בס"ד
אנחנו מצטערות לפתוח נושא כאוב. מצטערות לפתוח לדיון ציבורי, ומצטערות להכאיב. אבל לא ראינו ברירה אלא לפתוח ולטפל.
מדובר בנושא כפיר. מיודענו הטרול.
מי שרוצה, שככה מתאים לה- שתפסיק לקרוא עכשיו, ותעזוב את הנושא. מעריכות את הקשב הפנימי של כל אחת לכוחות שלה.
מנהלי הפורומים עשו כמיטב יכולתם לטפל בכפיר, ובטרולים נוספים.
אבל הצעדים שיש למנהלי פורום לנקוט - מוגבלים, ורוב האפשרויות פעולה מוצו.
אנחנו רוצות לפנות למנהלת אתר ערוץ 7, ליידע אותם מה קורה בפורומים, ולבקש את עזרתם בנקיטת צעדים מתאימים.
כדי שנוכל לפרוס את הבעיה- אנחנו זקוקות לשמוע את הקול שלכן, לקבל מכן ולרכז את הסיפורים שלכן על הטרדות וחוויות כואבות מניקים טרולים.
מאוד נבין אם לא תרצי לחשוף לנו את הסבל שעברת. אנחנו מקוות ליצור תועלת- למנוע פגיעה עתידית של בנות נוספות, לעשות את הפורומים מקום בטוח ונעים יותר לכולנו.
אפשר לשלוח גם בעילום שם וכינוי, אפשר לשלוח רק תיאור כללי בלי ציטוטים של השיחה שהייתה. אפשר לשלוח ישר אלי, או לשלוח דרך חברה או מנהלת פורום.
אבל אם אפשרי לך- יהיה מועיל יותר לקבל ציטוטים מהתכתבות, לתאר במפורט מה היה ואיך זה הרגיש לך. להיות מפורשות בתיאור הנזק של הטרול הזה.
חשוב לנו במיוחד לשמוע מבנות שכפיר התכתב איתן/ פגע בהן בשלושת החודשים האחרונים.
שולחת חיבוקים לכולן.
תשמרו על עצמכן.

זה לא מוגזם
- לקראת נישואין וזוגיות