איך זה עובד אצל אחים נשואים????מחפשת^
אני אוהבת אותם, באמת. ואת הילדים שלהם עוד יותר..
אבל יש שלב שבו לא מבינים שיש מישהו אחר במערכת. שקשה לו לפעמים להיות ביביסיטר, שיש אחות/ גיסה שרוצה לנוח/ ללמוד/ להתאורר ואולי לא מתאים לה היום.
שגם בבית של סבא וסבתא יש כללים וגם כאן לא קופצים על הספות.
ואני אוהבת אותם. מאד. וכמעט תמיד אומרת כן ומשתדלת למלא את התפקיד של דודה על הצד היותר טוב, אבל סתם שתדעו כשתגיעו למקום הזה, שיש מישהו מאחורי השלט הזה, ש...אפשר להתחשב בו וגם אם לא אז לומר תודה. אולי, אם יוצא לכם ומסתדר.
ושוב, אין אהבה יותר גדולה בחיים שלי מהם. (שלא אצא המכשפה הזו שיוצאת מהחדר בבית של סבא וסבתא עם פרצוף נזעם ומטאטא... )אבל, נו הבנתם....

את האמתים ושמש
כשהייתי רווקה, ואחותי הייתה מגיעה עם הילדודס אלינו, הייתי מאושרת מכל רגע שאני רואה אותם גם במחיר של חוסר פרטיות ובלגן ולשמור עליהם כל רגע
היום כשאני אמא לילד ומגיעה לסבא וסבתא פעם בשבוע לשבת, ואחי ואחותי שגדלו בינתיים, מעקמים את האף,ומזהירים את הילד שלי ואת שאר האחיינים לא לבלגן ועוד מלא אזהרות,
אני מבינה בדיוק את ההרגשה של להרגיש אורחת בבית הוריי.
ואני כואבת על זה. אני יודעת שכשהם יתחתנו הם ירגישו כמה טיפשי היה לעקם את האף אם האחיינים מגיעים....
עד היום אני חולה על אחיינים שלי ואני בקשר טוב עם אחיותיי הנשואות בזכות העזרה שתמיד עזרתי להן כשהייתי רווקה.
אם הייתי מעקמת אף עליהם סביר להניח שהיום הם לא היו ככ עוזרים לי עם הילד שלי
ממש לא התכונתי לזהמחפשת^
כשהם מגיעים אני ממש מאושרת, משחקת איתם שעות, סיפורים וכו' הם הכי חשובים לי בעולם. ואני ממש לא מעקמת את האף, אין לי דרך להסביר לך מה הם בשבילי, אולי כמו שכתבתי הם האהבה הכי גדולה בחיים שלי, (עד לבוא הבעל והילדים...)והם יודעים את זה.
הסברתי?
עכשיו, אני פונה להורים שלהם שיתחשבו קצת, שיבינו שמישהו עשה ביביסיטר 6 שעות אחרי יום לימודים מטורף. וכן, הוא ישמח לשמוע תודה.
אולי שיבינו שזה לא מובן מאליו. אני לא נמצאת כאן כדי לסוע אליהם כי הם צריכים לעשות סידורים (הי. אני גם צריכה אבל אני שומרת על אחיינים שלי.)
מקווה שהבהרתי את עצמי,
אוהבת אותם💞💞💞
^^מקום בעולם
למרות שאחיות שלי מודות לי ממש כשאני יכולה ועושה את זה, יש פעמים שהן רואות את זה כמובן מאליו מרוב שאני אוהבת את האחיינים.. ומבקשות שאבטל דברים שיש לי..
וזה כבר מרגיש כמו חוזר הבנה מצדן
עכשיו הבנתי יותרים ושמש

את אחות טובה ..
אחותי אפילו אם היא תחייך כשאנחנו מגיעים זה כבר ירגיש לי טובה ענקית

אני בכלל חושבתים ושמש
שרווקים לעולם לא יבינו מה עובר על הנשואים

ונשואים ורווקים לא יבינו מה עובר על גרושים עם ילדים

וגרושים עם ילדים לא יבינו את הגרושים ללא ילדים

אז צריך לדון לכף זכות את כולם ולהתחשב תמיד אחד בשני

אני תמיד שותקת כשאח שלי צועק על הילד שלי אם הוא ישב לו על הכובע או אם אחותי סוגרת את כל הילדים בחדר לכל השבת כדי שלא יהיו בסלון ויקפצו על הספה

אני פשוט התרגלתי כבר לזה שלא לכולם יש הבנה מה זה להיות אמא עייפה
הדוד לא צריך לצעוק על האחייניםדלית

שישבו לו על הכובע .ואחותך לא צריכה לדאוג לפתרון של הרס הרכוש הפרטי שלהם. זה התפקיד שלך ושל בעלך לחנך אותם לכבד רכוש של אחרים .

הבעיה שלא תמיד ההורים דואגים שהאחיינים לא יהרסויעל מהדרום
לק"י

אז כאמא אני מעדיפה להעיר לילדי בעצמי. אבל אם אני לא שם או שלא הערתי- לגיטימי שמישהו אחר יעיר להם..
(לא צריך לצעוק או משהו, אפשר ורצוי בעדינות).
כיף לשמוע, אני אמסור לעצמי...מחפשת^
מתנדבת להיות דודה לילדים שלך.
(אני תמיד חושבת שאחד המתנות הכי מדהימות שיש לי זה אחיינים שלי)
את נשמעת דודה נהדרתאמאשוני
חשבת פעם לשתף את אחים שלך בתחושות?
לא ממקום מאשים, ואל תתארי איך הם מתנהגים (כשאתם מגיעים אתם עושים רעש)
אלא איך את מושפעת מזה (מפריע לי הרעש)
תגידי להם שתשמחי אם תוכלו למצוא נוסחה שבה כולם יהנו
סתם לדוגמה אצלנו במשפחה ההורים שלי צריכים לנוח צהריים כשיש דממה מוחלטת ואח"כ הם ממש משקיעים בנכדים ועושים איתם מלא פעילויות וזה..
אז ברור שבזמן מנוחת צהריים נעשה הכל כדי שיהיה שקט, גם יותר קל להשתלט על הילדים כשהם יודעים שעד שעה * חייבים לשמור על שקט ואח"כ אפשר להשתולל.
מצד שני, צריך לשים לב גם לא להגזים בדרישות (הגלויות והסמויות) זה ממש קשה כשהילדים יוצאים מהשגרה שלהם במיוחד לתינוקות.
ממש מבין אותךחדשדשדש

מצד אחד, ברור לי שאחים שמגיעים הם לא סתם אורחים, וצריך לשמור על פורפורציות. 
מצד שני, יש לזה גבול. לפעמים אחים חושבים שהם מגיעים לבית מלון פנסיון מלא.. זה פחות בסדר.

שיגיעו מתי שהם רוצים, התכוונתי להביא את הילדים לביביסיטר וללמחפשת^
הי לךשירה חדשה~

לדעתי לבוא ולדבר על הרגשות שלך, בצורה בוגרת, עם הנשואים.

אני רואה גם אצליו וגם אצל חברות שלי, שמלא פעמים הרווקים סובלים כשהנשואים באים, ואני חושבת שהרבה מזה קורה כי הגדולים מעולם לא חוו מה זה להישאר רווקים בבית של אבא ואמא ולהפוך לעוזרי בית כל סוף שבוע..

אם תבוא ותסבירי לאחים שלך מה ההשלכות מבחינתך, מתוך הבהרה שאת אוהבת אותם וכיף לך שהם באים, אני מאמינה שהם ידעו לקבל ולהתחשב יותר.

ואגב, כדאי לך לשים לעצמך גבולות כמה את עוזרת לפי היכולות והרצון שלך, כי אחרת זה ממש יוצר כעסים ומרמורים.

כןחופשיה לנפשי
יש אנשים שלא מבינים שבשלב מסוים את כבר לא תלמידת תיכון ושעבדת היום שעות נוספות ומחר יש עוד יום עבודה שלא תוכלי להבריז ממנו.
למזלי אחיות שלי מבינות את זה והן מרגישות בנוח לבקש כי אני יודעת לומר לא כשאני לא יכולה (ובדרך כלל אני לא יכולה).
חחח ואיי מוכר..זבשר

צודקת לגמריימ''ל

למה הם צרכים להתחשב בךאיש השקים
אם את לא מתחשבת בעצמך?
לא בא לך בטוב לעשות בייביסיטר תגידי שלא מתאים לך
הי. יש הורים בסיפורמחפשת^
הם מתנדבים, אני מיישמת😋
אין בזה חובת כיבוד הוריםאיש השקים
אז רק אם בא לך ; )
צריך לדעת לומר לא כשלא מסתדרקוד אבל פתוח
זה שיש לך עבודה/ חיים אחרים לא אומר שאת לא אוהבת אותם.
מסכים, וגם החשש שלך מהתגובה שלהם מובן בהחלט.*צועד*
אני נגיד לא אגיד כי ברור לי שאצא המרחיק של האחים הנשואים. בהחלט מרגיז שאחים נשואים לא יודעים להעריך את השמירה על הילדים שלהם כשהם בעבודה. מתפלל שאני לא אהיה כזה.
אני ראיתי איך זה מתנהל אצל אחרים/ותחללית

והחלטתי שאחותי לא צריכה להיות בייביסיטר כמעט בכלל.
אני נהניתי ממש מהתקופה שלי בתור נערה בבית, אף אחד לא ביקש ממני ולא הגביל אותי ולא ציפה ממני (חוץ מהדברים המובנים מאליהם: לימודים, הדרכה, עזרה בבית.. וכו..)
אז למה אחותי צריכה להיות מוגבלת? אם מסתדר לה ובא לה, אז ברור שאשמח שהיא תהיה עם הקטן אבל אם לא, אני ממש לא מצפה ממנה- אני רוצה שהיא תהנה ותחווה!!
וגם שתאהב את האחיינים שלה ללא הרגשת עול.. אני יודעת שזה ממש לא סותר.. אבל לפעמים (ככה אני הייתי..) רוצים בתקופה הזאת של הנערות והבגרות המוקדמת, שקט וחופש וכבוד. אז אני נותנת לה את זה.. גם ככה כשאנחנו באים נהיה אקשן, אז לפחות שנכבד את מי שנשאר בבית. 
וככה, יוצא שהא עוזרת לי באמת מתי שאני צריכה, אבל זה מתוך הבנה הדדית, ומתוך הרגשה שאני מכבדת אותה. אפילו שהיא אחותי הקטנטנה;)
לגבי אחיי, הם ממש כבר מתנדבים לשמור, ולבוא ולהיות איתו כמה שיותר ... אז יצא לי מעולה;)

דווקא האחיינים שלי מאוד מתחשבים בי. בפסח בימים האחרוניםחסדי הים
של המלון, יצא ששני אחיינים שלי היו צריכים להיות בחדר שלי במלון, והם התנהגו למופת, ורק באו לישון, ונכנסו לישון והתעוררו בשקט. (ברור לי שאחותי וגיסי עשו להם שיחה לפני כן)

אם נגיד האחים שלי רואים שהאחיינים יותר מדי משחקים ומשתגעים עלי, אז הם אומרים להם לעצור.

אולי יש הבדל בין דוד לדודה.
בסה"כ יש לי קשר טוב ובריא עם כל האחיינים שלי בל"עה"ר.
מזדהה עם כל מילה!!👌😎!!מירב!!
אני מתחילה לתהות אם זה נורמלי...ברצינות
שאנחנו כמעט תמיד משלמים לגיסות שלי (אחיות של בעלי)
סכום של בייביסיטר זולה כשמבקשים מהן במיוחד לשמור על הילדה (בת שנה ורבע)
הן מתות עליה
אבל בגלל שהם 5 דקות הליכה מאיתנו, החלטנו לשלם להם כדי להרגיש מספיק בנוח לבקש כל פעם שצריכים (אם מסתדר להן כמובן)
אבל באמת חסר לי קצת שיציעו את עצמן בהתנדבות ויגידו שלא צריך תשלום...
הכי נורמלי בעולם.מחפשת^
לטווח הארוך זה בטוח משתלם (הגיוני שכל החברות מקבלות כסף והם גם רוצות)
את יכולה להציע להם חוויות או משהו כזה (לקחת אותן ברכבת, לפארק, לקניון )והם ילמדו לבד.
כשמציעים לי תשלום אני תמיד מסרבת (אין מחיר לזה😍)אבל זה גורם לי להעריך אותם ולהיות עם חשק לפעם הבאה.
כל הכבוד! מכירה חיים של זוגות ויודעת שזה לפעמים קשה
הכי מבינה אותך בעולם!!מנגינה מקורית

ב"ה יש לי הרבה אחיינים, חלקם כבר גדולים...

ת'אמת שרק לאחרונה למדתי להגיד שלא מתאים לי. עד עכשיו זה היה ברור שאני עושה בייביסיטר מתי שהם רוצים, שאני מגיעה לטיולים כדי לעזור עם הקטנטנים (גם כשלא תמיד היה לי מתאים..), לישון איתם כשצריך.. רוב הלו"ז שלי היה שלהם..

לצערי, לא כל האחים מבינים שיש זמנים שאני פשוט לא יכולה וצריכה את השקט והרוגע, וכן- גם את החופש, הזמן הזה שעוד אין לי בית וילדים וזה הזמן שלי להגשים חלומות...

יש אחים שפשוט הפסיקו לבקש ממני כי הם מפחדים שאגיד להם לא..(כי בפעם האחרונה שאמרתי לא- הם התעצבנו עלי בטירוף כאילו אני חייבת להם משהו, וטענו שאני לא רגישה ולא מבינה מה זה להיות הורה.. הלוואי שהם היו מנסים להבין מה זה להיות דודה..) ודוגרי זה מבאס כי אני אוהבת אותם ורוצה לעזור, נכון שלא תמיד יש לי את הפנאי אבל כשאני יכולה אני אוהבת לעזור ושמחה לעזור!

לדעתי אין מנוס מלהציב גבול שמתאים לך.שירה515
לא בטוח שצריך שיחות הסברה והבהרה, פשוט תגידי "אני ממש מתגעגעת לxxx המתוק, אבל אני לא פנויה מחר. יש לי יום עמוס בעבודה"
אחרי כמה פעמים שתציבי את הגבולות שלך, מתי אפשר, וכמה אפשר, ומתי לא (גם מול ההורים שלך, שיבינו שאם הם מסכימים לקבל את הנכדים זה לא מחייב אותך), הם בטח יקלטו את הקטע וכנראה גם יעריכו יותר כשאת עושה מאמץ לעזור.
בנצלחה!
אצלי נגידתמיד בבטחהאחרונה

יש לנו הבדלי גילאים מטורפים בין האחים אז אחותי הייתה "דודה" שלי ולכן היא פחות מקשה, אבל עדיין אני מקבלת את האחיינית כשלכולם נמאס לשחק ואז אני צריכה לשמור עליה כשהיא בוכה וכבר אין לה סבלנות - בשעות הכי קשות...

אין מספיק מקום בשרתים של ערוץ 7פשוט אני..

אם אתחיל לכתוב ביקורת על הגיליון האחרון של מגזין ''פנימה'' 🙈

כמעט בכל עמוד הרגשתי צורך לדפוק את הראש בקיר, אבל הצלחתי להתגבר על היצר 🥳

הדסה הדסה למה את הלב שלי לקחת הדסההה קפיץ

שנים לא הייתי פה.הלב בוער למלך!

לא ידעתי שזה עדיין קיים. אז ברוכים תיהיו אנשים חדשים וישנים

אתה קיים גם מחוץ לווצאפ???אריק מהדרום

לאט לאט חוזרים למקורותהלב בוער למלך!אחרונה

מה אתם חושביםהתלמיד העייף

הייתי בחתונה עכשיו של חבר והיה 0 אנשים מהישיבה התיכונית שלנו (היום כבר נמצאים עמוק בעולם הישיבה) הגיעו מהישיבה התיכונית אני הרב שלנו וראש הישיבה עכשיו זה לא היה בחור שקט הוא בחור שבתיכוניץ היה מאוד פעיל ובאמת היה חבר טוב של כמה חבר'ה וחברמן עכשיו בסדר לא כולם חייבים לבוא אבל מינימום חבר אחד שניים טובים מה נסגר??

עצוב ממשכְּקֶדֶםאחרונה

הפיצ'ר האהוב עליי בתקופה הזועשב לימון

שנכנסים לאתר אינטרנט והוא מציע לי לאשר שימוש בקוקיות 🤭

אם יש שיער מספיק ארוך אני מאשרת

עד עכשיו אני לא מבינה מזה הקוקיס האלהנחלת

וגם, למה מכנים את מה שזה לא יהיה, כך.

אבל אני לא דוגמא...

תודה!נחלתאחרונה

משה

עוגיות זה משמין (את בקשת ה http)

אני מכיר את הבן אדם בתור ילדל המשוגע היחידי

אבל אז הוא דווקא היה מפחיד קצת לילדים

כמה טוהר, אמת וכנות יש בונחלתאחרונה

ממש ממש מהלב. באמת, גרם לי לחלישות הדעת. איזו נפש, נשמה, יפה ונקייה!

סרטונים מה7.10 - מה קורה לנפשחוזר תמיד לאשתי

שמישהו יעזור לנתח, מה קורה לנפש שלנו, מה היא מרגישה כשהיא רואה סרטונים מה7.10?

מה קורה לנו שם עמוק בפנים?

נ.ב.

צפיתי בסרט הזוועות כבר לפני שנה וחצי.. הכל מזכיר לי את מה שהיה שם..

כזה נוראי..

דווקא הייתי בהלם מעצמי שלא קרסתי ודווקא הייתי סבבה אחרי זה.

אבל עמוק בפנים היתה לי הרגשה שזה הרס אותי.

מה אומרים?

לא ראיתי ולא מתכוונת לראותעשב לימון

יש דברים שעדיף להשאיר אותם לא ידועים עד הסוף

אין חובה לפגוע בנפש, וכל אחד מכיר את הנפש שלו ויודע כמה יכול להכיל

מצטרףמשהאחרונה

אני גם לא מאמין בלצפות בזה.

ראיתי פירוש של אחד הראשוניםכְּקֶדֶם

לא זוכר מי כרגע מחילה

שאמר שמראות אסורים כוללים בקטגוריה גם מראות קשים של שפיכות דמים. זה מזיק לנפש. בייחוד כשזה מהעם שלך.. כשאני ראיתי את מה שראיתי הרגשתי כאילו במובן מסוים אנסו אותי וחיללו אצ כבודי. יודע שזה דוגמא רדיקלית אבל זה הדבר ההכי קרוב להרגשה הזאת. זה עשה לי כל כך רע שנכנסתי לדיכאון למשך חודש לא עבדתי לא יצאתי מהבית לא שמעתי מוזיקה לא צחקתי בקושי אכלתי.

אבל אחר כך למרות הכל חייבים לבחור בחיים

אגב איך נחשפת לסרט הזוועות?

חבר שלי הצליח לפרוץ, אבל אחרי זה נחסם לוחוזר תמיד לאשתי

חושבת שזה יצר הרע לחזות בזה.נחלת

מן סוג של מזוכיזם כזה. לא ראיתי ואיני מתכוונת לראות, בעז"ה. יש מספיק מועקות ומתח,

לשם מה להוסיף זוועות?

וואלה מענייןכְּקֶדֶם

עזרא שיינברג - מישהו יודע מה סוף הסיפור?חוזר תמיד לאשתי

הסוף עוד לא הגיע לצערינו...הסטורי

ישב כמה שנים בכלא, שוחרר כמיטב המסורת של מערכת המשפט הישראלית המלאת חמלה והגנה על אלו שהרסו חיים.

מסתבר שתוך כמה שנים יחזר להסתובב עם פמליה וחסידים שוטים, בדיוק כמו מוטי אלון...

זה השאלה... מתפתח שם משהו?חוזר תמיד לאשתי

היו מחאות, דיבורים, ואז השתקה.

אולי צריך להציף את הנושא הזה שוב.

צריך לעקוב, לבדוק מה הסטטוס של הרוע הזה

מעניין... אנשים כאלו תמימים?חוזר תמיד לאשתי

מי מסוגל לחזור לכזה איש? להאמין בו?

מדובר על אנשים אינטלקטואלים... לא לבושי שחורים שנוהרים אחרי כל כת מזדמנת וכל איש אשר בשם רב יכונה, אשר כל רדיפה שבעולם וכל פיצוץ פרשייה לא תרחיק אתם ממנו אלא תוסיף ותעצים את אהבת והערכתם אליו..

לא יודע, איך חזרו שוב ושוב למוטי אלון?!הסטורי

איך יש עדיין אלפי חסידים לברלנד?!

אין לך לעקוב אחרי כל דבר בעולםנקדימון

אם אתה מכיר שמישהו שמתפתה לשם, תציל אותו. זהו.

נדמה לימשה

שהיכולות שהביאו אותו למקומו הקודם עדיין שם. ספויילר: זה אכן דבר שלא מסובך מדי ללמוד. אבל רוב האנשים המערביים לא מאמינים בזה ואז כשזה עובד להם זה שוק חייהם.

אני חושבת שדווקא במקרה שלו, הוא מנודה עד היום והלואוריןאחרונה

הלואי שכל המתעללים/אנסים/פדופילים היו מקבלים יחס כזה לתמיד. יש יוצאים מהכלא וממשיכים במעלליהם וגורמים כאב וצער לעוד קורבנות.

למיטב ידיעתי גר היום בקצרין ומנודההריון ולידה

עוד יש איזו הפגנה קטנה כל מוצש מתחת לביתו בקצריןיהודי שואף לטוב

תגובתי נוגדת את תקנון האתר 4ne1

עוד פעם גולש יותר זמן ממה שתכננתיחוזר תמיד לאשתי

בפעם האלף החלטתי שהפעם אני לא נסחף.

כאילו, שום דבר לא יעזור זה חזק ממני.

לא בקטע של צדקות או נפילה, פשוט נגרר, זה שורף זמן ואני מרגיש שאין לי שליטה על הזמן שלי.

מה יש באינטרנט שמטשט את גבולות הזמן, ותמיד תמיד תהיה עליו יותר זמן ממה שתכננת?

כמו בקניון, מטשטש תחושת זמןעשב לימון

ונועד להיות כזה.

אני באמת דקה מחזירה תשאלה אליךSeven

מה יש באינטרנט שגורם לך לשרוף זמן ?

(אלא אם כן התכוונת אינסטגרם טיקטוק וכזה ואזיותר מובן)

הממחתול זמני

– המוח האנושי לא אוהב להתמקד כל־כך במשהו אחד לאורך זמן רב. זה מאוד קשה לשבת במשך כמה שעות ולהתעסק במשהו רצוף כמו ציור או כתיבה, למי שלא רגיל לזה. באינטרנט יש הרבה גירויים קצרים והמוח שלנו מת על זה (זפזופ בין אתרים, חדשות).

פעם הייתי אוהב לשחק במשחק מחשב מסוים אבל זה היה קשה לשבת עליו הרבה זמן בלי הפסקות של דברים אחרים (כמו קריאת מאמר).

– אני חושב שהאור במסך מרגיע/ממכר. המחשב/אינטרנט/UI בנוי בצורה מאוד מאוד כיפית ונוחה לעין והמוח די נרגע מזה.

– אתה תמיד יכול לעבור לטלפון בלי דפדפן או למחוק את הדפדפן מהטלפון שלך (אפשר לחפש מדריך), אם הבעיה שם.

אפשרoo

להגביר שליטה ע"י

צמצום טריגרים

(לשים את הטלפון בחדר אחר/ לצאת החוצה בלי טלפון)

מציאת חלופות

(תחביבים/ לדבר עם אנשים/ לצאת לטייל)

אימון

(לשים יעד ריאלי ולהוסיף עליו כשמצליחים להשיג אותו)

אגב זה לא קשור רק לגלישה אלא לכל שליטה עצמית אחרת

(אוכל/ כעסים/ זמנים/ תקשורת תקינה/ גבולות)

כשמשפרים שליטה בנושא אחד

הוא יכול להשפיע על עוד נושאים

כנראה שיש לך יותר מידי זמן פנוי?פ.א.אחרונה

אחרת היו לך עיסוקים אחרים שהיו יותר חשובים לך, מעניינים אותך, התחייבת לעשות אותם כי אחרת תיפגע…

אולי יעניין אותך