אם מישהו פה מתעסק בזה: מה אתם מתכננים, מה התוכנית שלכם?
פורום עצמאיים ועסקים קטנים
בהנהלת:
מכתב פתיחה
אשמח לרעיונות לקייטנה פסח של משרד החינוךציפורי
ממ..קצת ממה שהבנתי שיהיה אצלנו בגןנערת טבע
אני לא עובדת בקייטנה, אבל אילו דברים שהבנתי שיהיו..
* יום מים- משחק בבוץ, שולחן מים, ציור בצבעי מים וניסויי מים
* יום מדענים צעירים
* יום בישול
* יום ספורט
* יום מהאגדות- תחפושות, סיפורים ותיאטרון, הכנת בובות
* יום אוהלים
* יום מים- משחק בבוץ, שולחן מים, ציור בצבעי מים וניסויי מים
* יום מדענים צעירים
* יום בישול
* יום ספורט
* יום מהאגדות- תחפושות, סיפורים ותיאטרון, הכנת בובות
* יום אוהלים
בדיוק אתמול הצצתי שבפינטרסט, יש שם שפע רעיונות ליצירות,אמא שלה
פעילויות (חדר בריחה..) ועוד.
שווה הצצה.
גם באתר "ילדים בסיכוי", אתר "הלול", יש שפע רעיונות שחלקם לא דורשים הפקה והכנות..
אפשר לשלב גם לימוד יומי לפסח,מותאם גיל, או להכין יחד ערכה לחג- חבקי מפיות, חידון לליל הסדר, קערת סדר, כרית הסבה, חידות בציורים.. דברים שהילדים יכולים להביא איתן לחג.
שווה לברר גם מה עשו איתם כבר כדי לא לחזור על אותו דבר..
בהצלחה!
שווה הצצה.
גם באתר "ילדים בסיכוי", אתר "הלול", יש שפע רעיונות שחלקם לא דורשים הפקה והכנות..
אפשר לשלב גם לימוד יומי לפסח,מותאם גיל, או להכין יחד ערכה לחג- חבקי מפיות, חידון לליל הסדר, קערת סדר, כרית הסבה, חידות בציורים.. דברים שהילדים יכולים להביא איתן לחג.
שווה לברר גם מה עשו איתם כבר כדי לא לחזור על אותו דבר..
בהצלחה!
הפניניג אביביטולית
תחנות ספורט ויצירה אביביות בחצר בית הסםר
איזה גיל? גן/בית ספר וכו'...?ותן טל
המפעילים שלכם לא מספקים לכן ציוד?בלדרית
בפעם האחרונה שהשתתפתי בקייטנה קיבלנו חומרים ליצירות ובאו מפעילים חיצוניים מדי פעם, פעמיים בשבוע (קייטנת יולי). מעבר לזה היינו בשגרה הרגילה של הגן ויצאנו לחצר ושיחקנו כרגיל.
כל החומרים בגנים עקרונית מהציוד בגן.ותן טל
מעבר לזה יש הרשאה לקניות מסוימות במקום שנקבע על ידי המפעיל (לא סגור עדיין בדיוק כמה...)
יש חוג בכל יום מחמשת הימים של הקייטנה.
אבל ייתכן שזה תלוי רשות מקומית, כל רשות ומה שהיא מארגנת... זה אומנם כלל ארצי אבל עדיין לרשות יש הרבה משמעות.
יש חוג בכל יום מחמשת הימים של הקייטנה.
אבל ייתכן שזה תלוי רשות מקומית, כל רשות ומה שהיא מארגנת... זה אומנם כלל ארצי אבל עדיין לרשות יש הרבה משמעות.
כן, הייתי ברשות חזקה.בלדרית
מה שכן אני ראיתי שהגננת לא נותנת להשתמש במרבית הציוד של הגן. גם לא בצהרון.
הגננת של הקייטנה הייתה חושבת על רעיונות לפעילויות אבל לרוב משתמשים בציוד של המפעילים ליצירות.
הגננת של הקייטנה הייתה חושבת על רעיונות לפעילויות אבל לרוב משתמשים בציוד של המפעילים ליצירות.
הקייטנות היום הם חלק אינטגרלי משנת הלימודים.ותן טלאחרונה
הציוד של הגן הוא גם הציוד של הקייטנות, אלו ההוראות של משרד החינוך, ואותו דבר גם לגבי כל פינות הגן, אין למנוע פינה כזו או אחרת בקייטנה. השינוי היחיד הוא שמי שמעביר את הקייטנה זה צוות אחר או חצי אחר. זה שונה מעניין הצהרון ששם יש תקציבים מיוחדים לצהרון, וגם אז ברוב המקומות שאני מכיר זה לא שהגננת תאסור על שימוש בחומרי יצירה וכו בזמן הצהרון.
מחזה קולי לליל הסדרריקו
עבר עריכה על ידי ריקו בתאריך י"ב בניסן תשע"ח 13:43
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/