אולי אצטרף באמצע אולי אגיע |שיעול| רק לשבת.
קניתי את הקרטריון |קינוח אף| לאמת הקרטריון למוסר ואת כארי יתנשא (@לך דומיה תהילה, תודה) במחיר טוב |קינוח אף|(85, שניהם יחד)
פורי פורים פורים לנו- יומיים פורים.
הרגשת החמצה |שיעול| |שיעול| |שיעול| |שיעול| |שיעול|ותכף |קינוח אף| פסח....
שבת היה נפלא. אכלתי אצל בת דודתי ובעלה שהוא יצור מקסים ביותר והילוד שלהם מתוק משאר ולדי אדם.
בכללי אני אוהב את המשפחה המורחבת שלי. |שיעול| |שיעול| |שיעול| |שיעול| |קינוח אף| אנחנו לא גדולים מי ישמע אבל בעה"ר, אולי אין הרבה כמות אבל איכות, פייי.... אני צריך לפגוש את ינון ואת אמיתי. הרבה זמן לא נפגשנו, |קינוח אף|אממה? עכשיו כולם בצבא (@לך דומיה תהילה |קינוח אף|@לך דומיה תהילה, תודה!) אוף. הציונים האלה, לא יכלו לקחת אחד אחד?! עוד לא עכלתי שאחי התגייס (לפני חמישה ימים)...
נו נויש.
עכשיו אני מרגיש דפוק, תיאלצו לסבול ממני קצת....

@ירא שמים! (בא נסכם שאתה תתייג את |שיעול| |קינוח אף| אחיך וזהו, איך אני משמר את הקשר שלכם)
@עוד אנשים שכיף להיות איתם...
נפגש כולנו בבין הזמנים? אולי גם "לך דומיה תהילה" יפתיע אותנו?
רעיון- שיעור בסוגיות כתיבה בחול |שיעול| |שיעול| |שיעול| המועד, הסתכלות באישה רוקה/נשואה בעלמא וסתמא והופעת אישה מול קהל, סדנה מעורבת וכו' ביום של מפגש היוצרים, לני המפגש (אם כי כנראה |שיעול| המפגש יהיה מוקדם מדי) (או אולי הוא לא בחול המועד? יש לו תאריך?) בישיבת לנתיבות ישראל (שזה מרחק הליכה ממקום המפגש).
רעיון ב- התועדות (אני לא בטוח שאני בשל לארגן משהו נפרד אבל נראה. השאלה היא כמה יבואו מכל מין,אבל שוב- ההרגשה שלי היא בנים בלבד בינתיים |קינוח אף| ולא נפרד)
אולי נעשה משהו ביד בנימין עם הרב טל? מה אתם אומרים? נראה.
היי, מאוחר |אפצ'י| |קינוח אף| לילה טוב |שיעול| |שיעול| |קינוח אף|.

|קוף|
- לקראת נישואין וזוגיות