__סתרי המדרגה
אתמול הלכתי לישון עם סוודר, אפילו שהיה חם. פשוט כי רציתי חיבוק והבייתה, ממש. לפעמים אני שונאת את זה שאני אלופה בהעמדת פנים, אבל תכל'ס זה עוזר לי המון בחיים. לתפקד עם חיוך ענק שלא מסגיר בכלל את מה שעובר בפנים. בסוף זה גם משפיע על הנפש ובאמת עושה אותי שמחה כל הגיוס אנרגיות הזה, זה טוב נראה לי. אמרו לי היום שאני מתנהגת ממש בוגר לגילי וחשבתי שאולי אני בעצם מדחיקה נהדר לגילי. ואמרו לי היום כמה פעמים שאני לבושה יפה ואני עדיין מתלבטת אם "ליידי" זו מחמאה, לא שזה קריטי. אתמול הייתי עסוקה כל כך בלנחם אחרים ששכחתי לכעוס על עצמי, וזה היה נהדר ממש. זה באמת עושה לי טוב עד כמה שזה ישמע מוזר. ישבנו היום ודיברנו על מה אם יהיה מילואים לבנות שירות, זה משעשע. ופתאום להיות חמישתנו, איזה עולם. אתמול היא באה אליי וזה היה כאילו להכניס אותה לעולם הזה שלי כי גם הן היו בדירה. התמרון היה קצת מתיש וגם כל התסבוכת שנוצרה בסוף אבל הקב"ה פשוט מדייק לנו. אני תוהה לעצמי אם אני מפרשנת את כל הפרצופיאדה שלהן נכון. הלוואי שזה היה בצחוק כל מה שהיא אמרה, כי אם לא אז זה ממש מתסכל אבל זה לא שווה שאני אפגע כי היא רואה חלק כל כך קטן מהמכלול ככה שאני אפילו לא מצפה שהיא תבין וזה בסדר. פפ ארטי, את בתפקיד, תהיי כבר בשקט מותר לי להיות חלשה. אני מרשה לעצמי, רוב תודות לי. (רק אל תתחרטי אחר כך, כי את האשמה הבלעדית). בואו נעודד אותי שמתחילים היום חברותא חדשה שאני מחכה לה מלא זמן ויהיה בעז"ה ובהשתדלותינו אחלה של ממש. יאללה נסתער על שגרת-אחרי-פסח-זמן-קיץ-סוף-שנה-ברבאק?
תגידו, נכון החיים בסה"כ יפים ויהיה בסה"כ בסדר?
..עיגול שחור

החיים יפים בהחלט .

ויהיה בסדר 

(סליחה אם נדחפתי ממ)

..סתרי המדרגה
תודה

(זה לא הדחפות, הנחתי את זה במקום ציבורי בכוונה תחילה)
..עיגול שחור

תמיד פה 

(ממ טופ )

|חיבוק|פסגות
סתרי המדרגה
מה שלומך?
ישתבח הבוראפסגות
שלומך עכשיו?
(מחזיק אצבעות שתגידי שהחיים יפים סה"כ)
ישתבח הבורא תמיד, אבל שאלתי מה שלומך סתרי המדרגה
שלומי סקרן, אם זה נחשב.

(החיים יפים בסה"כ נראלי)
|מנסהלהבין|פסגות
שלומי טרוד למדי למרות הקלה אדירה שהיתה לי היום.עדין..
אוהו. הקלה זה כיף.סתרי המדרגהאחרונה
מותר לשאול במה טרוד? (אפשר גם באישי...)
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך