לפני חודשים רבים רכב נכנס בי בעקיפה ואחרי סיפורים ועיניינים הגיע אתמול מכתב מהביטוח של הנהג הטוען שאני זאת שסטתי לנתיב שלו ולכן גרמה לתאונה. שקר וכזב...
זאת הייתה תאונה ראשונה שלי ( אחרי 10 שנים של נהיגה יום יומית) ולא חיפשתי עדים לתאונה כי הייתי ממש בשוק ולא הייתי מודעת למה צריך לעשות. שאלתי את הבן אדם שפגע והוא אמר שרק צריך לצלם את הרכבים. אז צילמתי... הוא אמר שהוא יצור איתי קשר ולא עשה זאת. רק אחרי ששלחתי לו את הדוח של השמאי הוא הגיב ואמר שלרכב שלו יש כזה וכזה נזק. אז עניתי לו שבגלל שהוא אשם בתאונה צר לי אבל זה לא נוגע לי. הוא ניתק ואז הביטוח שלו התקשר אליי, הסוכנת פשוט צרחה עליי שאני משקרת ושאלה אותי אלף שאלות. עכשיו הבנתי שהיא אולי ניסתה להפחיד ולהפיל אותי ושלא הייתי צריכה לענות בכלל.
כל העסק הזה לא נגמר כי המשפט יתקיים רק עוד כמה חודשים. וזה מחליץ אותי מאוד להיות בעמדה כזאת שאני אומרת את האמת ואין לי דרך להוכיח את זה. יום אחרי התאונה ביררתי אם יש מצלמות באותו איזור ואין ! אני מרגישה טיפשה שלא חיפשתי עדים באותו זמן...
הייתי רוצה לגמור עם זה עכשיו...
אני אמורה לקבל סיוע מעורך דין מטעם חברת הביטוח שלי אך אין לי מושג איך הכל יתנהל שמה...