מעבר של תאומות ממיטות מטר למיטות מעבר...ג'נדס
בעצם, לא ברור לאיזה בדיוק מיטות...

אז ככה, הן תאומות בנות שנתיים, ויחידות כרגע, אבל החדר הזה מיועד לכל הילדים שיגיעו בע"ה עד ש'יגמר המקום' מה שנקרא... ואז נעבור דירה ככל הנראה.

החדר די גדול וכרגע מכיל ארון גדול שתופס קיר שלם (אבל הקיר בעל הצלע הקצרה יותר של המלבן), שידת החתלה שהיא גם איחסון וגם שימושית עד עצם היום הזה בתור מקום להלבשה וכד', ספת ספר נפתחת למקרי אירוח, ועוד שתי מיטות מטר. החדר גדול כך שממש הכל ממוקם בצורה נוחה ומרווחת.

במועד שלא ירחק אני מאמינה, נצטרך להעביר את הבנות למיטות 'של גדולים' כי הן כבר מראות סימנים קרבים וגדלים של יכולות טיפוס מהלול...

לכאורה האופציה הכי מתאימה לגיל שלהן ולגודל של החדר מבלי לשנות שום דבר בו, זה לקנות מיטות מעבר ולהציב אותן במקום של מיטות המטר...

אממה... אם יגיע תינוק בע"ה בעוד שנה פלוס מינוס, שזה אומר שאחרי כמה חודשים איתנו בחדר הוא יצטרך לעבור לחדר הילדים... זה שווה לתקופה הזאת של השנה-שנה וחצי לקנות מיטות מעבר? ואז כשיגיע הזמן נחשוב על המיטות הבאות? כרגע ממש לא בא לי לוותר על אף רהיט בחדר...

א. תודה לכל מי שקרא עד כאן.
ב. יש רעיונות ליעול בקהל?

תודה ושבוע טוב
אולי שתי מיטות מעבר מיד2 בינתיים?לב אמיץ

לכי תדעי, אולי תחליטי בעז"ה את התינוק הבא לשכן דווקא לידך במיטת מעבר,

או להשכיב בהמשך את הבנות ראש/זנב על מיטת נוער אחת ארוכה.

תודה על התגובהג'נדס
התכוונת לשכן את התינוק הבא במיטת *מטר* לידי...?
כן. אולי..לב אמיץ

וגם אולי את מיטת המעבר.

לפעמים בילד הבא בעז"ה הגישה שלנו משתנה, גם צריך לשמור על כל גרם אנרגיה בשביל המתוקות הבוגרות, ויותר נח להשכיב את התינוק, ואחר כך הפעוט היונק, לידינו.

סבבה... אז התכוונת למיטת מטר... (לול יותר קטן)ג'נדס

ולא מיטת מעבר שזה לפעוטות... חח

אני חושבתמתואמת

שאין צורך להחליט כבר מעכשיו בשביל כל העתיד...

אם נוח לכם עכשיו מיטות מעבר - אז תלכו על מיטות מעבר. ובעתיד - תוכלו למכור אותן או משהו כזה. (או באמת לקנות כבר עכשיו מיטות מיד שנייה).

בקיצור, ללכת לפי הנוחות שלכם כרגע, ובעתיד תעשו את השינויים הנצרכים לפי מה שהוא יביא בחובו...

(בכל אופן - אצלנו אף-פעם לא השתמשנו במיטות מעבר. בשביל שני הגדולים קיבלנו - מישהו מסר - מיטת נוער נפתחת, ששימשה אותנו נאמנה עד שהתפרקה. אח"כ קנינו מיטת קומותיים נפתחת, שגם נשברה בסופו של דבר. וכרגע אנחנו עם מיטה אחת נפתחת ושתי מיטות קומותיים נפתחות - דווקא כן חשבנו קצת על העתיד עכשיו... . וכיוון שגם לנו, כמו לכם, היו שתי מיטות תינוק - מסרנו אחת מהן. מיטות נוער רגילות, לעומת מיטות מעבר, יכולות להתאים למשך טווח גילאים הרבה יותר גדול...)

כנראה נאמץ את הרעיון שלךג'נדס

בהצלחה! והעיקר שתרוו נחת מהן ומהילדים שעוד יבואו בע"ה...מתואמת

אמן...ג'נדס
לו יהי!
לדעתי הן יכולות להישאר במיטות שלהןl666
עד גיל ארבע או עד שתצטרכי להכניס ילד חדש לחדר שלהן. ואז להחליט בהתאם לגיל שלהן . בעיה במיטת מעבר שבגיל חמש היא כבר קטנה וכל עוד אין צורך דחוף חבל לקנות
במיטות שלהן למה את מתכוונת..?ג'נדס
כרגע הן במיטות מטר. זה כמו מיטת תינוק עם סורגים והכל רק באורך מטר...
כדאי לקנות מיטה נפתחתאנונימית לרגע1

בע"ה כשיגיע הילד אז קודם זה עריסה/ לול, ואחרי זה אפשר שהוא ישן במיטת המטר הצרה..  ועד אז- בע"ה כבר תמצאו פתרון.

מיטת מטר=מיטת תינוק קצרה באורך 1 מ' במקום 1.3 מ'...ג'נדס

זה לא צפוף לגיל שנתיים?בלדרית
מצוין להן שם ב"ה...ג'נדס

אפילו כשהגדולה ישנה מקביל לדפנות היא לא מגיעה לקצה... ועוד יש דובים ובובות למינהן..

אני הייתי שמה במיטת חברבלדרית
גם חסכוני במקום וגם לטווח ארוך.
הייתי מחליפה את ספת האורח במיטה נפתחת, אפילו לשלוש אם את רוצה. ובמקום שמתפנה יש יותר מרחב למשחקים.
יש לנו מיטת מעבר, היא נחמדה מאוד אבל קצת חלשה במצב של ילדים שובבים שקופצים. וזה גם מאוד נחמד לישון אחת ליד השניה ולא בצורת ר'.
וגם אם תבחרו במעבר. אנחנו קנינו את המיטה ביד 2. המחיר שם הוא 200 עם מזרן, אפשר למצוא בפחות. ממש לא נורא.
האמת?ג'נדס

מה כיף לישון אחד ליד השני כשיש הבדל של גובה? (ככה זה במיטה נפתחת, לא?) ואני לא אוהבת את הקטע של הנפתח כי אז אין במשך היום את המקום הפרטי. וכל עוד אני לא חייבת מאילוצי מקום, אז למה...

קומותייםבשאיפה
אנחנו במצב דומה, אבל לא תאומות, ובגילאים גדולים יותר, שמנו במיטת קומותיים גדולה וחזקה.
נראה לי שהמיטה למעלה לא מתאימה כרגע לגיל, אבל אצלי הן מאד אוהבות לישון בשני הצדדים של המיטה למעלה, אצלכם יתאים למטה..
אני מעדיפה קומותיים על נפתחת בטווח הרחוק, שלכל אחת יהיה את המרחב שלה גם במהלך היום.
תודה-ג'נדס

לא, הן לא תהיינה במיטה עליונה בגיל כזה.. ואין שום סיבה להתפשר על דבר כזה...

להפוך את מיטות התינוק למיטת מעבר124816

אפשר לנסות להוריד דופן אחת של מיטת התינוק ולהפוך אותה למיטת מעבר. 

בן הארבע שלי ישן במיטת תינוק של מטר עשרים שהורדתי לה דופן.

תודהג'נדס

אני חושבת שאז זה יהיה גבוה מדי בתור מיטת מעבר. ואז גם אין מעקה בטיחות נגד נפילות... לא נראה לי פתרון טוב.

תודה לכולםג'נדס

קראתי את כל התגובות. אני חושבת שנלך על מיטות מעבר. כי לא רואה סיבה להשקיע עכשיו במיטה שלא יודעת אם תשרוד או לא לטווח הרחוק ובנוסף זה יגרום לי להוציא רהיטים מהחדר ולהימנע מלארח בחדר הילדים... (לא משנה אם אפתח או קומותיים לשם הרעיון).

מה שכן, נחפש ביד 2 אנחנו גרים באיזור שיש בו הרבה היצע ב"ה.

תודה לכולם!

לא נכנסת לשיקולlovely
איזה מיטה בדיוק

רק לומר שאם אתם הולכים על מיטות מעבר תנסו לבדוק קודם ביד 2.
יצא לכם יותר זול וכך פחות משמעותי אם תרצו להחליף בהמשך.
אנחנו קנינו מיד 2 מיטת מעבר מעולה ויפה! לבנה ממש קלאסית במחיר של כ 300-350 שח אם אני לא טועה.

בהצלחה!
זה בדיוק מה שכתבתי בהודעה מעליךג'נדס

ומצאנו שם במחירים עוד פחות... באיזור ה150-200 כולל מזרון יפים... אבל לא הכלנו לראות רק קיבלנו רושם כללי.

אופסס סליחה..lovely
כתבתי לך בלת"ק
רק כדי להאיר בנקודה הזו.
שמחה שיש לכם היצע בזול.
מקווה שתמצאו משהו כלבבכם 😚
שימו לב כי גם חדשה לא עולה יקרבלדריתאחרונה
אל תקנו במחיר גבוה, כי אלה לא מיטות חזקות לרוב.
בשילב אפילו ראיתי ב200 מיטה בלי מזרן.
מה שכן יש גם מיטות פרימיום של עצמלה למשל, יש גם עם ארגזי מצעים, אלה יקרות יותר.
ביד 2- לא יותר מ200 שקלים לדעתי. ותבדקו את מצב המזרן והקרשים שמתחתיו.
לא יודעת בנוגע למקום האישי במהלך היום. אצלי היא לא מראה רצון לשחק במיטה בגיל הזה, רק לקום ממנה כמה שיותר מהר . דווקא מיטת נוער היא גדולה יש בה יותר אפשרות למשחק ואפשר לשים אותה במצב ר' וככה היא פתוחה תמיד ויש מין 'בית' למטה.
אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מועדון מאמא דילmama273

🌸 מאמא דיל – דילים שאמא באמת צריכה! 🌸

כאמא ל5 ילדים בגילאים מגוונים, אני יודעת כמה אנחנו מחפשות לחסוך – בלי להתפשר על מה שחשוב באמת לילדים ולבית.
בדיוק בשביל זה פתחתי את מועדון מאמא דיל 💕

ערוץ שבו אני משתפת כל יום דילים שווים – כאלה שאני גם קונה בעצמי 👶🛍️

✔️ מוצרים שימושיים לבית ולילדים
✔️ מחירים משתלמים באמת
✔️ חוסך זמן וכאב ראש
✔️ רק דברים שעושים חיים קלים יותר

📲 להצטרפות לערוץ הטלגרם

📩 לא בטלגרם? אין בעיה!

אפשר להירשם ולקבל סיכום דילים מרוכז למייל (כפעם בשבוע):

👉 להרשמה במייל

מאמא אחת לשנייה – בואי לחסוך חכם 💕

מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית
איך נותנים לילדים הרגשת יציבות בתקופה כזאת?מתוך סקרנות

אני מרגיש, שאת הילדים מטרידה בעיקר ההפסקה הפתאומית (מבחינתם) של פעילות מסגרות החינוך, כשבינינו אף אחד לא יודע מתי יחזרו.

לכל השאר הם יחסית מתרגלים ומסתגלים...

,למישהו יש טיפים איך לתת להם בטחון בנושא זה (יש לילדה אחת לדוגמה עוד חודשיים יום הלדת בגן, וכבר עכשיו מוטרדת האם יתקיים או לא...)?

אפשר לשתף את הגננתמענין

שתדבר איתה בטלפון. שכשיחזרו לגן יחגגו לה.

אצלינו משתדלים להתקשר לילדים, ולשלוח סרטונים כדי לשמור על קצת תחושת חיבור כמה שאפשר בין הגן לילדים.

באמת תקופה מורכבת לילדים, מחפשים את השיגרה ואת הביטחון שהם רגילים אליו. 

רעיון, תודהמתוך סקרנותאחרונה
סיר בישול איטיטרכיאדה

בעקבות המלצה פה של @פשוט אני קניתי סיר בישול איטי. 

שמתי בבוקר חלקי עוף ותפוחי אדמה, הוספתי תבלינים והדלקתי על החום הנמוך (יש שתי דרגות חום- נמוך וגבוה, ועוד אפשרות של שמירה על חום)

לאחר חמש שעות בדקתי וראיתי שהעוף לא מתחיל אפילו להיות עשוי, בעוד שעל החום הנמוך ההמלצה היא 6-8 שעות.

בהתייעצות עם גי פי טי הוספתי כוס מים והגברתי לחום הגבוה, חיכיתי עוד שעתיים, וכעת העוף מוכן בקושי, רחוק מאד מלהיות רך ועסיסי כמו 

שתארו לי. התפוחי אדמה מוכנים אבל מעט קשים. בקיצור, ממש לא מה שדמיינתי.

אשמח שתאירו את עיני איפה טעיתי, כי תוצאה כזאת יכולתי להשיג גם אם הייתי מניחה סיר עם עופות על האינדוקציה לכמה שעות (ואז החום היה הרבה יותר גבוה והבישול יותר טוב)

בנוסף, הנוזלים בתבשיל בקושי מבעבעים, זה נראה כאילו החום כל כך חלש!

אולי תשאלי בפורום מתכוניםיעל מהדרום
נראה שהיה חסר רוטבחילזון 123אחרונה

זה לא סיר לאפיה זה סיר לבישול

ואולי היה כדאי לכסות עם מגבת מעל

כשהאיש בעבודה בזמן המלחמהעקרת הבית

בימים הראשונים האיש שלי עבד מהבית, ועכשיו נוסע לעבודה.

מה אתן עושות כדי לגרום לאיש שלכן להבין שיחד עם העבודה, יהיה קשוב לצרכים שלכן ושל הילדים?

הוא יודענהג ותיק

שיש לך ולילדים יותר צורך ממנו בימים האלה?

אולי פשוט לדבר איתו על זה

אם יורשה לי (בתור מי שבעבודה, אמנם מהבית)משה

בטח שנסע לעבודה. יש לכם חשבונות לשלם ומשפחה לגדל. צריך להעריך את זה ולקבל את זה קודם כל.

אחר כך אפשר לאזן מחדש.

משתפים מהלבתהילה 3>אחרונה

היה לי ממש מאתגר היום הרגשתי פשוט אמא גרועה/

הייתי כל כך עייפה ורק רציתי שמישהו יחליף אותי ויהיה לי שקט לשעה

אני ממש צריכה שתגיע שעה מוקדם יותר/שתבקש לעבוד מהבית/שתיתתן לי שעה לנוח כשאתה בא כדי שאני אצליח לחזור לעצמי/שתראה את המאמצים שלי/שתיקח אחריות על x וכו

שלום מחפשת פסיכיאטר לילדים באיזור מרכזממתקית

או הסביבה, ירושלים, או כל מקום אחר.
לא דרך הקופה
מישהו פרטי שאני יכולה להתקשר אליו לפלאפון באופן אישי.
אשמח לטלפון בפרטי

בדרך כלל גם לפסיכיאטרים פרטיים יש מזכירהמתואמת

ולא מתקשרים אליהם ישירות לטלפון.

בכל אופן, עוד כחודש יש לנו תור לפסיכיאטר פרטי שקיבלנו עליו המלצות, והוא מקבל בתל אביב. אחרי התור אוכל להמליץ עליו באופן אישי כנראה...

לא נכוןאריק מהדרום
יש לי פסיכיאטר שאני מתכתב איתו בווצאפ ובמייל וזמין בטלפון, הןא מקבל גם באזור המרכז ובזום אבל הוא לא לילדים.
תודה אבל צריכה לילדים.ממתקית

אבלאם אפשר בכל זאת מספר...

זה יפה! ומעניין כמה זה נפוץ...מתואמת
בכל אופן, זה רק אחרי הפגישה הראשונה איתו, לא?
אז זה באמת יפה...מתואמתאחרונה
יש את ד''ר מרים פאסקיןמתיכון ועד מעון

את ד''ר ליעד רוטשטיין

ד''ר מאיה אליעזר

במרכז, פרטיות

אבל מה הטלפונים? אפשר בפרטי? בבקשה...ממתקית
אין לי בשלוףמתיכון ועד מעון
אבל יש בגוגל, בטוחה שיעלה לך שתכתבי את השמות

אולי יעניין אותך