אני הולכת לכתוב על ענין רגיש.. מטשטשת פרטים על מנת שלא יזהו אותי ואת שאר הנפשות בסיפור.
יש לי ולבעלי זוג חברים שגרים מאוד קרוב אלינו. בעלי עובד ביחד עם הבעל. והאשה ואני חברות ככה שיצרנו קשרים חברתיים טובים בין המשפחות.
לפני שבוע בעלי דיבר איתי ואמר שהוא חושד בחבר שלו שהוא בוגד באשתו. בעבודה כל היום החבר בשיחות טלפון מחויכות עם מישהי ותמיד שבעלי מתקרב לאיזור הוא משתתק ומנתק. כל הזמן שהם יושבים במשרד החבר מקבל הודעות והוא מחייך חיוך קורן וממשיך להתכתב, כשבעלי מנסה לפתוח בשיחה או מדבר איתו, החבר מיד מחביא את הנייד וממשיך כאילו הכול כרגיל.
בעלי אמר לי את זה אחרי שאני אמרתי לו שאשתו של החבר (שהיא חברה טובה שלי) נראית על הפנים בזמן האחרון ואני לא יודעת מה עובר עליה ואז בעלי סיפר לי את מה שהוא מרגיש ורואה.
היום בעלי חזר נסער ואמר שבעבודה החבר לא שם לב שהוא שם ובעלי שמע את כל השיחה בינהם וזה לא היה נשמע טוב. הוא בטוח לא מדבר עם אשתו בשעות האלה ובעלי מרגיש שזה נוטה לבגידה.
השאלה שלנו, האם יש לנו מה לעשות בעניין? האם יש מה לחקור יותר או להניח לדברים להתפתח מאליהם. (לבעלי ולחבר יש קשר קרוב וגם לי יש קשר טוב לאשתו, אנחנו גם מכירים את המשפחה באופן אישי, את ההורים שלו ושלה.
אשמח לעצותיכם