הקטנצ'יק שלי בן 7חודשים, מאז ומתמיד התקשה במתן יציאות. התאמץ ממש אבל בסוף עושה רק יונק. אבל מאז שהתחלנו טעימות בגיל חצי שנה, כמעט ולא עושה! זה הגיע למצב ששבוע לא עשה וממש סבל. נתתי לו עגבניות ושזיפים ולא עשה עד שבסןף הרופאה נתנה לי נר ואמרה להשתמש באחד בלבד. רק עם הנר הוא עשה סופסוף. צואה נוזלית סמיכה. עשה כמויות מטורפות! ורק אז נרגע. אמרה להמשיך עם נורמלקס, אבל מאוד קשה לתת לו כי לא לוקח בקבןק אז לא נתתי לו.
היינו ביום רביעי לפני פסח אצל גסטרו והוא אמר שהתינוקי לא יודע איזה שרירים לכווץ, והוא פשוט ילמד מתישהו ושזה אמור לעבור עד גיל עשרה חודשים, ולא לתת נורמלקס.
אבל בינתיים הוא ממש סובל!!! הוא לא עושה בטיטול!!!
כאשר הוא צריך לעשות זה מציק לו מאוד, אוכל פחות, לא רגוע, פחות ישם ביום ובלילות מתעורר בבכי כל חצי שעה, חוזר לישון רק כאשר אני מרגיעה אותו.
בערב חג הגיעו מים עד נפש. ראיתי שהוא ככ סובל ושמתי לו שוב נר. ושוב הוא עשה כמויות מטורפות של צואה סמיכה נוזלית. (לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שהוא עשה לפני כן. לא זוכרת מתי השתמשתי במגבונים איתו!!!!)
בגלל שהצואה נוזלית הם לא מגדירים את זה כעצירות.
הוא בוכה ואני בוכה יחד איתו. מפחדת לשים לו שוב נר שלא יתרגל לזה. נואשתי מהרפואה. למישהי יש עצות מה לעשות? מישהי מכירה מקרה כזה?
או אולי מישהי יכולה להמליץ לי אולי על הומופאטיה/ דיקור סיני לטיפול בתינוקי באזור השרון?
ממש תודה!