עולם משוגע.אור חדש!

טוב השלמתי עם זה נו בסדר. כנראה מגיע למי שמגיע..נוסעים טרמפים מציקים בעצם לא כזה מגיעים לחציו 

וכמובן שזה הה מיותר לחלוטין. אבל נו קנס וכל הדברים הלא הכי אמיתיים הללו... טוב נו אבל אני צכה לקחת

אבל אם אני כבר ככה ככה אז עד הסוףף.. אני לא נשארת בשביל שלא יתפרק אני יודעת טוב מאוד שאני זאת שמחזיקה

וסוגשל מנהלת וזה מצב שמאוד מציק לי אתם לא תתחננו שאני יחזור. אם אני חוזרת זה רק מעצמי.

בנתיים אני בהפסקה!!!!! מה לא ברור?? אני אוהבת אותה מאוד אבל זה מציק מציק.

ישלהם מזל מזל גדול שישפה אחד שמחזק אותי בעניין מזל ענק!! אתם לא מבינות בכלל עד כמה אני

משקיעה בזה בכלל!!!!!!! כן עם כמה שאתן אומרות שכן ואתן יודעות לדבר מזה יפה מזה יפה אבל זה לא

אני לא מרגישה שישנה מספיק הערכה והבנה והכלה אחרת לא היו לי בכלל ספקות בעניין. מה אתן

עושות בשביל זה?? כמעט כלום לעומתי. אוף אולי כן ואני לא יודעת ואני סתם ככה. אוווווףף.

טוב יהיה בסדר יהיה.

..אור חדש!אחרונה

הוא אמר שזה אש ושלא רואים אותה אבל תכלס מה חשבתי שהוא יגיד? לעזוב.

כן והוא עלה על הנקודה שזה לא רק בגלל הנסיעה זה מה שקורה בפועל. עצה מהצד אל תפספסי אותו. אה וואלה!!! באמת?? לא כי זה תחביב שלי לנסוע באוטובוסים לבכות

ולאכול חמצוצים. והוא יגיד לו משהו אני יודעת ובטוחה בזה כמעט. אולי זה יעזור ואולי זה לא אבל אם לא היה לי מספיק פאדיחות איתו אז עכשיו זה בגדוללל!!!!! יש איזה כיפלי אני יצא מזוככת מזוככת מהשנה הזאת כמה בושות. כמההההה.. ממש מקווה. היה מת שתהיה לו אחת נונו.. זה ברור שאני לא יכולה לעזוב אבל אוף זה מתוסבך. אבל זה גם ממש טוב שזה קרה כי זה נתן לי קריאת כיוון לעוד כלמיני דברים אחרים השם הטוב מתחיל להוריד לי תובנות שלא הייתי מגיעה אליהם לבד. לאט לאט זה קורה עם הרבה תפילות. אבל זה לא כל הרעיון רק פתירת הבעיה רוב העניין הואהעבודה התמידית שלזה לצערי עוד לא הצלחתי להגיע כל כך. מזל שיש לנו אותה לפחות אין אני מקבלת פה מתנות שהרבה אחרות היו ממש שמחות לקבל ואני כמעט ולא מעריכה טוב אולי כן אבל לא מספיק זה בטוח... מחר הולכים למעיין איזה כיף. איתם בי לעולם. ולוכפת. קצת לנצל פה לא יזיק בכלל. אהיי.. טוב מעניין אם הם חזרו כבר או לא. בכ"מ נראה לי שזה ישאר שם עד מחר. לפחות. סתם לא חס וחלילה. אוף שלא יחזרו עד אחת. זה יהיה מקסים. 

אולי בימים הקרובים-המלקושזית שמן ודבשאחרונה
למישהו יש את הפיבלמנים של ספילברג?אוראלססס

חייב דחוף.

נסיון פעילקפיץ

נסיון פעילקיבוצניקית

(בייניש)

..קיבוצניקית
(בינייש)
הצליח?זיויקאחרונה
מדהים שהמקום הזה עדיין קיים.בן-ציון

הרבה התחיל כאן.

כתיבה ופריקה ודברים חדשים, אנשים חדשים

מסגרת שונה לתקשורת.

לילות קרים, שיחות ארוכות שעוברות בהרבה מקומות אבל בסוף משאירות טעם מר של אכזבה וכמיהה.

ציפיות, בלי מקור. פרשנות, רצונות ודמיונות.

נגמר מהר או לאט, אבל בעצם בכלל לא התחיל.

או לא נגמר באמת, עד שנגדע. ואז שוב, מבליח, מצפה-מתאכזב-שוקע, נשאר לבד.

ובסוף הכל חוזר לאותה הנקודה, אותה הכמיהה, אותו החוסר.

מה שמילא אך ייסר ובכל פעם היה בלב חצוי, רק הגביר את הרצון בכל פעם.

קוראים לזה בכל מיני שמות - בדידות, חוסר בחום ואהבה...

רכבת הרים של רגשות, חיים שלא ממשיכים בשום כיוון למשך תקופה ארוכה.

בכל פעם משהו אחר בא ומתחיל הכל מחדש.

אין סוף. בסוף זה רק אני.

(בהחלט מדהים שקיים.ענבלאחרונה
בס"ד

שלום בנצי 👋)

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מישהו?האר"י פוטראחרונה

אולי יעניין אותך