נכון, לא טעיתם גרעין חב"ב!!!!!!!!!!!!!!!
חג פורים חג פורים חג גדול לילדים מסכות רעשנים נאי נאי נאי נאי נאי נאי[כן אני יודע, בקיאות ופילפולים<צ>]
קיצר יש המון ילדים שלא מכירים את החג.
חוגגים-כי כיף. כי כי כי כי כי כי כי-כך החבר שלי עושה.
כי כיף להשתכר[וסבל להשגיח על אלו המשכורים].
וכו'.
אנו תופסים יוזמה[ולכל החוצניקים בפורם ניתן להעתיק...] הולכים בלנ"ד לבתי ספר ומעבירים שיעור על החג.
אין פטורים, לא לארבעת הסניפים שיש להם קשר למועדונית[2 קמו 2 מארגנים]. לא לאלו המעבירים שיעורים בבתי ספר דתיים חלשים על תפילין ובר מצוה, ולא לכל אלו שלא הזכרתי[ויש הרבה פעילות שלא הזכרתי, מעין "תנא ושייר"[הסבר לבנים בלבד<צ, או שאולי לא>]
אה, וכמובן לכם שאר סניפי התנועה אשר לא קשורים לגרעינינו המדהים כולכם, בלי יוצא מן הכלל, מנסים לארגן את זה.
אפשר לשגע אותי במסר האישי בנושא.
נחשו על מה אני אדברדרדקי
33 הודעותדרדקי
קיבלתי מסרים מחכה ליותר, בע"ה עוד מעט יהיו גם לנו רעיונות. אני רוצה גם רעיונות כאן, חץ למעלה לא יזיק[הקפצה מוסוות]
*33 כניסות, סליחה...דרדקי
סתם ד"א...יוכי
נכוןדרדקי
אבל ברגע שאין תגובה אין סיבה שמשיהו יכנס יותר מפעם אחת.
אולי היו מקרים, אבל לפחות 25 כניסות[יש גם אנשים שקוראים בלי להיות רשומים...]
חחח..barak891
בצלב"א.
שרשור של האנשים מפעם?מוריונת
אזה שרשור?
את זוכרת את הנושא?
כאלה אני אוהבת!
אחלילה!
בצלב"א...
מטלה על כולםדרדקי
בעיקרון אין סניף שמקבל פטור מלצאת[גם מי שמחוץ לגרעין מרכז האדיר].
הבעיה היא שכדי שהפעילות תהיה טובה אנו צריכים הרבה רעיונות של הפעלות לילדי כיתות א-ו.
כל אחד ינסה לכתוב על פעילות אשר אורכה כ-45 דקות אשר תיתנן לכל שכבה בשכבות אלו בנושא החג.
בלנ"ד בקרוב אביא קצת מקורות. וגם בע"ה בלנ"ד מחר אני יכול להשיג מספרי טלפון ושמות בתי ספר בכמעט כל הארץ, כל מישהו[י] שחושב שסניפו יצא נא להודיע לי על מקום בו הוא רוצה לעשות את הפעילות.
צריך לחשוב על זה ש-barak891
אנחנו הולכים לעבוד עם ילדים שחוץ ממסיבת תחפושות עם הג'י.די הכי שווה בעיר, החג הזה לא אומר להם הרבה.. אני לא רואה צורך להתחיל להתפלסף להם על פורים ככיפורים וכו' וכו' אלא יותר את הרקע של סיפור מגילת אסתר וכאלה..
בהצלחה ו\בצלב".א
כן ולאדרדקי
לא, אנחנו הולכים לנוער דתי חלש, וגם הנוער ה"חילוני" לא הולכים לדי ג'יים בגיל הזה.
עוד פעם כן, מדברים על ההשגה של קוב"ה, במקומות מסויימים מדברים על השיבה ארצה, על בלילה ההוא ננדה שנת המלך-מלכו של עולם.וכו'
קפיץ קפוץ.דרדקי
קפיץ!מי שם בשקיק?מוריונת
סורי היתי חייבת!!!
אני תמר תמרוני...
אתם עושים משו אנשים?מזיזים את זה?
על כמה בתי ספר ושיעורים מדובר?אחד במקום אחד או פעילות יותר גדולה בעיר?
גם חשבתם על הביטול תורה שזה גורם אם זה על חשבון לימודים? (לפחות לבנים...אנחנו לא חיבות!)
עוד משו- הולכים רק לחילונים או שמביאים קצת שמחת חג גם לילדים שלנו שבונים על לראות טלויזיה יומים רצוף?
שבוע מצוין!
בצלב"א.
מצטער שלא הגבתידרדקי
[לא שמתי לב שכתבו משהו...]
אני עומד עוד מעט לקבל שמות של בתי ספר[בפאתח כבר יש לי מפעם שעברה...]
כל מי שירצה יעשה, כמה-תלוי בכם. אם סניף של 50 חב"בניקים יצא בשלמות אז יהיה יוכלו כנראה לקחת שתי בתי ספר מלאים וגם להיכנס בזוגות. הכל תלוי בכם.
הגרעין בעיקרו אמור ללכת לבתי ספר דתיים, סניף שיתעקש ללכת לבית ספר "חילוני" לא אעמוד בדרכו.
דבר ראשון אם זה לא על חשבון הלימודים אז מותר לבטל תורה? "לא ימוש ספר התורה הזה מפיך והגית בו יומם ולילה"-לא נאמר "בישיבה"...
דבר שני: חשבת איזה ביטול תורה זה להתפלל? שעתיים ביום!! ולהתחתן, בכלל שעות ביום
אם מעבירים לדתים- יש לנו כבר מערכי פעילות או שעדין צריך להכין?
סליחה שלא הבהרתי את עצמי כשהתכונתי בלימודים התכונתי בלימודי תורה(זה היה לי די ברור מאליו שאנשים יושבים בישיבה ולומדים תורה בד"כ לכן לא מצאתי לנכון להוסיף את זה...)
ברור שיש דברים שהם לצורך ולכן דוחים לפעמים לימוד תורה השאלה היא באמת אם ה דבר שאפחד אח לא יכול לעשות כי אם יש בי"ס של דתים עם כיתות מעובואין סיבה שבן ילך ויפספס בגלל זה שעור בירמיהו או משו ולא שאני אלך ואפספס אנגלית או תורה שבשבילי היא לא חובה ל-24/7...
יומצוין!
בצלב"א!
הייתי בטוחו שזה נכתב שבוע שעברדרדקי
אין עדיין[אני אפתח תגובה בלי קשר על זה]
התכוונתי שאסור לבטל תורה גם בבית ולא רק בישיבה, לא הייתי ברור מספיק...
צריכים אנשים שיכינו הפעלותדרדקי
כיתות:
א
ב
ג
ד
ה
ו.
בבקשה לקחת אחריות, אם מישהו[י] מתנגד לכיהת מסויימת[כיתה א קטנים מדי וכו'] אז לכתוב כאן את ההתנגדות שלו.
כמה שאלותמור
1. מתי מעבירים?
2. למה צריך לעשות מקורות? שאלה בוטה למה שזה יעניין אותם?!
סליחה אם פגעתי
לפני פוריםדרדקי
מקורות להחדיר בפעולה,אנחנו לא עומדים לעשות שיעור גמרא...[וזה כמה דפעם טובים בגמרא כך שגם אם כן אז כמה שיעור אחד או שניים לא יספיקו...]
השאלה איזה מקורות...מור
שיהיה לכמה שיותר כיתות.דרדקי
למה שילד בכיתה ג' יבין משהו ממקורות?מור
הפעילות תהיה מבוססת על מקורותדרדקי
בבקשה שכל אחד יודיעדרדקי
ולהודיע כאן.
תודה.
רק אל תתאכזבט אבל-barak891
מנסיון בשביל להכין פעולות כלליות, בלי להכיר את החניכים זה קצת בעיה..
אני בעד או שמישהו מקצועי ככה שממש טוב בזה יכין את הפעולות או שכל סניחף יכין לעצמו לפי האוכלוסיה שהוא מכיר, בגלל שאם זה יהיה כללי מדי ולא מותאם לאנשים זה יתפספס וחבל...
בהצלחה ובצלב"א.
לפחות שאנשים יכינו כאן פעולהדרדקי
וכל סניף יוכל לשנותה קצת.
למעשה הדבר הקשה הוא המטודה[ככה כותבים את זה?, ולצערי זה התחום החלש שלי].
יש לי הצעה!מוריונת
אפשר שמישהו ילך או יתקשר למחלקת הדרכה של התנועה!
בשביל זה היא קימת.אפשר להעזר בה בשביל פעולות מוכנות רעיונות וכיוב'..
אם יש בעיות במתודות אפשר פשוט להתקשר לעינת ( 5104 בגרופ) יש לה מלא רעיונות והיא מן הסתם תשמח לעזור!
יומצוין!
בצלב"א.
יש מצב שאת עושה את זה?דרדקי
לצעריראשון_בנשמ"ה
אבל בעז"ה כשאני אבריא אני מוכן לנסות להגיע להנא"ר ולהכין חומר.
למתי צריכים את זה?
כמה שיותר מהר יותר טוב,דרדקי
נדבר בשבת...
קבעתם תאריך בכלל???מור
1.אם לא תקבעו תאריך ה ימרח...
2. מה זאת אומרת כל סניף אחראי על גיל מסוים (אם הבנתי נכון) כל איזור הולך לבית ספר מסוים
חוץ מזה אי אפשר להחליט על גיל מסוים לפני ששואלים את חבר'ה
3. יש חוברות הדרכה שאפשר להעזר בהם...
אני אסבירדרדקי
אם הבנתי נכון אני ביקשתי שכל אדם יקח על עצמו להכין העלה לשכבה מסויימת ויפרסם אותה. כך זה יוריד מכמות הזמן של כל כולם.
טוב, תודה.מור
רעיונות לפעילויותאנונימי (פותח)
אפשר ללכתדרדקי
גם לבתי ספר דתיים חלשים, אין חובה ללכת לבתי ספר "חיולניים"
אל תשכחו[חשוב]דרדקי
להכניס את הקטע של השגחה הנסתרת "בלילה ההוא נדדה שנת המלך"-אין מלך לא מלכו של עולם[גמרא מגילה יג: כמדומי].
על פי הדרש כל פעם שכתוב המלך, ולא "המלך אחשורוש" הכוונה לקוב"ה[פירוש הגר"א למגילה, פירוש הדרש]-תקראו כך את המגילה פעם אחת, הכל נראה באספקלריה אחרת!
כבר אפשר להוריד את החץדרדקי
זה די משעשעbarak891
כי כל פעם שאני נכנסת לפורום אני מסתכלת ועדיין היתה שם אותה תגובה מאיזה כו' שבט בערך ב6:00 בבוקר וכל פעם זה שיעשע אותי מחדש...
גם לי רנאה שכבר אפשר להוריד..
בצלב"א.
אשכרהיוכיאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
למה ערוץ 7קעלעברימבאר
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
כן גם ליקעלעברימבאר
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה
😜
סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל
מאוד
לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
הכנסה נוספת 4נטע ברזני
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
יש פה איראלנקים?בת סוד
בואו נעשה מאגר פעולות