יש למישהו מושג?!נועה
מתי יוצא "טל שמים" של החודש? (שבט)- הוא אמור להיות בנושא בחירות נכון?!
אני חושבדרדקי

מתי שיהיה מספיק כתבות, אבל איני בטוח.

זאת אומרת כולם שולחים כתבות!!![זה יראה אבסורדי אם יהיו שתיים שלי, נכון?]

רכז חב"ב אמר לי שלא יצאדרדקי

אני חושב שזהבגלל שאין מספיק כתבות.

כולם מתחילים עכשיו לשלוח כתבות לחודש הבא ולניסן!

ממש באסה!נועה

אני מצפה לו בכליון עניים!

לא לראה לי שזה אבסורד אם היו שתי כתבות שלך (זה  אמור שיש לכן כישרון ולכן הכניסו 2 כתבות) הדבר האבסורד פו זה שהגיליו לא יוצא מפני שאיו מספיק כתבות!!!!!!!!!!

התכוונתי לגיליון הבאדרדקי
עוד לא כתבתי בעבר, "יש לכן כישרון"-אפשר הסבר-נראה לי שלא הבנתי.
לא יודע אם זה רק בגלל שאין מספיק, או שאולי אפילו יש מספיק, אבל באמת צריכים עוד כותבים. זה יעזור הרבה, ואין סיבה שנראה את אותם שמות כותבים כל חודשיים.
סליחה!נועה

זה הייה צריך להיות "לך" ולא "לכן"

גם אני מדברת על הגיליון שאמור לצאת החודש!!! ושני לא חושבת שמישהו צריך להתפדח מזה שהשם שלו מופיע כמעט כל חודש. יש אנשים שזה הכישרון שלהם אז בכייף שיפיצו ממעינותיהם...

לא חושב שאנשים מתפדחיםדרדקי
ותאמיני לי שלי אין כישרון כתיבה וגם אחד הבוגרים שכותב הרבה אומר שלו אין והוא יושב הרבה לפני ששולח.
ניתן גם לכתוב משהו ולהביא למורה להבעה כדי לראות. ממה נפשך: אם עשית כבר בגרות אז זה לא יזיק-אדרבא יעוזר לחיים, אם לא עשית עדיין בגרות אז זה יעזור לך לבגרות והמורה תאהב את זה וגם יעזור לעתיד לבוא...
נכון שטוב שיש אנשים בעלי כישרון כתיבה, אבל עם כל זה אין סיבה שלא יהיה רענון, שלא יהיו מלא אנשים חדשים שכותבים כל חודש, בנושאים מגוונים.
אולי כי זה בגלל שאנשים מתפדחים[כך היה איתי, וגם היו מלחמות עד שהסכמתי לתת את השם שלי...]? עכשיו הזמן להביא את הקטע שיש כמה שרשורם מתחת ששלומית הביאה, קדימה[לא מפלגת אחורה...], תנסו, תביאו למורה או מורה אם אתם רוצים ותראו מה קורה.
חודש הבא אני רוצה לראות כתבות של אנשים מהפורם...
חזרתי ו.....נועה

טוב יכול להיות שאתה צודק בעניין הכשרונות, גם אני חושבת שצריך כישרון גדול בשביל לכתוב כתבה, אפשר פשוט לשבת סתם כך כשיש לך איזשהו נושא לכתוב עליו בראש לפשוט לכתוב מה שיוצא לך. (זה לפחות מה שאני עושה, לרוב)

אני רוצה לקרוא כאן לכל מי שקוא את דברי קדימה! (הרי זה הסלוגן שלנו!) שילפו דפים ותתחילו לכתוב לא להיות אנשטיין כדי לכתוב את דעתכם תאגרו לעצמכם ביטחון עצמי!! אפשר להגיש את לפני כן למורה לבעה כמו שכתב קרדקי אז קדימה..... (אני אישית שלכתי כתבה לגיליון הבא והוא ממש יפה.....)  

גם אני מצטרף להנ"ל. ;שמעון
לא דרוש כשרון עצום בכתיבה, מספיק לדעת לסדר משפט כמו שצריך. היתה לי פינה בעלון במשך שנה בלי שכתבתי קודם כלום (אפילו כשהייתי עורך. אליסף תמיד כתב את דבר העורכים) בחיבור קבלתי 70, הציון הכי גרוע בתעודת בגרות שלי.

ישר כח לכל מי שכותב! זה מחזיק את חב"ב התנועתי ומקדם את התנועה מליון קילומטר קדימה! במיוחד בנים- תכתבו! הבנות משתלטות! בושה!
טוב, תמיד אפשר לומר שהפינה שלי בעלון היתה מעפנהשמעון
דווקא הפינה שהכי קראתי זה של שמעון, תמשיך לכתוב... (ל"תמיכל160
גם אני!נועה
נורא אהבתי את הפינה שלך!!! היא היתה ממש תותחית!!!! היתי נורא רוצה שהיא תחזור...
נכון... לי (בלי להתגאות) יש כשרון כתיבה אדיר,3יפי
אבל אני מכירה מישי שאין לה בכלל, והרבה אומרים שהיא כותבת יותר יפה ממני... אני לא חולקת. אבל לדעתי, היא נורא רומנטיקנית וכל היום קוראת רומנים, אז זה מסייע לה בכתיבה דרמטית, מה שהחברה המקיפה אותי (הבנות מהכיתה שלי) מאוד מאוד אוהבת. הכתיבה שלי פשוט שונה. יותר רגועה (בהתאם לאופי שלי), יותר עלילתית (כנ"ל) ופחות עושה עמוד על כל משפט.
נו,אז את מוזמנת גם לכתוב!העלון הוא לנוער!מוריונת

גם אם את לא אריאלנקית - אם התוכן ממתאים כולנו נשמח!

עוד משו- מה נסגר- יש או אין עלון של שבט?

אפשר גם להגיד לכם עוד בעיה- פעם רצית לכתוב אבל לא היה לי על מה!נשמע סתם תרוץ עלוב אבל באמת התישבתי עם דף ועט וחזבתי על זה שלי אישית אין יותר כוח לקרוא על אותם נושאים חרושים מכל הכיונים!גוונו אנשים,הוסיפו אור ענין ועלילה ל'טל שמים' ולעורכים- תנו קצת יותר לדברים להכנס,גם אם הם קצת 'שונים'...

אחלילה!
בצלב"א!

אהמ אהמ...barak891

בלי להיות יותר מדי בוטים וישירים, הרשו לי להדגיש את מה שקודמתי אמרה כאן:

"שלי אישית אין יותר כוח לקרוא על אותם נושאים חרושים מכל הכיונים!גוונו אנשים,הוסיפו אור ענין ועלילה ל'טל שמים' ולעורכים- תנו קצת יותר לדברים להכנס,גם אם הם קצת 'שונים'..."

אז מה אתם אומרים?

בצלב"א.

בנות תכתבו לעלון!!!rinrin

משום מה כל הכתבות והדעות הן של בנים, עורכי העלון משוועים לבנות שתכתובנה לעלון על כל דבר העולה ברוחכם!!

דעות אישיות, כתבות על נושאים מעניינים, ראיונות עם אנשים שונים בנושאים שבוערים, והכי בנושאים שלא בוערים.. (כי תכלס נמאס לנו לחרוש אותו דבר תמיד...)

אז יאלה לעבודה כולם!!

רואים פה בפורום שיש לכם סוג של כישרון כתיבה אז שאף אחד לא יגיד שהוא לא יודע לכתוב....

מוריונת צטרפת לקראתך!נועהאחרונה

אני גם חושבת שצריך לגוון בעלון!!!!! 

נמאס פשוט, נמאס לי לקרוא מנושאים חרושים!!!!!!  

דוגרי! אין לזה גם סוף! שה ממש כמו לתחון מים, כי לרוב זה נושאים שלכל אחד יש געה שונה עליהם ו"כשם שפרצוהם שונים כך דעותהם שונות!" אז זה לדיטימי שלכל אחד תהייה דעה שונה!

ועוד אמר פעם מישהו: יותר קל לפרק כתום מאשר דעה קדומה.  אז חבר'ס אל תתחנו מים.

המתחננת!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך