עולם משוגע.אור חדש!

טוב השלמתי עם זה נו בסדר. כנראה מגיע למי שמגיע..נוסעים טרמפים מציקים בעצם לא כזה מגיעים לחציו 

וכמובן שזה הה מיותר לחלוטין. אבל נו קנס וכל הדברים הלא הכי אמיתיים הללו... טוב נו אבל אני צכה לקחת

אבל אם אני כבר ככה ככה אז עד הסוףף.. אני לא נשארת בשביל שלא יתפרק אני יודעת טוב מאוד שאני זאת שמחזיקה

וסוגשל מנהלת וזה מצב שמאוד מציק לי אתם לא תתחננו שאני יחזור. אם אני חוזרת זה רק מעצמי.

בנתיים אני בהפסקה!!!!! מה לא ברור?? אני אוהבת אותה מאוד אבל זה מציק מציק.

ישלהם מזל מזל גדול שישפה אחד שמחזק אותי בעניין מזל ענק!! אתם לא מבינות בכלל עד כמה אני

משקיעה בזה בכלל!!!!!!! כן עם כמה שאתן אומרות שכן ואתן יודעות לדבר מזה יפה מזה יפה אבל זה לא

אני לא מרגישה שישנה מספיק הערכה והבנה והכלה אחרת לא היו לי בכלל ספקות בעניין. מה אתן

עושות בשביל זה?? כמעט כלום לעומתי. אוף אולי כן ואני לא יודעת ואני סתם ככה. אוווווףף.

טוב יהיה בסדר יהיה.

..אור חדש!אחרונה

הוא אמר שזה אש ושלא רואים אותה אבל תכלס מה חשבתי שהוא יגיד? לעזוב.

כן והוא עלה על הנקודה שזה לא רק בגלל הנסיעה זה מה שקורה בפועל. עצה מהצד אל תפספסי אותו. אה וואלה!!! באמת?? לא כי זה תחביב שלי לנסוע באוטובוסים לבכות

ולאכול חמצוצים. והוא יגיד לו משהו אני יודעת ובטוחה בזה כמעט. אולי זה יעזור ואולי זה לא אבל אם לא היה לי מספיק פאדיחות איתו אז עכשיו זה בגדוללל!!!!! יש איזה כיפלי אני יצא מזוככת מזוככת מהשנה הזאת כמה בושות. כמההההה.. ממש מקווה. היה מת שתהיה לו אחת נונו.. זה ברור שאני לא יכולה לעזוב אבל אוף זה מתוסבך. אבל זה גם ממש טוב שזה קרה כי זה נתן לי קריאת כיוון לעוד כלמיני דברים אחרים השם הטוב מתחיל להוריד לי תובנות שלא הייתי מגיעה אליהם לבד. לאט לאט זה קורה עם הרבה תפילות. אבל זה לא כל הרעיון רק פתירת הבעיה רוב העניין הואהעבודה התמידית שלזה לצערי עוד לא הצלחתי להגיע כל כך. מזל שיש לנו אותה לפחות אין אני מקבלת פה מתנות שהרבה אחרות היו ממש שמחות לקבל ואני כמעט ולא מעריכה טוב אולי כן אבל לא מספיק זה בטוח... מחר הולכים למעיין איזה כיף. איתם בי לעולם. ולוכפת. קצת לנצל פה לא יזיק בכלל. אהיי.. טוב מעניין אם הם חזרו כבר או לא. בכ"מ נראה לי שזה ישאר שם עד מחר. לפחות. סתם לא חס וחלילה. אוף שלא יחזרו עד אחת. זה יהיה מקסים. 

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך