוריה יכול לספר לי שהיא קמה כי היו צריכים מקלט לכל אלה ששרדו את השואה ועוד כל מיני מהלכים פוליטיים שהיו בעולם אבל בנינו אפשר לשאול יפה מאוד למה היא לא קמה אחרי גירוש ספרד או אחרי אפשרויות רבות אחרות??
הרי ברור שהיה כאן מהלך אלוקי! עצם הקמת מדינת ישראל לפני 58 שנה זהו נס!

מי שלא מסכים זה העניין הניסי שלא ימשיך לקרוא בכלל כי חבל על הזמן שלו!

אם אנחנו ממשיכים עם העניין הזה שמדינת ישראל היא עניין ניסי אז אנחנו מאמינים שזה דבר טוב מיסודו ואפשר כאילו להמשיל את זה לילד שנכון שלפעמים הוא עושה מעשים רעים אבל הנשמה שלו טובה. כלומר, עצם הרעיון של המדינה הוא דבר טוב. אולי המעשים שלה רעים אבל עצם היותה- זה כן דבר טוב, הנשמה שלה טובה..
בנוסף לזה אנחנו, כולנו יודעים שבבא היום המדינה שלנו תהיה דבר טוב, תהיה מדינת הלכה שמכוונת עפ"י דרך ה' ודרך התורה. אין ספק שעכשיו אנחנו בתהליך של הדבר הזה אז איך אנחנו יכולים לנטוש באמצע??

נמשיל את זה שוב לילד הקטן; אם לדוג' אנחנו רואים אותו עושה מעשים רעים בידיעה שהנפש שלו היא טובה, והקב"ה מבטיח לנו באמת שעוד נגיד14 שנים הוא יהי ממש עילוי שכל אמא פולניה תתגאה בו, אבל עכשיו לצערינו הוא מתנהג לא יפה- אנחנו ננטוש אותו ונגיד לעצמינו טוב, נחזור אליו עוד 14 שנה כשהוא יהיה בן אדם?? אם כן איזה הורים אנחנו?!

אנחנו לא יכולים לנטוש עכשיו את העניין של מדינת ישראל וללכת ראש בקיר על הרגע, על עכשיו. בתור ציבור יהודי אסור לנו ללמוד מחוקות הגויים וללכת בדרכם, שהכל הם רוצים שיהיה להם ביד ועכשיו. אולי אנחנו צריכים ללכת בעניין של טווח רחוק? עכשיו אני אגיד מילים ממש אבל ממש ממש ממלכתיות אולי אנחנו צריכים לעשות 'פנים אל פנים' לדוג'? שוב, לעבוד על הטווח הרחוק.

מה אתם חושבים?
בצלב"א.
אני לא רואה פה שום ממלכתיות.yehciel666

מה שאת אומרת זה שאנחנו מתנתקים מהמדינה, אבל היחידים שעושים את-זה זה אלה מיזמת יהודה, ואנחנו (אני בכולפון) לא כאלה...

נמשיך להתגייס לצבא, נמשיך לעשות פנים אל-פנים (וכן, אני עושה- למרות שאני פנאט), וגם נמשיך למתוח ביקורת הכי חריפה שאפשר על הממססד הרקוב הזה- וכן, צריך להחליף אותו! צריך להחליף את השלטון, צריך להחליף את מערכות המשפט הרקובות האלה, וצריך לעשות ניתוח שורשי לצבא הזה שיחזור לתפקד כמו שצבא צריך לתפקד!!

א"א להגיד, בואו נמשיך והכל יהיה בסדר, אנחנו נמשיך, עם עוצמות, ועם אמירה ברורה שאנחנו נוביל את העם הזה בדרך הנכונה, נוביל את הנוער, נוביל את העם בדרך התורה! נתפוס את ההנהגה, ואז נוכל לתקן עולם במלכות שד-י!

איך עושים את-זה בדיוק? ממש לא קל ועם עבודה של עשרות רבות שנים (ואולי אף יותר)... ואם הייתי יכול, הייתי גם כותב את-זה... אבל זה ארוך ולא פשוט.........

בתפילה לשלום המדינה אומרים "ראשית צמיחת גאולתינו". אצלנו אומרים "יסוד גאולתינו"- וההבדל, שכשאומרים שאנחנו ראשית, אז אנחנו כאילו ילדים קטנים (כמו שאמרת) וכשעושים טעויות, אז אומרים לא נורא, אנחנו קטנים ולא מבינים, אבל יסוד, זה כבר אמצע הגאולה, עמוק בתוך תהליך הגאולה, וא"א להגיד שאנחנו קטנים ולא מבינים, אלא כשיש טעויות צריך לזהות אותם ולטפל בהם! אסור לסלוח על כאלה דברים, ולהגיד לא נורא, יהיה טוב! צריך למתוח ביקורת ולעשות כל שביכולתינו לתקן!

יה"ר שנזכה לשמוח ולהמשיך להתקדם מהר לכיוון הגאולה...........

אז מה עושים פעם הבאה?barak891
הולכים לדברים כמו בעמונה או שלא?

בצלב"א.
ממשיכים להאבק.yehciel666

אבל צריך לדעת איך להאבק.... יש לנו רבנים, שרואים את המציאות בצורה יות טובה מאיתנו, והם יובילו אותנו.

ונמשיך להתפלל שלא נגיע לפעם הבאה כזאת.!

צריך להקשיב יותר לרבנים גם אם זה קשה ומבלבל...מיכל160
הממשלה הזאת לא תתפקח, להפך היא רק נשחקת..ברוריה מהגושאחרונה
צריך רק להחליף ת'ראשים שלה, הבעיה שזה קצת קשה.. ולבנתים נמשיך להאבק- הם רוצים להפיל אותנו וצריך רק להראות להם שאנחנו לא נופלים (הם משתגעים מיזה..)
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך