הי, אני חדשה פה... אך אשמח לשמוע את חוות דעתכם...
אני יוצאת עם משהו שלושה חודשים. בהתחלה הוא ממש התלהב והתקשר כל יום והיו פעמים שאפילו פעמיים ביום. אני בהתחלה שמרתי מרחק אך היה לי נחמד שהוא מתקשר ומתעניין. לאחר כחודש, שיחות הטלפון פחתו אך שנינו התגעגענו אחד לשני. אני נקשרתי אליו מאוד ואפילו, אני לא יודעת אם זה טעות או לא אבל אמרתי לו אחרי חודשיים שאני אוהבת אותו. כי באמת זה מה שהרגשתי. הוא פשוט חמוד ומצחיק וכיף לי להיות איתו. לאחר שאמרתי לו בטלפון שאני אוהבת אותו הוא לא אמר לי בחזרה שהוא אוהב אותי. הוא אמר לי שהוא מחבב אותי מאוד מאוד וממש כיף לו להיות איתי והוא לא הרגיש ככה עם אף בחורה שהוא יצא איתה. עבר עוד חודש אבל הקשר לא התפתח. אני מצידי ניסיתי לקדם עניינים שלחתי הודעות מידי פעם. הוא התקשר אבל רק איזה פעם ביום ורק לזמן קצר. דיברתי איתו על מצב הקשר אז הוא חזר לדבר איתי שיחות ארוכות אך מהר מאוד הם הפסיקו. הוא שאל אותי אם אני יותר לא אוהבת אותו... אמרתי לו שאהבה נופלת אם לא מטפחים אותה. לפני כמה ימים ממש חשבתי להיפרד ממנו כי נראה לי שההתלהבות פשוט דעכה. אמרתי לו שאני חושבת שאנחנו צריכים להיפרד אז הוא אמר שנפגש ביום למחרת כמו שקבענו ואז הוא צריך לומר לי משהו. אם אחרי מה שהוא יגיד עדיין אני ירצה להיפרד, הוא יקבל כל החלטה שלי. נפגשנו יום למחרת. איך שראיתי אותו פשוט לא יכולתי להיפרד ממנו. התנהגנו כאילו הכול כרגיל ואז הוא שאל למה רציתי להיפרד? אז אמרתי לו כי אנחנו כבר לא מדברים יותר.. הוא גם אמר לי שהוא יחזור אלי באחד הימים והוא לא חזר אלי בכלל...
עכשיו המצב הוא כזה: הוא מתקשר רק איזה פעם ביום ואנחנו מדברים בדיוק 3 דקות. כשדיברנו בפעם האחרונה הוא היה נשמע לי קצת מבואס אז התקשרתי אליו אחר כך בחזרה והוא אמר לי: תגידי, מה את מצפה שאני אתקשר כל פעם?..
אני לא יודעת מה זה אומר? אני רוצה שיהיה לנו כיף ביחד שאני אוכל להתקשר אליו מתי שבא לי והוא מתי שבא לו.. שנשתף אחד את השני ולא נשחק אות קשים להשגה!!!
אני לא יודעת מה לעשות עכשיו? אשמח לתגובתכם...