אבל אמא שוב סיפרה לי בפירוט איך בפסח כשהייתי בת שנה וחצי פתאום לא הרגשתי טוב לפני בדיקת חמץ, והלכתי לישון ולא התעוררתי ובצאת החג אמא הלכה איתי לבית חולים והם לא ממש התייחסו אליה ברצינות כי סך הכל ילד אמור לישון בלילה ולא משנה שהיא הסבירה להם שהילדה ישנה שלושה ימים. ולמחרת שלחו אותנו הביתה והיה יום שישי ובשבת עדיין ישנתי, ובמוצ"ש הלכנו שוב והפעם עם תגבורת של סבא ודודה שהיא אחות והם הכריחו את האלה שם להתייחס אלינו. ואחרי כמה זמן התעוררתי ועברתי שיקום כדי ללמוד שוב ללכת ולדבר נורמלי והתברר שהיתה לי דלקת בקרום המוח. ואני לא ידעתי את כל הסיפור המטורף הזה עד לפני כמה שנים. וזו טראומה לאמא שלי ולסבתא שלי אבל בשבילי זה אחלה סיפור לחיים המשעממים שלי
סיפור יציאת מצרים הפרטי שלי:יעל
אבל אמא שוב סיפרה לי בפירוט איך בפסח כשהייתי בת שנה וחצי פתאום לא הרגשתי טוב לפני בדיקת חמץ, והלכתי לישון ולא התעוררתי ובצאת החג אמא הלכה איתי לבית חולים והם לא ממש התייחסו אליה ברצינות כי סך הכל ילד אמור לישון בלילה ולא משנה שהיא הסבירה להם שהילדה ישנה שלושה ימים. ולמחרת שלחו אותנו הביתה והיה יום שישי ובשבת עדיין ישנתי, ובמוצ"ש הלכנו שוב והפעם עם תגבורת של סבא ודודה שהיא אחות והם הכריחו את האלה שם להתייחס אלינו. ואחרי כמה זמן התעוררתי ועברתי שיקום כדי ללמוד שוב ללכת ולדבר נורמלי והתברר שהיתה לי דלקת בקרום המוח. ואני לא ידעתי את כל הסיפור המטורף הזה עד לפני כמה שנים. וזו טראומה לאמא שלי ולסבתא שלי אבל בשבילי זה אחלה סיפור לחיים המשעממים שלי
אמאל'ה!! איזה נס!!נוצת זהב
וואלהקמנו ונתעודד
בס"ד
שמעתי פעם סיפור דומה ממישהו.
אבל איך הוא אמר, אם אחרי שלושה ימים עדיין בחיים סימן שזה ויראלי ושורדים את זה.

יעל
ברוך הוא וברוך שמוקמנו ונתעודד
בס"ד
אני לא בטוח מאיזה, אבל אין ספק שזו היתה נחיתה כואבת.
וברצינות, במה זכינו?יעל
בין הזמנים כזהקמנו ונתעודד
אויש, נכוןיעל
אבל בשבילי זה אחלה סיפור לחיים המשעממים שליפיצוחית

ממש משעמם לך בחיים הא?
מברכת אותך שתהיי בריאה כל חייך... ושהם ימשיכו להיות משעממיםםםם (בתור אחת שעבר 6 ניתוחים עד בערך בת מצווה כולל השתלת עצם וכו כו..)
אמן ואמןיעל
אני.. אבא שלי הסיע אותי לבית חולים מיד אחרי ליל הסדרעברי אנכי
כשהייתי בן 3.
מאז ומתמיד אני מאוד רגיש בקטע של נשימה. לא אסטמה ב"ה. משו כזה. רק קצת יותר חלש.
זה אפילו לא מחלה. סתם. רגיש.
ואז פשוט לא נשמתי. וניסיתי. ונחרתי.
הוא הסיע אותי.
ונתנו לי זריקה בחזרה עד לריאות 
לא לנשום זה מתסכל נורא
יעל
אני לא זוכר כלום.עברי אנכי
אני זוכר שבתור ילד הייתי מלא עם אינלציה אבל לא יותר מזה.
ואני זוכר ת'כניסה לבית חולים. היה חושך. והייתה עליה ארוכה (שניידר...). היא הייתה נראית לי נצח.
וזהו.
זה מה שאני זוכר
וואו, די הרבה זכרונות ביחס לגיל שלושיעל

גלים.

כן, סיפור עצוביעל
די שמתי לב לעובדה הזו..גלים.

תכל'ס...יעל
רגעעע - יש לזה טעם של בשר עם דבש?עברי אנכי
איכס, למה שאני אזכור? 🤦יעל
איזה נס! ישתבח הבורא!תכלית הכוסףאחרונה
..זית שמן ודבש
חבל שקראתי את זה
..זית שמן ודבש
כאן אני אכתוב על טייפון בא וי.
..זית שמן ודבש
הטייפון יכה ביממה הקרובה באי רוטה שהוא חלק מאיי מריאנה- בעוצמה של 5 דרגות- הכי חזק שיש.
https://en.wikipedia.org/wiki/Rota,_Northern_Mariana_Islands
..זית שמן ודבש
בקצרה: מעכשיו ובחודשים הבאים יש תופעת אל ניניו.
הפעם תהיה הקצנה בערכי החום באוקיינוס השקט.
יש מתאם חיובי בין התופעה לבין חורפים גשומים בישראל.
https://ims.gov.il/he
אני מנסה להבין אם יש כאן אובססיה לעניין מזג האויר?שִׁירָה
..זית שמן ודבש
תחביב שלי
..זית שמן ודבש
גם גיאוגרפיה
האמת מענייןשִׁירָה
..זית שמן ודבש
אני יעדכן בהמשך