איזה סוגי תוכי מדבר יש?עלה קטן
ומה טווח המחירים שלהם?
לא מכירה אבל...*שלי*
תמיד עניין אותי ..איך אפשר לשים תוכי גדול בכלוב??
פשוט מאודניגון הלב
כלוב גדול לא סתם גדול-כמה שיותר גדול! אין כמעט סיכוי למצוא בחנויות או שזה עובר מיד ליד או שעושים מאמץ ובונים (לדעתי-לכל תוכי צגיע כלוב גדול שבו יוכל לעוף קצת ולא את הקופסאות הנוראיות האלה שמוכרים פה בארץ)
תוכי בכלוב קטן מדי יהיה מדוכא ויתנוון ולבסוף ימות (ואת זה אמר לי וטרינר מומחה לחיות אקזוטיות)
השאלה אם אפשר לשחרר אותו בבית??*שלי*

אם החדר סגורניגון הלב
אם החדר סגור ואין סיכוי שמישהו יכנס בפתאומיות אני חושבת שכן בכל מקרה מקרה תוכים אוהבים לנצל הזדמנויות לחופש וזה עלול להיות קטלני בשבילם
(יש כאלה שמטבעים את התוכי למקרה שיאבד וימצאו אותו שיידעו לזהות את השבב אבל לרוב אין כמעט סיכוי למצוא תוכי בית שברח בין אם התלהב מהחופש ולא רוצה קרבה לאנשים או שמת שזה סיכוי גבוה כי תוכי מבוית לא ידע להסתדר בטבע ולא בטבע עירוני) בכל מקרה אני נתקלתי בתוכים בודדים שגדלו מרגע הבקיעה אצל אדם שהצליח לאלף אותם להישאר עליו גם אם הדלת פתוחה
אם אומרים לי בחנות שהוא מאולף?עלה קטן
הוא יכול לברוח?
כן!ניגון הלב
אין דבר כזה תוכי מאולף בחנות, מעבר לבית ומשפחה זה שינוי אדיר בשבילו וגם אם הוא היה מאולף 100% בחנות הוא לא יהיה מאולף בביתחוץ מזה שהוא ירצה לחזור לטריטוריה הקודמת והמוכרת שלו והוא סופר מפוחד בימים הראשונים בבית עד שהוא מכיר ומתרגל
ג'אקו, ארהיהוזבד 52

קוקטייל גם מדבר אבל קצת ממש וקשה ללמד אותו

הג'אקו הם היותרניגון הלב
מוכרים בישראל אבל בחנויות הם עולים לא מעט בגל היוקרה שלהם (עצה שלי- אל תקנו חיות בחנויות! גם בגלל הסבל שהם עוברים שגם יכול ליצור טראומות יש מלא אנשים שיש להם הטלות (הכי פשוט- קבוצות פייסבוק כמו 'כנפיים של חלום' או אם אתם מכירים מישהו שמגדל) לפעמים יקח זמן עד שהתוכי יפתח ויתחיל ללמוד מצד אחד לא להתייאש- זה יקרה,לא חייב שזה יקרה ומקווה שתאהבו אותו גם אם הוא לא ידבר,מצד שני-לא להציק לו יותר מדיי כי הוא פשוט יסגר יותר
זה תוכי מדבר??*שלי*
כןניגון הלב
הם מאוד חכמים ויטדעים לחקות מילים וצלילים שהם שומעים (לתוכי אין בינה לדבר ולענות על שאלות, הוא יודע לחקות מילים וצלילים ואפשר לאלף אותו לחזור על מילה מסויימת כשהוא שומע צליל או מילה אחרת-זאת אומרת אםשר ללמד אותו כשהוא שומע את המילה 'שלומך', להגיד את המילה 'בסדר' ואז בעצם לשלב את זה למשפט -מה שלומך (הוא שומע ומבין רק את המילה 'שלומך') וככה הוא יענה 'בסדר'
תודה על המידע *שלי*

בכיף ניגון הלבאחרונה
רוצים לעבוד מהבית בזמנים שלכם.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה קלילה ברשת ונוחה מאוד !!2אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת!!!@23אנציללואנטנך

עבודה נוחה וקלילה ברשת!!אנציללואנטנך

עבודה ברשת מהבית!!!אנציללואנטנך

עבודה אונליין##אנציללואנטנך

עבודה ברשת##אנציללואנטנך

עבודה מהבית##אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך