אני מזועזע...נגרינסקי

ההורים עד כדי כך שונאים את הילדים שלהם שהם שמחים ומברכים על קייטנות משרד החינוך וכל אלה?
תגובות שנשמעות כמו - תודה שהצלתם אותנו מעול הילדים לפני הפסח ובנקיונות! אין בלאגן! יש שקט בבית!

ההורים שמחים שמישהו אחר מחנך את הילדים שלהם, שמישהו אחר נמצא איתם והם פטורים מכל זה...

תראה. א תודה על התיוגנפש חיה.
ב
היות שאנשים בלחץ עם הנקיונות וכל זה....
חלילה לומר שהם מברכים על כל רגע של שקט משנאה של הילדים וראייתם כעול חס ושלום !!

אלא
לפעמים המציאות קצת משנה את הנקודות מבט שלהם
ובגלל הרצון להספיק
מבינים ששהות עם הילדים עלולה לעכב ולהגיע ללחצים וכעס וכו'

הקייטנה היא מסגרת חילופית שבה הילד נהנה ולומד על החג (או פועל בדברים ופעילויות אחרות)
ומצד שני
מתאפשרת הכנה רגועה וטובה מצד ההורים.

יחד עם זאת
אני מאד מסכימה שאנחנו חייבים לאחוז במבט פנימי ולאהוב את ילדינו בכל תנאי ובכל התרחשות
לרתום אותה לעשייה ול יחד משפחתי מרומם ונפלאות לקראת החג הגדול שמגיע.

כדי שקטנים עם גדולים יוכלו לשמוח ולהלל...

והם לא פטורים מחינוך.
הם צריכים לחנך וללמד את הילדים- לתווך להם את האווירה הגדולה הזו.
גם שותפות מעשית להכנות בהתאם לרמה. לגיל. וליכולת של הילד לקלוט ולבצע.
כך הוא גם מרגיש שותף לקבלת החג במקומם
ומתרומם בעצמו. בין אם בשיר ובין אם בזכרון ילדות נאה- חוויות של עשייה - נקיון, קניות, יש העובדים לקחת את הילדים (בתנאים מסויימים!) לאפיית מצות ממש

וכמובן שליל הסדר- שיא החינוך
שיא שאליו מתכוננים
הילדים שותפים מלאים
נראה בהגדה שהיא כולה מכוונת ללימוד דיבור פעילות שמעוררת
חינוך ל
שאלות הילד
תשובות ההורים
אהבת ה' (ויראתו) -לכולם...
אני לא מדבר רק על התקופה שלפני פסח...נגרינסקי
גם בחופש הגדול ובכל תקופה שהילדים נמצאים בבית הספר...
זו מן התבטאות כזו של'ברוך שפטרנו'...
מאד רוצה לענות לך בנחת. זה יקרה תיכף. בסדר?נפש חיה.
וברור בהחלט שפסח הוא רק 'פסיק' ביחס הכללי לילדיןנפש חיה.
לאורך כל השנה...
נו נו...נגרינסקי
אני חושב שבחינוך צריך לתייחס להכל...
אי אפשר לשמור לעצמינו מה שנוח ומה שלא לזרוק על אחרים...
בקצרהבת 30
ברגע שילדים מתרגלים למסגרת- וזה קורה היום בגיל מאוד צעיר, יש הרבה ילדים שתקופה ארוכה ללא מסגרת ממש לא עושה להם טוב.
שנית, מבחינה טכנית- כשיש הורים שלא עובדים במשרד החינוך, והרוב הם כאלה, אז ממילא הם צריכים למצוא מסגרת לילדים לימים האלה שעד פסח. אז במקום לשלם הון או לשלוח לחמש קייטנות שונות של בנות עשרה- יש מסגרת מובנית, מוכרת וחינמית.
לא ברור איך זה מקל על ההורים?
לא שונאים, כמה דבריםl666
קודם כל רב ההורים עובדים עד מאוחר כך שהם פשוט לא רגילים להעביר הרבה זמן עם ילדים, לא יודעים איך משחקים, איך משתלטים, לא רגילים לרמת רעש ובלגן...
שנית, היום יש דרישה וציפיה שאטרקציות מושקעות או יקרות או נסיעות רחוקות. עם יד על הלב האם זה כיף לנסוע לצימר עם ילדים? זה הפחד שלי מהחופש, לא שהם יהיו בבית אבל שידרשו נסיעה רחוקה ואז נסיעה זה סיוט עם בחילות, השתעממות, אחרי זה לשמור על כולם בתוך המון , לא כולם מרוצים, תינוק עייף, חיפוש שירותים...
שלישית, יש מלא אנשים שבטוחים שאם ילד שוכב וצורח אז חייבים לתת לו הכל כדי להרגיע, ואם לא אז הורים אכזריים.
רביעית, בכללי נחשב שהורים צריכים להיות סבלניים ברמות שלא מצויות במציאות. ולתת לילדים צומי בלי הפסקה. מפני שזה בלתי אפשרי אז פשוט עדיף לשלוח עוד למסגרת
כל מה שכתבת,נגרינסקי
זה הצגת הבעיות...
אלה, הגורמות לכך שזה נראה שהורים כביכול שונאים את הילדים שלהם שהם שמחים ומברכים על קייטנות משרד החינוך וכל אלה...
זה לא בעייתי שלא יודעים איך משחקים, איך משתלטים, שלא רגילים לרמת רעש ובלגן?
יש גם צורך לתת סיפוק לילדים? זה נשמע נורא בתור חינוך... שהילד צריך לקבל מה שהוא רוצה...
וגם השלישית והרביעית - זה הצגה שלמציאות מעוותת...

למעשה - את/ה די מציג/ה את מה שאני אומר...
את לא חושבת שזאת הסיבה שבגללה צריך ללדת פחות ילדים?סיה
ללדת ילדים במספר שיש כוחות לגדלסודית
כתבתי בכללי, השנה לא שלחתי לקיטנת פסחl666
ובדרך כלל לא שולחת לפני פסח, רק בחופש הגדול ולא את כולם. אולי לא הצלחתי לבטא נכון. פשוט מעבר מלראות את הילד שלוש שעות ביום ליום שלם מאוד מאוד חד וקשה ודורש למידה מחדש.
להפריד בין שנאה לקושי054
שהילדים בחופש בזמן שההורים עובדים זה קשה ומובן למה..
לדעתי לקחת משפט(שנאמר גם כחצי בדיחה כמו -ברוך שפטרנו) ולהפוך אותו לכל משנת החינוך של ההורים זה לעשות עוול.
כמו לקחת אמא מדהימה ומשקיעה ברגע לחוץ שהיא צעקה על הבן שלה בלי סיבה ולהגיד איזה אמא צעקנית וכו'.
קיטנה זה מסגרת חינוכית, וזה עוזר להורים, למה לא?
זה לא סותר את האהבה של ההורים, הרצון להיות איתם זמן איכותי וכמובן לחנך אותם.
יש הרבה הורים שלא ישלחו לקייטנות אלו בעד כל הון שבעולםסודית
מסכימה עם מה שכתבת.
מסכנים ילדים שההורים שלהם מפחדים להיות איתם בחופש
קצת הגזמהבת 30
הקייטנות של הילדות שלי היו מקסימות.
ואני בעצמי הפעלתי ימי פעילות מוצלחים ונחמדים בקייטנות נוספות.
לא כל הילדים בקייטנות נמצאים שם כי ההורים שלהם לא יכולים להיות איתם בבית.
רובם פשוט ילדים להורים עובדים.
לא צריך לעשות מזה טרגדיה.
אם זו היתה הטענה, לגמרי אין לי בעיה ואת באמת צודקת... אבלנגרינסקי

פשוט ממש צורם לי שבמקום זה, הטענות שאני שומע הם שההורים דואגים בעסק הזה בעיקר לעצמם...

אתה רווק? כי כל כתוב בכרטיס האישיסיה
אם אתה רווק ואין לך כמה פעוטות וילדים לעולם לעולם לא תבין במה מדובר!!
אני אישית דימינתי שאהיה אמא אחרת, במציאות יוצאת ממני מפלצת שלא ידעתי שיש כזה דבר.
ברוך ה׳ ברוך ה׳ יש לי ילדים מוכשרים וחכמים ומוצלחים וילדים מלאי אנרגיה הם שניה לא יכולים להיות לבד כי זה פשוט עניין של סכנת חיים, זה טיפוסים ומה לא , ילדים משועממים זה דבר גרוע כמה אפשר לשבת לראות סרטים ולמצות משחק בבית
ככה אומרים... כן...נגרינסקי
שוב, אני מחלק את הטענות לשני סוגים -
טובת הילד - ישתעמם, מסוכן וכו'... עם זה אין לי בעיה וזו סיבה טובה למה לשים את הילדים בקייטנות או כל מיני...
טובת ההורה - הוא רוצה שקט, מנוחה, לא רוצה עול גידול הילדים וכו'... דווקא אלה טענות שלא עשו לי טוב לשמוע אותן... יענו, אם אתה כבר רוצה שהילד יהיה במקום אחר, תביא את סוג הטענות הראשון, לא את אלה...

אבל בסדר, גם את סוג הטענות הראשון אני מקבל עכשיו... אמנם עדיין מפריע, אבל מקבל...
הטענות מהסוג השני ברובן הן יפקציה. הסוג ראשון אמין יותר.נפש חיה.

אולי... אבל הן קיימות...נגרינסקי
תראי בקישורים לפוסטים ששלחתי לך לפני...
במיוחד האמצעי...
אתה שלחת לי פוסטים?? מתי? אפשר שוב?,,,,נפש חיה.
אגיב בנחת בכה לכשירווח.... תודה על ההפניה!נפש חיה.
לא הבנתי אותךl666
אם בבית מסוכן אז זאת לגמרי אחריות של הורים, הם אחראים על בטיחות וממש לא נראה לי שבמסגרת יותר בטיחותי. בקשר לשיעמום, גם במסגרת יכול להיות משעמם ובכלל זאת אחריות של הילד לשעשע את עצמו.
וכן גם להורים יש צרכים. אם מישהו הפך להורה זה לא הופך אותו למלאך שאין לו שום שאיפה חוץ מנתינה והוא אף פעם לא עייף או לא מרגיש טוב. ומה בעיה שהורה יהיה כן עם עצמו ויגיד שזה צורך שלו ולא של ילד?
או שזאת המציאות שחייבים לעבוד וגם הורה וגם ילד חייבים להתיישר עם המציאות הזאת למרות שאולי היו מעדיפים עוד שבוע ביחד. ברור שגם ילדים צריכם חופש ממסגרת פה ושם וישמחו לעוד שבוע בבית , לא חודשיים, אבל להורים שלהם אולי יש צרכים נוספים שחייבים למלא.
יענו, את מציגה את הבעיה בטענות הראשונות ולא בשניות?נגרינסקי

ברור שצריך להשגיח על הילדיםסיה
אבל בבית יש גם כמה גדלים והמריבות יותר בעוצמה. אני כבר בילתי במיון ערב פסח הזה עם פציעה שלא אחד מהם.
באמת השנה לא שלחתי לקיטנות כי לחלק לא היה חלק לא רצו. אני לא מדברת על להספיק לנקות זה לא מענין אותי. מדברת על שמירה.
בקטינה זה שעה של סיפור. שעה חצר. שעה יצירה. זה ממש תעסוקה זה לא קשור על סכנות שיש גם בקיטנה.
ברגע שיש כמה ילדים בכמה גילאים נגיד שעת סיפור לא מענין ילד בן 9 סיפור שמתאים לילד בן שלוש אז גם אני אני רוצה להיות גננת לקיטנה בבית לילדים שלי צריך כמה גננות לכל גיל.
גם אני תמיד הרגשתי שאמא שלי מחכה כבר שיגמר החופש ואז יתחיל לה החופש וזה הרגשה איומה.
אני בחיים לא יגיד לילדים איזה באסה שאתם בחופש תמיד אני אומרת להם ברוך ה׳ אבל גם כועסת שהם משתוללים
אני עובדת במשרה מלאה ומעולם לא שלחתי לקייטנת פסחסודית
תמיד לקחתי כמה ימי חופשה וביחד עם הילדים ניקינו
קראנו ספרים נפלאים על החג
שמנו קלטות
סרטים החל מבגן של דודו וכלה בחבורת מצוות
עבדים היינו. עתה בני חורין.
קייטנות - רק בחופש הגדול.
מבינה שהורים קורסים לפני החג ויש כאלו שזו הצלה בשבילם. לא צריך לעשות מהכרח אידאל.
לא עושה שום אידאל.בת 30
זה מאוד נחמד שיכולת לקחת ימי חופש, אני למשל לא יכולתי.
היו הרבה שנים שלא עבדתי ובחופש היינו מנקים ביחד ומשתדלים גם להכניס זמן כיפי כמו טיול וכד'.
אבל אני לא עושה שום אידאל. זה צורך אמיתי לרוב ההורים וזהו.
אל תזדעזעmp3
להיות 24/7 עם 4 ילדים בגילאים שונים ועם צרכים שונים זה לא קל בכלל!!! הם משתעממים מאוד מהר רבים המון ולא מצליחים למצוא את עצמם בתוך החופשה הענקית הזו וההורים חייבים פסק זמן לעצמם כדי שגם מחר יוכלו לתפקד כהורה טוב. וההורים-ממשיכים את השגרה הרגילה כלומר עבודה וטיפול בבית ובפסח גם נקיונות לחג ובמקביל צריכים להתמודד עם שיבוש השגרה של הילדים.
אני חושבת שקיטנות זה רעיון מבורך.זה פתרון ביניים לכל הבעיות.הילדים מקבלים שגרה חלופית יש להם תעסוקה וחברה התואמים לגילם.ולהורים יש פסק זמן לדברים שלהם. ותאמין לי שהורה ששולח לקיטנה לא יושב בבית רגל על רגל אלא נמצא במרוץ נגד הזמן להספיק כמה שיותר עד שהילדים יחזרו.
בקיצור,אף אחד לא שונא את הילדים שלו וקיטנה היא עזרה לילד ולהורה.
אה,ואני לא שולחת אף פעם לקיטנות כי אני לא עובדת ולא רואה צורך בהוצאה הכספית הזו.ובפסח הזה הילדים לא רצו ללכת.
הורים עובדים.לעניין0
בשביל פרנסתם ופרנסת ילדיהם.
העול הכבד של לדאוג כל חג וחופש מחדש לפתרון עבור הילדים, הוא קשה מאוד מאוד! מאוד!
תחשוב שלעובד בממוצע יש 14-21 ימי חופש בשנה
והוא צריך להסתפק בהם לחודשיים חופש גדול, עוד איזה חודש חופשות חגים באמצע שנה (חול המועד, ערבי חג, אסרו חג, חנוכה, יום פה ויום שם...)
ותוך כדי יש גם מחלות ילדים, שגם בהם הוא צריך להשאר בבית, ולרוב ימי מחלת ילד לא מספיקים לכמות המחלות
וכל הסיפור הזה של למצוא בייביסיטר, או סבתא ודודה פנויה, זה עסק מלחיץ, כאב ראש, והמון לחץ ממקום העבודה.

אז כן, אני שמחה על כל יום של קיטנה ומעון. הייתי שמחה להיות בבית, באמת, אבל אני חייבת לעבוד.
תגובה לעניין^^מקופלת
אתה צודק. תגובות מהסוג האלה הן לא לענייןאנונימית לרגע1
אולי יפתיע אותך, יש הורים שעובדים לפני פסח, כולל ערב חגrivki
בשבילי הקייטנה הזאת לא מורידה מהזמן שלי עם הילדים, אלא מהזמן שהם יושבים לבד בבית , הרבה פעמים מול המחשב
גם אם ההורים לא עובדיםמקופלתאחרונה
בעיקר זה מיועד להורים עובדים, ולדעתי סופר חשוב לשמר את המסגרת והשיגרה לילדים עצמם, בצורה מהנה יותר ולא במחוייבות של בית הספר..
כך שיותר מזה שזה טוב להורים, זה לא פחות טוב לילדים עצמם.

וגם אם ההורים לא עובדים, יש כל כך הרבה דברים שקשה מאוד עד בלתי אפשרי לעשות כאשר הילדים בסביבה, במיוחד בימים שלפני פסח שיש התארגנויות וסידורים רבים מאוד, ולכן זה זמן נהדר להורים לסיים את המשימות והקניות כאשר הילדים במסגרת וכאשר הם מסיימים אותה ומגיעים הביתה, להורים יש פנאי וסבלנות בשבילם...
וזה קורה לי המון בימים החופשיים, פעם שמעתי 'דעה' של "למה לשלוח את הילדים (מדובר בעיקר על ילדים עד גיל 3 שנמצאים במעונות וכאלה)למסגרות אם האמא/האבא בבית?"
אז גם לי זה היה נראה בהתחלה תמוה איך אפשר לשלוח אותם כשאת/הבבית..אבל מרגע שגדלו קצת ונוספו לי ברוך ה' יותר מילד אחד, הבנתי שזה פשוט הדבר הכי טוב, אני מספיקה כל כך הרבה בכמה שעות האלו ואני הרבה יותר רגועה לקבל אותם אחרי זה...
הבית נקי, ארוחת צהריים מוכנה ואני רגועה ושלווה ועם הרבה סבלנות בשבילם לעשות להם כיף ולתת להם את היחס הנדרש בשבילם..

אז זה בכלל לא בעניין של עול ילדים או כי לא בא לי להיות איתם..ההיפך הוא הנכון.
ייעוץ אי זוגי - פריקה והתייעצותדון מנואל

גיל 38, הילדים, העבודות, החיים עשו את שלהם. פה ושם משברים, עלבונות, ריבים הביאו אותנו לכך שאשתי רצתה ללכת לייעוץ זוגי. בישוב שלנו כמובן לא היה כדאי ללכת ליועצים שאחרי זה נפגוש במכולת, בגינה או בבית הכנסת והלכנו לישוב ליד למישהו מומלץ. אשתי יצרה את הקשר הראשוני, ספרה מה שספרה והגענו אליו.

אחרי 3 פגישות איתו הרגשתי משהו לא בנוח בכלל. היועץ המדופלם והמומלץ לא בדיוק יועץ זוגי. הוא יועץ לאשתי איך להיטיב את חייה. ואני בתפקיד חלק מההצגה או מההפקה. בעצם אני צריך לעבוד על דברים שיגרמו לה להרגיש טוב. הפתעות קטנות, עזרות במה שהיא צריכה, להתחשב בה ולדרוש בשלומה. היא צריכה גם למצוא דברים שיגרמו לה להרגיש טוב. ללכת לחוג, לפגוש חברות, לדעת להגיד לי מה היא צריכה.
בכלל הופתעתי לגלות שלא ניתנה לי בשום שלב עד כה אפשרות לומר מה מפריע לי בחיים, בבית, בזוגיות, אולי בעבודה, אולי במשהו אחר. הכל ביחס למה שהיא מרגישה.
זה כמובן לא תהליך משפטי שבו צריך לשמוע שני צדדים ולהחליט מי אשם, אבל אם נוגעים ופותחים ומטפלים, גם לגבר שאולי לא בא עם משא סבל לייעוץ, יש דברים שהוא היה רוצה לפתוח ולומר.
אולי אני לא מבין מה הייעוץ אמור לכלול. כי אני מוצא פער די גדול בין ההמלצות על הבחור לבין איך שאני מרגיש אצלו.

ממליצה לך לכתוב את זה בפורום נשואים טרייםיעל מהדרום
לק"י

הוא יותר פעיל.

בהצלחה!!

לגיטימי לגמרי...ד.אחרונה
ייעוץ אמור לגרום לשני הצדדים להרגיש בנוח.

אם מישהו מרגיש שהייעוץ הזה אינו מדבר גם אליו - אפשר לחפש מישהו אחר.

יתכן שאחרי ששמע בתחילה את אשתך, הבין כאילו הבעיה נמצאת רק בהרגשה שלה - ולא גם בהרגשה שלך.

כמובן, לאידך, שייעוץ טוב אינו אמור להיות זירת טענות הדדיות. זה לא לחפש "מי אשם", אלא איך בונים בטוב יותר את ההדדיות.

אז עצות של הפתעות קטנות, עזרות, התעניינות בשלום השני - הן טובות מאד. אבל זה לא מספיק, כשהן מופנות באופן בולט רק לכיוון אחד.

לגבי להקשיב מה מפריע לך, בחיים, בעבודה וכו' - זה דבר חשוב מאד. אלא שמישהו כזה, לפעמים יתמקד במה שבין בני הזוג, ופחות במה שמעבר לכך.

אני יכול לשלוח לך בפרטי, שם של מישהו (קרוב משפחה) מנוסה מאד, חביב וישר, מייעץ בהירות ובפשטות - ותוכל להתקשר אליו, להסביר מה הבעיה שמצאת בייעוץ הנוכחי - ולשאול אם יש לו רעיון...

מחפשים קהילהאבא פגום

אנחנו הורים ל 7 ילדים גרים היום בשכירות ברמלה, בגרעין התורני ומחפשים להשתקע במקום עם קהילה תורנית אבל לא לוחצת. בגלל שאני עובד בבני ברק, מחפשים מקום שמצד אחד המחירים עדיין שפויים ומצד שני לא רחוק מידי מהעבודה. חשוב לנו קהילה תורנית שמשקיעה בילדים ונוער.

נשמח מאד להמלצות ☺️

ילגים מפרק א וצוואהיל 000

לא מצאתי פורום מתאים מקווה שפה אפשרי

שלום  בעלי נפטר יש לו ילדים קודמים

לנו משותפים

הכל היה בסדר לא ראיתי את זה בא

סעדתי את בעלי בזמן שילדיו קודמו בעבודות

אימא שלהם הילה חכמה הגיע חטפח בו בבית חוליל לגבות טת הילדים מול המשפחה שלא תראה שלא באים

ואני לא יכלתי לעבוד

כי גם לא רציתי בעלי קודם להכל

מבעל חזק שלא היה חולה  אף פעם לא ראיתי אותו שוכב עם חום או משהו דומה לא כדורים כלום

עובד פיזית קשה כל חייו

לא יכולה לפרט הכל

שמר הכל בפנים עד שהגיע למחלה ומהר הלך

ילדיו רצו מידע על כל  דבר

על עורך דין שמטפל אפלו אני ובעלי לא התענינו

לא הבנתי מה ילד שבקושי רואה את אבא שלו מתענין בקצבה

מאשים אותי שאני יודעל אל כל המידע

אין לי תו ירודה לא נותנים מידע  גם לאישה

אבל הם בשלהם

עכשיו הכל מובן הכינו את הקרקע

ילד שכל חייו לא הספיק לו מה שנתן רצה עוד

עגשיו מרגיש שיכול להכניס לי

אני לא בתחרות

הם יושבים מולי ומחלקים  את הבית

החלק שהם לא הבינו שאטאמטית הבית נאשם על שמםץ מי שמדריך אותם מהמשפחה לא מבין ולא אמר להם

הם אמרו לא נוציא אותך מהבית

לא בטוב לב,בהתנשאות

פה שתקתי

שאני רצתי עליו בעלי עבד ואני נלחמתי לקנות אותו כן מפרנבס עיקרי

כי לא היה שעות בבית וכל עול הבית היה עלי עד שהתמוטטתי בעבודה

ועבדתי פחות

לא היה לו עזרה משום צד

המשפחה שלו ידעה על מצבו הקשה

ולא באו לבקר פעם אחת

לא יצאו לקפה או שהבאו אליהם

רק רצו שנפכש במסעדה פעם בחודשים

אבל הוא לא יכח רצו לעשות וי

התנהגו אלי לא מכבד בבית חולים

קראו לי בשמה של,גרושתו

ולא אמרתי כלום

בעלי גוסס והם אבים איתי מולו

שתקתי

אבל הילדים שלו איתם יד ביד

אז גם אני שינתי את גישתי ואהיה בקשר עם משםלתן גם לי יש,ילדים

אימא שלהם השחקנית הראשית פה

הראתה לי שהיא איתי

ותקעה לי סכין בגב חיממה את הילדים שלא מבינים הרבה

על התערבות בכל נישא

לקחה את הפיקוד על משפחת בעלי לא ידעתי שהיא כל יום מדווחת עלי היתה מגיעה כאלו לעזור

ומדווחת הכל לא הבנתי למה המשפחה שלו לא מתיחסת

אלי

אני איתו בכל הטיפול והם  לא מתיחסים אלי רק לגרושתן אפלו קוראים לי בשם שלה

בשבעה היא לא יכלה לראות שברים חברים של בעלי הכל  רצתה לדעץ להתערב

היום הילגים שלו מתנהגים אלי כאלו זהו

הוא מת את כלום

רוצים את חלקם לא  מוותרים על כלום

אני לא גרה בבית ויש להם פה זכות

הכי כאב לי שהם התנתקו מאחים שלהם

ובקשר טוב עם המחה שלא ביקרה את האבא כי הם בדיור כמוהם

לא הבנתי איך אני הרעה פה

מה עושים אין לי עורך דין כל מי שהגעתי אליו לא היה בטוח במצב

חיבת עורך דין שיתן לי בטחון

אין פה מיילוינים אבל יש לי ילדים קטנים ואני לא בריאה מצבי לא ממד טוב נםשי פיזי

מצטערת לשמוע על בעלך ועל המורכבותנעמי28אחרונה

תפני לעורך דין.

לחוק לא אכפת מרגשות ומי מסכסך.

אם מגיע להם, מגיע להם, מה ששלך יהיה שלך בעזרת עורך דין טוב שישיג לך אותם.

פרסום הנסחן120

שלום וברכה,

חשוב לי מאוד לשתף בנס עצום שנעשה לנו.

לביתי הקטנה חולשת שריר בעין הגורמת לפזילה, לאחרונה הפזילה החמירה ונוירולוג מומחה הפנה אותנו לבדיקת הדמיה של המוח בהרדמה.

הילדים הם האוצר הגדול ביותר שלי והתפללתי לבורא עולם שיעזור לי לחזק את הביטחון והאמונה ולהילחם בפחד ובחששות שהרי הכל מאיתו יתברך מאבא מלך העולם.

ב"ה הבדיקה חזרה תקינה וקיבלנו את התוצאות מבלי להמתין את כל זמן ההמתנה המקובל.

"הודו לה'כי טוב כי לעולם חסדו" תודה רבה ריבונו של עולם,

כמה חשובה ויקרה הבריאות , כלום לא מובן מאליו .

בתפילה  לבשורות טובות ישועות וחיזוק הביטחון והאמונה והקשר התמידי לריבונו של עולם והבנה והכרה בכל הטוב שבורא עולם עושה איתנו.

עבודה סמינריונית על ליקויי למידהEva

שלום רב,

שמי חוה.

אני בהחלט מבינה שהפורום הזה לא בנוי לשליחה של שאלוני מחקר, אך אני לא יודעת לאן עוד אפשר לפנות.

אני והשותף שלי לכתיבת עבודה סמינריונית מפצים את השאלון מחקר שלנו כדי לסיים בהצלחה את לימודי התואר הראשון באוניברסיטה הפתוחה.

אנחנו מחפשים אנשים עם ליקויי למידה אשר מתבטאים בדיסלקציה או בדיסגרפיה או בדיסקלקוליה, אשר מילאו להם 18.  

אנחנו צריכים עוד 21 תשובות של אנשים עם ליקויי למידה לשאלון שלנו, אשר בוחן את ההשפעה של לקות למידה על תפיסת מערכות יחסים מקוונות (משפחתיים / חברתיים / תעסוקתיים) שנוצרו ברשתות חברתיות ובדידות חברתית.

האם יש בקרבתכם אנשים שיש להם ליקויי למידה ומעוניינים להשתתף במחקר או שאתם עצמכם עם ליקויי למידה שפירטתי בשורה למעלה?

אולי אתם מכירים מקומות לאן אפשר להפיץ את השאלון שלנו?

אם כן, אנחנו נשמח לכל עזרה אפשרית.

השאלון אנונימי וקל. אנחנו נתנו זמן מענה עליו עד 30 דקות, כך שלא צריך למהר לשום מקום ולהילחץ מהגבלת זמן.

קישור לשאלון: השפעה של לקות למידה על תפיסת מערכות יחסים מקוונות (משפחתיים / חברתיים / תעסוקתיים) שנוצרו ברשתות חברתיות ובדידות חברתית

תודה רבה לכם בכל מקרה.

יום טוב ונעים לכולם.

עוד הרבה ועוד קצת בבת אחתEvaאחרונה

אנחנו צריכים עוד 20 תשובות מאנשים שיש להם לקויות למידה המתבטאות בדיסלקציה, בדיסגרפיה או בדיסקלקוליה!

תעזרו לנו לסיים בהצלחה את תואר ראשון.

תודה רבה. יום טוב.

השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה

אולי יעניין אותך