אני 8 חודשים אחרי לידה..
חשבנו עכשיו למנוע כמה שנים.
ב-ה הבית מלא ילדים, עשיה, מלא מלא מה לעשות- שלא נגמר..וכל אחד צריך תשומת לב, ולגדול שמח ומיוחד, לא עוד אחד מהעדר..
כל אחד עם צרכים שונים, והי-אנחנו רק שניים על 7 ילדים שיהיו בריאים!... בקיצור, לא חסר.. והעומס הרב- שהחלטנו למנוע. בייחוד שהריון ולידה- ואחרי לידה(חודשיים ראשונים סיוט...אבל אחכ- אהבה ושמחה עצומה. והשקעה....)
אוקיי. אני מונעת.
אבל...
אני מוצאת את עצמי מתגעגעת.
להיות בהריון.
ללדת.
כל המהלך המדהים הזה. (ובהריון- כשקשה לי- אני רוצה ר-ק לא להיות בהריון.........מחכה תמיד שיגמר, ופוחדת מהלידה, וכו וכו)
אז איך אתן מסבירות את זה, שבשקט בשקט,כשאני לבד- מחלחלת לי התחושה הזו-
שאני רוצה להיות בהריון שוב.
אני כל כך אוהבת את הילדים שלי. ברמות. כל אחד מהם זה הדבר הכי מדהים שקיים.
מצד אחד- עוד כזה יהלום- וואו.
מתד שני- אני רואה כמה לא פשוט לגדל אותם. כמה שהם גדלים יותר- כך יותר מורכב. וכל אחד שונה וצריכים אמא ואבא שפוים(לא שפוכים מהריון.....ועסוקים בלידה...)
ופרנסה שלוקחת המוווון,
אז נכון, הכי נכון עכשיו זה למנוע. אני בסכה בת 33. וב'ה שבעה ילדים זה חתיכת זכות וברכה, ועמל....
ויש לפנינו עוד שנים טובות להיות בהריון...למרות שבסכה שנינו מסכימים ששמונה זה מספיק.. אז עוד אחד, בע'ה, בהמשך. אולי עוד חמש שנים....
ועוד סיבה-אם עכבתן אחריי...- שעד עכשיו הייתי עקרת בית, לא רוצה לדים את אהבות חיי אצל שום מטפלת שהיא.. וגם בזה יש תקופות של עליה ושל ירידה...במצב רוח..
אז חשבנו עכשיו למנוע- ושסופסוף אצא. לעבוד, להמשיך לתואר שני.. משהו.
וזה שוב יתקע אותי. כי גם אני בסוג של מיצוי בבית.. מצד שני לא רוצה לשים אותם אצל מטפלת.....
טוב, רק משתפת.....
מעניינת הכמיהה להריון..
מעניין מה היא אומרת.......

(אני האנונימית מהתגובה למטה)